10 Cartofi Cool Minecraft pentru a vă îmbunătăți gameplay-ul

Minecraft este unul dintre cele mai populare și extrem de jucate jocuri, deoarece vă permite să faceți aproape orice în lumea jocurilor virtuale. Puteți crea diferite hărți bazate pe jocuri diferite în interiorul acestui joc uimitor de vizualizări bloc-y. Minecraft oferă o mulțime de hărți care adaugă un factor unic jocului dvs. Puteți utiliza aceste hărți pentru a vă bucura de diferite elemente de joc în joc. nu numai că anumite hărți Minecraft sunt concepute pentru a îmbunătăți aptitudinile dvs. Mincraft, îmbunătățind astfel gameplay-ul. Cel mai bun lucru este că există sute de astfel de hărți disponibile pentru Minecraft. Cu toate acestea, aceasta înseamnă, de asemenea, că alegerea celor mai bune sau cele mai distractive hărți poate fi o sarcină ușoară. De aceea vă aducem cele 10 hărți răcoritoare Minecraft care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți gameplay-ul.

Notă: Pentru a executa unele dintre hărțile din această listă, este posibil să trebuiască să modificați versiunea Minecraft utilizând Editorul de profil. S-ar putea să aveți nevoie, de asemenea, de anumite moduri specifice hărții care sunt listate pe paginile respective de descărcare.

Harta Cool Minecraft pentru a vă îmbunătăți gameplay-ul în 2019

1. SkyBlock

 SkyBlock "width =" 640 "height =" 359 "date-leneș-data-leneș-data-leneș-src =" https://beebom.com/wp-content/uploads/2019/01/SkyBlock</p data-lazy-src=

Probabil una dintre cele mai populare hărți Minecraft create vreodată, SkyBlock este o încercare pentru toți cei care iubesc o distracție provocare de supraviețuire Conceptul din spatele hărții este destul de simplu, faceți pe o insulă plutitoare cu resurse limitate la dispoziția dumneavoastră și trebuie să faceți o serie de provocări amuzante folosind resursele respective.Când credeți că harta nu prezintă suficient provocare, oferă, de asemenea, un mod hardcore care va pune cu siguranță abilitățile dvs. Jocul acestei hărți va îmbunătăți în mod serios abilitățile dvs. Minecraft

Descărcați

2. Cube Survival

 Cube Survival

După cum sugerează și numele, Cube Survival este o altă hartă de distracție și provocare pentru supraviețuire pe care ar trebui să o joci dacă te afli în jocuri de supraviețuire. Harta este un pic mai complexă în comparație cu SkyBlock și prezintă 7 biomase diferite de cuburi, fiecare conținând un piept ascuns plin cu articole și două blocuri de obsidian. Trebuie să găsiți aceste blocuri de obsidian la construi un portal în iad și distrugeți Cartea celor răniți care este obiectivul principal. Puteți petrece cât mai mult timp pe biomi după cum doriți, până când vă simțiți pregătit pentru provocarea finală. Aceasta este o hartă supremă de supraviețuire unde veți învăța abilități precum strategia, colectarea resurselor și multe altele.

Descărcați

3. Vertoak City

 Vertoak City

 Vertoak City

Dacă hărțile de supraviețuire nu sunt cu adevărat lucrurile și sunteți mai interesat de o hartă care vă oferă libertatea de a face ceea ce doriți, atunci ar trebui să verificați Vertoak City – o hartă de aventură / creație pentru Minecraft, care oferă jucătorilor o lume deschisă detaliată, în care pot să facă ceva pe care îl doresc. Harta se împachetează într-o tonă de conținut pe care îl puteți explora în ritmul propriu și deoarece nu există reguli, puteți alege propria dvs. aventură. Fiecare clădire din oraș are camere complet mobilate pe care le puteți explora și încercați cele mai bune pentru a localiza toate piețele ascunse, camerele secrete și multe altele. Credeți că aveți ceea ce este nevoie pentru a explora tot ceea ce Vertoak City are de oferit?

Descărcați

4. Mine 4 Dead ” width=”640″ height=”382″ data-lazy- data-lazy- data-lazy-src=”http://freegamesapk.org/wp-content/uploads/2019/07/1563521640_455_10-cartofi-cool-minecraft-pentru-a-va-imbunatati-gameplay-ul.jpg?is-pending-load=1″ />

 Mine 4 Dead

Mine 4 Dead: Blockhawk Down este un spin-block pe popularul Left 4 Dead franchise. Harta de aventuri vine cu o piele personalizată Left 4 Dead și, așa cum te-ai aștepta, are zombi. În hartă, vă prăbușesc pământul într-un oraș învechit de strigoi și trebuie să-l deplasați spre o barcă de salvare . Harta acceptă atât run-urile single player, cât și multiplayer-ul pe toate cele trei niveluri detaliate, împreună cu evenimentul final. Hartă oferă, de asemenea, puncte de control teleport pentru a reînvia membrii grupului mort, toate piei de caractere Left 4 Dead și camere sigure cu paturi unde puteți salva progresul.

Descărcați

5. Școala Parkour

 Școala Parkour

 Școala Parkour

Știați că comunitatea Minecraft oferă câteva hărți parcour cool? În cazul în care nu ați făcut-o, atunci ar trebui să renunțați la toate și să descărcați imediat harta școlii Parkour. Harta începutul nivelului parkour servește pentru a învăța noii jucători toate trucurile de parkour pe care le pot face pe Minecraft și este cu siguranță o mulțime de distracție. Harta școlii Parkour oferă un sistem de puncte de control care vă ajută să vă salvați progresul. De asemenea, oferă suport multiplayer, zone tematice și multe altele. Odată ce ați atârna de Parkour, puteți încerca să verificați câteva hărți Parkour mai avansate cum ar fi Advanced Parkour.

Descărcați

6. Star Wars Dropper

 Star Wars Dropper

 Star Wars Dropper

 Pentru toți fanii Star Wars acolo, harta Star Wars Dropper este o încercare, deoarece are șase nivele proiectate în mod complex, care reprezintă primele șase episoade din saga Star Wars. Ca și în majoritatea hărților de dropper Minecraft, obiectivul tău este să cobori la nivelul următor, evitând blocurile </strong data-lazy-src=

 Regatul Cerului

După cum știați, vanila Minecraft nu oferă jucătorilor o experiență bazată pe narațiuni, dar puteți oricând să descărcați și să jucați o hartă care nu . Regatul Cerului este o astfel de hartă care oferă jucătorilor o aventură condusă de o poveste interesantă. Jucătorii au ocazia să descopere un număr de secrete de-a lungul drumului și să le folosească pentru a finaliza narațiunea. Povestea este difuzată sub formă de videoclipuri YouTube pe care le puteți asculta în timpul redării hărții. Este cu siguranță o experiență unică, pe care nu ar trebui să o pierdeți pentru nimic.

Descărcați

8. Black Light

 Black Light

 Black Light

Dacă sunteți în căutarea pentru o mare hartă a groazei pentru Minecraft să te sperii. În hartă, veți găsi-vă într-un oraș abandonat numit Feuredge și principalul dvs. obiectiv este să să scape de oraș în viață . Sarcina ar putea părea simplă, dar cu toată radioactivitatea nu se spune niciun fel de ființe mutante pe care le-ați putea întâlni pe cale de ieșire.

Descărcați

9. Team Fortress 2 în Minecraft

 Echipa Fortress 2 în Minecraft

 Team Fortress 2 în Minecraft

În căutarea unor acțiuni multiplayer extraordinare în Minecraft? Încearcă echipa Fortress 2 în harta Minecraft – o hartă inspirată de Team Fortress pentru joc, care permite jucătorilor să se bucure de un joc distractiv de captură a steagului. Harta cuprinde în 8 clase diferite de jucători pe care le puteți alege, fiecare cu propriile lor avantaje, respawn instant, schimbări de clasă în zbor și reparații pachete de sănătate pentru a vă menține. Harta suportă până la 24 de jucători într-o instanță, astfel încât să puteți avea o explozie dacă aveți o grămadă de prieteni care joacă și Minecraft.

Descărcați

10. Herobrin's Return

 Return Herobrines

 Herobrines Return

Continuarea cărții populare a Herobrine Mansion pentru Minecraft, Herobrine's Return este o mare hartă de aventură pentru jocul pe care sunt sigur că vă veți bucura. În hartă, te vei pierde în pădure, iar Herobrine te va găsi. Acum trebuie să alergi înainte să te prindă din nou. Harta cuprinde peste 8 lupte sef unice evenimente scripted pentru a vă păstra ocupat, personalizate vrăji animații de la NPC-uri și monștri personalizate. În plus, harta nu necesită moduri de rulare, însă este posibil să doriți să instalați un pachet de texturi recomandat dacă doriți cea mai bună experiență. De asemenea, puteți vizita Conacul lui Herobrine în cazul în care nu ați mai jucat acea hartă deja. [196590052] Descarcă

VIZUALIZEAZĂ: 20 Cele mai bune jocuri Chromebook pe care ar trebui să le încerci

Hărți Cool Minecraft pentru îmbunătățirea gameplay-ului tău

Doriți să adăugăm mai multe hărți în listă? Harta preferată Minecraft nu este menționată nicăieri? Ne cerem scuze pentru că nu putem acoperi toate hărțile uimitoare acolo, pentru că ar dura o eternitate. De aceea ne-am concentrat pe cele mai distractive și mai minunate hărți ale Minecraft după cum au votat comunitatea. Cu toate acestea, dacă doriți să împărtășiți hărțile preferate cu colegii dvs., nu ezitați să o menționați în secțiunea de comentarii de mai jos. Funcția (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) retur; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, "script", "https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js"); fbq ("init", "209002533014668"); fbq ("track", "PageView");

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *