10 cele mai bune lupte (Arcade Sticks) pentru Jocuri de Lupte (2019)

Jocurile sunt acum jucate la un nivel competitiv, în care fiecare mișcare contează și este crucială. Unul dintre aceste genuri competitive este stilul de luptă / arcade. Mulți jucători își petrec ziua și noaptea pentru a-și perfecționa abilitățile în jocurile de luptă. Mulți dintre acești jucători optează pentru un arcade sau baton de luptă ca arma lor de alegere în lumea luptelor. Ei bine, ce este un Arcade Stick? Un stick arcade este un controler joystick cu butoane și funcționalitate suplimentară, la fel cum veți găsi pe mașinile arcade. Dacă nu aveți cele mai bune bețe de luptă, puteți săruta șansa de câștig la revedere.

Rețineți că doar cele mai bune arcade / stick-uri de luptă nu vă vor face experți în vreun joc anume peste noapte; nu există nicio scurtătură pentru a lucra din greu. În schimb, stick-urile arcade sunt pentru confortul și flexibilitatea jucătorului, în special atunci când joci jocuri de luptă. Cei mai mulți jucători aleg să joace și să exerseze pe aceste bastoane de luptă, deoarece un băț oferă un feedback mai tactil, iar pentru unii este un nod din partea jocurilor clasice de luptă de pe arcade. Așadar, indiferent dacă sunteți un profesionist în căutarea unui upgrade, sau doar un începător care dorește să înceapă pe stick-uri arcade, iată cele mai bune 10 Sticks Fight pentru jocuri de luptă pe care le puteți cumpăra.

Cele mai bune bătăi de luptă (Arcade Sticks) ar trebui să cumperi în 2019

1. Qanba Q1 (PS3 și PC)

 1. Qanba Q1

 1. Qanba Q1

Qanba Q1 este un stick de luptă la nivel de intrare foarte bun, care este compatibil atât cu Play Station 3, cât și cu Windows PC. Batonul de luptă vine cu un singur joystick Qanba și opt butoane Qanba. Qanba Q1 are o construcție din plastic care nu se simte ieftină. De asemenea, sporturi de cauciuc sport în partea de jos, care îi permite să stea ferm pe masă și în poală. Îmi place, de asemenea, clema de cablu reglabilă și detașabilă, care face ca instalația să fie curată. Qanba Q1, de asemenea, vine cu diferite porți de stick, inclusiv poarta pătrată, poartă hexagonală și poartă circulară care vă permite să încadrați orice stick pe care doriți să îl utilizați.

Când nu este folosit, cablul poate fi ușor depozitat în depozitul încorporat, ceea ce este un lucru frumos. Qanba Q1 este proiectat să fie modificat și o singură căutare Google vă va oferi acces la toate resursele necesare. Puteți chiar să înlocuiți stickurile, butoanele, partea superioară a bilelor și alte piese hardware pentru a vă face propriile voastre. Singurul dezavantaj este acordul USB atașat, care este puțin mai scurt pentru testul meu. În afară de asta, este un stick arcade perfect bun pe care ar trebui să îl cumpărați.

Cumpărați de pe Amazon: 85,99 USD

2. Razer Panthera (PS4) / Razer Atrox (Xbox One)

 2. Razer Panthera

 2. Razer Panthera

Dacă sunteți în căutarea unui stick arcade premium pentru noul dvs. PS4 sau Xbox One, acestea ar trebui să vă uitați la arcade. Atât Razer Panthera cât și Razer Atrox prezintă caracteristici aproape similare, singura diferită fiind compatibilitatea lor. În timp ce Razer Panthera este compatibil cu PS4, Razer Atrox este compatibil cu Xbox One. Apropo de ambele sunt compatibile cu computerul. Ambele stick-uri arcade folosesc componente hardware Sanwa de înaltă calitate (joystick și butoane), astfel încât să știți că primiți material de calitate aici.  2. Razer Atrox 2

 2. Razer Atrox 2

Există zece butoane extrem de tactile, împreună cu un joystick cu 8 sensuri, ceea ce nu găsești în stick-urile bugetare . Îmi place că amândoi vin cu o cameră de stocare internă, care poate fi folosită pentru a stoca cablul detașabil, șurubelnița și două butoane suplimentare. Panthra este complet modulară, permițând utilizatorilor să schimbe butoanele și joystick-ul dacă doresc. Ambele sunt compatibile cu majoritatea jocurilor majore de luptă, permițându-vă să jucați jocuri la alegere. Dacă doriți o experiență de jocuri arcade, acesta este batonul de luptă pe care ar trebui să îl cumpărați.

B uy De la Amazon: Razer Panthera (239 $) / Razer Atrox (199 $)

3. 8Bitdo N30 Arcade Stick (Nintendo Switch, PC, Mac și Android)

 3. 8Bitdo Nintendo N30

 3. 8Bitdo Nintendo N30

Dacă sunteți fan al jocurilor Nintendo, vă veți bucura de acest stick arcade. Îmi amintesc încă primul meu joc Mario pe care l-am jucat folosind un arcade stick și asta sigur aduce aceste amintiri înapoi. Stickul 8Bitdo este compatibil cu cea mai recentă consolă a Nintendo, Switch Nintedo, dar și cu jocurile Nintendo pe care le puteți rula pe PC, Mac și dispozitive Android. În afară de caracteristicile sale, lucrul meu preferat despre acest arcade este aspectul său. Privește-l, pare ca orice hardware vechi Nintendo și îmi place.

Vorbind despre caracteristicile sale, 8Bitdo N30 aduce conectivitate atât prin cablu cât și fără fir . Îl puteți conecta la sistemul dvs. fie folosind un cablu USB, fie Bluetooth. Vine cu un joystick și opt întrerupătoare care sunt mod-friendly. Acesta aduce atât funcționalități de intrare D, cât și de intrare X împreună cu modurile turbo și d-pad. Dacă iubești Nintendo, ar trebui să o vezi.

Cumpărați de pe Amazon: 59,99 USD

4. Mayflash F500 (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

 best-combat-stick-uri

 best-combat-sticks

Mayflash F500 este succesorul lui Mayflash F300. Este alcătuit dintr-o bucată solidă de metal cu picioare de cauciuc și o cantitate bună de greutate pentru a-l face un stick de luptă durabil. F500 este un stick arcade cu 8 butoane cu un joystick rezonabil. Mayflash a proiectat F500 cu modding în minte . Fiecare dintre cele opt butoane pot fi schimbate pe placul jucătorului, chiar și cu piese autentice Sanwa, joystick-ul nefiind nici o excepție. Experiența de stoc a stick-ului arcade nu este rea nici cu butoanele fiind ușor convexate și ușoare, iar joystick-ul este receptiv.

Cu 89 USD pe Amazon, nu lipsesc unele facilități, cum ar fi Sanwa Denshi Buttons, dar compatibilitatea este excepțională. Arcade stick este compatibil cu PC-urile, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One.

Cumpărați de pe Amazon: 79,99 USD

5. Madcatz Alpha (PS3, PS4)

 best-combat-stick-uri

 best-combat-stick-uri

Madcatz alpha este un stick arcade la nivel de intrare, cu funcții de bază și o calitate decentă de construire. Bastonul cu arcade are un factor de formă mic și este alcătuit din plastic cu niște căptușeli de cauciuc dedesubt, pentru a împiedica alunecarea în căldura bătăliei. Madcatz Alpha este mai mult orientată către începători în căutarea unui punct de plecare, mai degrabă decât către profesioniști și ajunge la aproximativ 80 USD. Acest stick arcade este ideal pentru persoanele care călătoresc mult datorită faptului că este ușor și de dimensiuni mici . Alfa nu vine cu butoanele Sanwa Denshi, dar butoanele normale sunt decente atunci când obțineți blocarea acestora.

Dacă sunteți în căutarea abilității de a modifica acest stick, atunci veți fi dezamăgiți să știți că piesele sunt lipite pe tablă și, prin urmare, nu poate fi modificat la fel de ușor ca și alte alte arcade. Madcatz alpha are o compatibilitate limitată, deoarece sunt acceptate doar PS3 și PS4, dar oferă performanțe generale decente.

Cumpărați de pe Amazon: 46,99 USD

6. HORI Real Arcade Pro 4 Kai (PC, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360)

 HORI Real Arcade Pro 4 Kai

 HORI Real Arcade Pro 4 Kai

HORI Arcade Pro 4 Kai este un alt stick de arcade de înaltă folosință cu multe caracteristici, pentru a-și susține prețul comparativ mai mic de aproximativ 145 USD. Acest stick arcade este frumos, menținând în același timp o greutate ușoară, în ciuda că partea de jos este metalică. Joystick-ul este un original Hayabusa Hori, oferind intrări foarte rapide și precise, odată stăpânite. Arcade Pro 4 șanțează butoanele Sanwa în favoarea Butoanele Hori Kuro care sunt mai greu de stăpânit decât Sanwa, dar atunci când stăpânul oferă o durabilitate și un răspuns remarcabile.

Arcade stick este un 8-buton stick cu un buton de pornire în dreapta și L3 și R3 butoane în lateral. Arcade Pro 4 Kai are, de asemenea, un touchpad precis și o funcționalitate turbo. La fel ca multe alte stick-uri high-end, Hori Arcade Pro 4 Kai poate fi, de asemenea, modificat destul de ușor, iar butoanele pot fi înlocuite și cu butoane Sanwa. Arcade Pro 4 are, de asemenea, o compatibilitate bună, acoperind PS3 și PS4 în console și PC-uri.

Cumpărați de pe Amazon: 147,61 USD

7. Madcatz Arcade FightStick TES + (PS3, PS4)

 MadCatz TES +

 MadCatz TES +

Madcatz acoperă toate bugetele diferite, iar Arcade FightStick TES + este cu siguranță unul dintre elementele de luptă de ultimă oră. Cu un preț de 130 de dolari, acest stick arcade este realizat cu siguranță pentru entuziaștii care vor utiliza toate caracteristicile cu care vine acest combat. Madcatz TES + este un stick de luptă pentru ediție de turneu realizat pentru jocuri competitive . Calitatea de construcție a modelului TES + stabilește bara, bara de luptă fiind construită din metal, plastic și sticlă, cu cauciuc pentru o aderență bună la suprafață. Batonul de luptă are un aspect cu 8 butoane, la fel ca multe alte arcade high-end cu piese de de înaltă calitate . Atât butoanele, cât și mânerul sunt piese Sanwa Denshi, butoanele fiind extrem de receptive cu puțină rezistență pentru a-l face ideal pentru jocurile de luptă.

Acesta aduce un buton cu 3 căi care permite joystick-ului să imite un stick analog stânga sau dreapta sau D-Pad. De asemenea, îmi place cablul USB de 9.8ft / 3m de pe acest stick arcade Street Fighter, care mă ține la o distanță confortabilă de televizorul dvs., permițând jocul cu latență scăzută. În general, acesta este un mare arcade stick și ar trebui să verificați cu siguranță.

Cumpărați de pe Amazon: 130 $

8. HORI Arcade Stick Mini (PS4, PS3)

Hori Arcade Stick Mini este un mare dispozitiv de pornire compatibil cu PS3 și PS4. Este extrem de accesibil, cu aproximativ 40 de dolari, iar experiența generală este mai mult decât decentă. Acest băț de arcadă este format din plastic și are picioare cauciucate pentru a împiedica mișcarea acestuia. Calitatea sa de construcție este remarcabilă pentru prețul colțurile fiind tăiate la locurile potrivite pentru prețul redus. Construcția din plastic creează un stick arcade extrem de ușor și portabil, ceea ce îl face excelent pentru jucătorii care călătoresc. Amprenta Arcade Stick Mini este, de asemenea, mică, după cum implică și numele acesteia. Butoanele sunt plate și largi, care oferă o reacție bună, iar mânerul este destul de confortabil, deși puțin prea mic pentru persoanele cu mâini mari.

Este un stick arcade cu 8 butoane și vine, de asemenea, cu funcționalitate turbo. Pentru a rezuma lucrurile, Hori Arcade Stick Mini este un mare arcadă de bang-for-the-buck în ciuda durabilității sale scăzute.

Cumpărați de pe Amazon: 47,99 USD

9. Mayflash F300 (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

Mayflash F300 este predecesorul Mayflash F500, dar este încă un stick arcade uimitor, în special pentru începători care urmăresc să-l folosească cu mai multe dispozitive . F300 vine sub 60 de dolari și oferă o experiență excelentă. Pentru preț, primiți un aspect frumos cu 8 butoane, cu câteva butoane suplimentare în partea de sus pentru turbo și schimbarea intrării stick-ului arcade. F300 găzduiește un corp din plastic cu picioare cauciucate pentru o stabilitate sporită. Stick-ul cu arcade la prețuri accesibile este bine construit și nu se simte ieftin, deși butoanele sunt aici un compromis, întrucât nu sunt piese Sanwa din cutie, cu unele modificări, puteți înlocui butoanele stoc orice buton la alegere – chiar și butoanele Sanwa. Butoanele oferă un răspuns adecvat, mânerul fiind ușor.

Mayflash F30 nu oferă longevitate, dar adevărata frumusețe a acestui stick arcade este în compatibilitatea sa. Este compatibil cu fiecare consolă populară de acolo, inclusiv PS4, PS3, Xbox 360 și Xbox One, împreună cu computerele care rulează Windows 7 la Windows 10.

Cumpărați de pe Amazon: 54,99 USD

10. MadCatz Soul Calibur V Arcade Stick (Xbox 360 / PS3)

Paleta MadCatz Soul Calibur V ediție este o operă de artă . Placa frontală are o frumoasă artă a Soul Calibur cu un finisaj translucid, împreună cu un aspect de buton Namco Noir. Este un baston de luptă greu de înaltă calitate, cu o placă metalică și picioare de cauciuc pentru stabilitate. Butoanele sunt toate piesele Sanwa Denshi cu o receptivitate superbă, iar zgomotul de clic este minim. Are un aspect cu 8 butoane și are butonul de pornire pe lateral pentru a preveni apăsările accidentale.

Soul Calibur V vine, de asemenea, cu butoane de control, cum ar fi butonul turbo, și butonul de blocare / deblocare a controlerului, care dezactivează butoanele pe care nu doriți să le utilizați. Acest stick arcade poate fi, de asemenea, modificat cu ușurință și ambalaje în depozitare internă . Stick Calibur V Arcade este un baston destul de plăcut, cu piese de înaltă calitate, ceea ce îl face excelent atât în ​​formă cât și în funcție. Singurul dezavantaj este că este compatibil doar cu Xbox 360 sau PS3 în funcție de model.

Cumpărați de pe Amazon: 249,99 USD

VEZI ȘI: 15 Cele mai bune jocuri cu Steam Gratuite pe care ar trebui să le jucați cu siguranță

Cele mai bune lupte și stickuri Arcade pe care le puteți cumpăra [19659064] Dacă sunteți în căutarea unui stick de luptă la nivel de intrare sau a unui stick de ediție de turneu, am acoperit totul și apoi unele. Alege un singur stick care îți place și joacă-te cu el până când poți scoate fiecare mișcare din jocul tău preferat. Când vine vorba de a lupta cu stick-urile, de asemenea arcade, este vorba doar de obținerea blocajului. De asemenea, nu ezitați să menționați bastoanele de luptă preferate în secțiunile de comentarii de mai jos.

! Funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '209002533014668'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *