10 cele mai bune jocuri de curse pentru iPhone pe care ar trebui să le joci (2019)

Jocurile sunt sigure că sunt distractive, iar iPhone-ul, cu procesoarele sale puternice și noua API-ului Metal, creează un dispozitiv excelent pentru a juca jocuri. Îmi place în mod deosebit să joc jocurile de curse pe noile iPhone-uri, deoarece ecranul lor aproape fără bezel, împreună cu procesorul super rapid asigură o experiență palpitantă. Cu toate acestea, cu uriașul catalog de jocuri din App Store, alegerea celor mai bune jocuri de curse poate fi o sarcină. Așadar, dacă căutați cele mai bune jocuri de curse pentru a juca pe iPhone, iată lista noastră cu cele mai bune 10 jocuri de curse pentru iPhone pe care le puteți juca în 2019.

Cele mai bune jocuri de curse pentru iPhone în 2019

1. Asfalt 9: Legende

Cu milioane de jucători activi din întreaga lume, Asphalt 9: Legends a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de curse de pe dispozitive mobile. Acest nou titlu al seriei de lungă durată, în special, aduce câteva elemente noi în tabel. În plus față de trucurile automobilistice cu ochi și un sortiment de mașini, Asphalt 9: Legends aduce și un element de joc numit „Touch Drive”, care constituie o plimbare palpitantă.

Asfalt 9 Legende

Cu noul mod Touch Drive activat, tot ce trebuie să faceți este să aveți grijă de impulsul nitro și de derivă. Da, mașina se va accelera și se va întoarce automat pentru tine. Ca întotdeauna, puteți debloca și personaliza mai multe vehicule, marcând mai multe victorii, fie în modul multiplayer, fie în modul campanie. Animațiile de joc sunt super distractive, iar iPhone XS nu renunță niciodată la un telefon chiar și la cea mai înaltă calitate, ceea ce face ca jocul să strălucească. Este unul dintre cele mai bune, dacă nu cele mai bune jocuri de curse pentru iPhone pe care le poți descărca.

Descarcă Asphalt 9: Legends (Liber, cu achiziții în aplicație)

2. CSR Racing 2

CSR Racing 2 este unul dintre cele mai bune jocuri drag racing de acolo. Jocul vă permite să vă cufundați într-un joc dulce de curse urbane cu imagini incredibil de bune. CSR Racing 2 vă permite jucați fie campania cu un singur jucător, fie vă permite să blocați claxonele cu alți jucători în luptele multiplayer online.

CSR Racing 2

Din moment ce CSR Racing 2 se referă la cursele de tracțiune, nu trebuie să conduci foarte mult în joc. Soarta ta este decisă de cât de precis începeți fiecare cursă și treceți prin viteze. Jocul permite, de asemenea, opțiuni de personalizare îngrijite. Împrumutați bani în joc pentru a regla lucrarea de vopsire a mașinii sau personaliza jantele mașinii dvs. pentru a se potrivi cu interioarele sale. În general CSR Racing 2 este un joc de curse incredibil de distractiv de jucat și merită să fii pe toate cele mai bune jocuri de curse pentru lista iPhone.

Descarcă CSR Racing 2 (Cumpărături gratuite, în aplicație)

3. Gear.Club – Curse adevărate

Eden Games, studioul din spatele Gear.Club, este cunoscut popular pentru aducerea de jocuri precum Test Drive Unlimited în console și PC-uri. Deci, nu este o surpriză că Gear.Club a făcut din lista noastră de cele mai bune jocuri de curse pentru iOS. Imediat din liliac, jocul arată superb, indiferent de dispozitivul iOS pe care îl joci.

3. Gear.Club - Curse adevărate

Începând cu gameplay-ul în sine, Gear.Club adoptă o abordare în stil de simulare, cuplată cu un model free-to-play. Vei avea de-a face cu o listă a unora dintre cele mai bune mașini de curse din lume, și arată la fel de exotic ca în lumea reală. De asemenea, va trebui să vă reglați mașina dacă doriți să rămâneți în vârful jocului dvs. în timp ce concurați cu unii jucători de elită. Jocul oferă un mod de campanie foarte bun, plin de acțiune și puteți verifica, de asemenea, evenimentul dacă sunteți pregătit pentru o acțiune rapidă.

Descărcați Gear.Club (Cumpărături gratuite, în aplicație)

4. Curse imprudente 3

Reckless Racing 3 este continuarea cunoscutei serii „Reckless Racing, and Reckless Racing 2”. Jocul păstrează același joc ca și predecesorii săi și este foarte distractiv. Există o serie de moduri de joc pe care le puteți juca, inclusiv „Carieră” modul, precum și „Arcadă”. În modul arcade, nu trebuie să vă faceți griji pentru mașina pe care o aveți sau pentru orice upgrade la aceasta. Pur și simplu trebuie să ajungeți pe podium, pentru a debloca următoarele niveluri.

reckless-racing-3

Pur și simplu, doar dacă căutați direct distracție casual, atunci modul Arcade este destinat pentru tine. Cu toate acestea, modul de carieră oferă o mulțime de caracteristici la care te-ai aștepta de la un joc complet de curse. Puteți cumpăra mașini noi, moderniza mașinile existente și face mult mai multe în „Garaj”. Trebuie să vă mențineți mașina performantă, pentru a progresa în modul de carieră. graficele din joc sunt destul de drăguțe să te uiți, iar jocul în sine este foarte distractiv. Mi-a luat câteva curse pentru a reuși exact mecanismul de rotire, dar odată ce treci peste asta, îți va plăcea jocul. Este unul dintre cele mai grele, distractive și cele mai bune jocuri de curse pentru iPhone pe care le poți juca.

Descărcați Reckless Racing 3 ($ 2,99)

5. Curse reale 3

Real Racing 3 este un aspect foarte realist joc de curse de la Electronic Arts. Jocul începe cu un tutorial, unde înveți cum să te descurci cu o mașină și să o faci prin colțuri ascuțite. Nu există nitro în joc, cel puțin nu atunci când pornești. Grafica din joc arată foarte reală și manipularea mașinilor este excepțională. Oamenii cărora le plac jocurile cu aspect realist, unde circulă cu mașinile pe o pistă, în loc să iasă pe stradă ca Asphalt 8, vor găsi cu siguranță acest joc distractiv. În cadrul jocului, aveți opțiunea de a schimba unghiurile camerei între „Cabina de pilotaj“,prima persoana„, și „A treia persoana”Camere de luat vederi.

cele mai bune jocuri de curse pentru iPhone

Jocul vine cu un modul de carieră De asemenea, acolo unde pornești cu o mașină și trebuie să câștigi curse pe diferite segmente, să câștigi bani pentru cumpărarea de mașini noi și să le modernizezi pe cele existente. Logica este cam aceeași ca și alte jocuri de curse. Mașinile se ocupă automat de frânare atunci când se apropie de viraje și în derivă dacă le întoarci prea brusc. Cu toate acestea, puteți atinge oriunde pe ecran pentru a frâna manual, în cazul în care găsiți nevoia acestuia. Jocul este gratuit și ar trebui să-l încercați cu siguranță pentru câteva curse cu aspect realist pe iPhione.

Descarcă Real Racing 3 (Cumpărături gratuite, în aplicație)

6. Xtreme de asfalt

Asphalt Xtreme este un alt joc „Asphalt” de la Gameloft care ia jocul alergând pe străzi. Jocul este plin până la capăt, cu vehicule off-road, pe care le puteți cumpăra și a lua curse pe drumuri. Jocul vine cu 35 de vehicule variind de la buggy și camioane de ridicare, până la camion monstru, de asemenea. Așadar, indiferent de preferința dvs. în ceea ce privește vehiculele off-road, veți găsi un lucru potrivit pentru dvs. Similar cu Asphalt 8, jocul are un garaj unde puteți personaliza și moderniza vehiculul, pentru a-l face unic și pentru a-i crește puterea.

asphaltxtreme

Jocul vine și cu un multiplayer, similar cu ceea ce am văzut în Asphalt 8: Airborne. Modul multiplayer permite utilizatorilor să jucați din cap cu cap cu alți jucători, fie pe WiFi local, fie pe internet. Jocul include, de asemenea, evenimente online, la care un jucător poate participa pentru a încerca să deblocheze upgrade-uri avansate sau să obțină mașini noi la o fracțiune din preț. În total, jocul este cu siguranță multă distracție de jucat și te va menține angajat ore întregi. grafica este uimitoare, iar acțiunea este superbă. Cu siguranță, te vei pierde în lumea Asfaltului atunci când joci acest joc. Cea mai bună parte? Este gratuit, deci mergeți mai departe și descărcați-l chiar acum.

Descărcați Asphalt Xtreme (Cumpărături gratuite, în aplicație)

7. Nevoie de viteză: fără limite

Need For Speed ​​este o franciză populară când vine vorba de jocuri de curse, iar Need For Speed: No Limits pentru mobil nu face excepție. De la curse provocatoare la o linie rafinată de mașini, Need For Speed: No Limits are destul de multe pe care le poți cere dintr-un titlu de curse.

NFS Fără limite

Deși nu trebuie neapărat să fiți un șofer expert, un pic de abilități de deriva și de proiectare vă va oferi cu siguranță un avantaj față de ceilalți jucători. Need For Speed: No Limits este disponibil ca titlu gratuit pentru a juca, puteți alege să vă plimbați în achiziții din aplicație pentru a cumpăra upgrade-uri sau pentru a vă personaliza roțile.

Descarcă Need For Speed: No Limits (Cumpărături gratuite, în aplicație)

8. Frontiera încercărilor

Trials Frontier este un tip de joc de curse foarte diferit, comparativ cu restul acestei liste. Pentru început, este curse de biciclete. Dar aceasta nu este diferența despre care vorbeam. Trials Frontier este un joc de curse cu o poveste. În joc, începeți pur și simplu să mergeți pe trasee, în timp ce jocul vă învață controalele de bază. Mai târziu, începe povestea și pornești într-un sat, unde oamenii au nevoie de ajutorul tău împotriva unui alt motociclist. Puteți vizita diferite locuri din sat și puteți găsi oameni care vă vor oferi misiuni de completat pe bicicletă. Pe drum, îl vei întâlni pe antagonistul poveștii de mai multe ori, iar singurul tău obiectiv este să-l învingi pe pistă.

Trials Frontier

Jocul este într-adevăr foarte bine echilibratși necesită destul de multă concentrare pentru a juca. Trebuie să fiți conștienți de momentul în care să vă accelerați bicicleta și când nu. De asemenea, sunteți responsabil pentru a vă apleca sau înapoi pe bicicletă, pentru a vă asigura că aterizați corect după ce ați făcut una dintre numeroasele salturi de pe fiecare pistă. Campania cu un singur jucător devine un pic repetitivă după un timp, dar jocul în sine este încă un pic distractiv de jucat.

Descărcați Trials Frontier (Gratuit, cu achiziții în aplicație)

9. Rider Rider

Dacă doriți să aveți un gust de motocicletă în stil arcade, atunci Traffic Rider este jocul de jucat. Jocul este un pic vechi, dar este unul dintre cele mai bune jocuri de motociclete pentru prima persoană din App Store. A ajuns chiar în lista celor mai bune din 2016 ale Apple.

Rider de trafic

Așa cum sugerează și numele, Traffic Rider te vede ca un călăreț de biciclete care parcurge traficul congestionat. Obiectivul tău este să treci prin trafic fără să lovești vehicule pe drum, pentru care vei primi puncte recompensate. Veți primi un bonus mai mare pentru evitarea traficului care urmează. Puteți utiliza aceste puncte de recompensă pentru a cumpăra motociclete noi sau pentru a vă actualiza biciul existent. Traffic Rider oferă un mod interesant de carieră care oferă o varietate de misiuni distractive și moduri de joc care merită jucate.

Descarcă Traffic Rider (Cumpărături gratuite, în aplicație)

10. GRID Autosport

În sfârșit, avem Autosport GRID, care este singurul joc plătit din această listă. Este unul dintre cele mai bune jocuri de simulatoare de curse de acolo și credem că merită absolut prețul cerut. Jocul profită din plin de hardware-ul iPhone pentru a livra grafică de calitate elegantă a consolei.

GRID Autosport

GRID Autosport vă permite, de asemenea scufundați degetele de la picioare într-o varietate de moduri de curse diferite care variază de la cursele de stradă la anduranță, cu unele dintre cele mai bune mașini de curse. Cel mai bun lucru despre GRID Autosport este faptul că oferă, de asemenea, dificultăți de scalare, ceea ce îl face accesibil atât pentru jucătorii casual, cât și pentru cei hardcore.

Descărcați Grid Autosport (9,99 USD, achiziții în aplicație)

VEDEAȚI DE ASEMENEA: 10 cele mai bune aplicații pentru camerele iPhone pe care ar trebui să le utilizați în 2019

Joacă aceste cele mai bune jocuri de curse pentru iPhone chiar acum

Aceste jocuri iPhone sunt obligate să vă țină angajat mult timp. Ori de câte ori te plictisești sau pur și simplu aștepți acel prieten care întârzie întotdeauna, de ce să nu-ți iei telefonul și să faci curse? Ca întotdeauna, dacă cunoașteți alte jocuri de curse pentru iPhone, care credeți că merită să fie pe această listă, spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *