10 hărți minecraft cool pentru a vă îmbunătăți jocul

Minecraft este unul dintre cele mai populare și foarte jucate jocuri, deoarece vă permite să faceți aproape orice în lumea jocurilor virtuale. Puteți crea hărți diferite pe baza diferitelor jocuri în cadrul acestui joc uimitor de imagini bloc-y. Minecraft oferă o tonă de hărți care adaugă un factor unic jocului tău. Puteți utiliza aceste hărți pentru a vă bucura de diferite elemente de joc din joc. nu numai că hărțile Minecraft specifice sunt concepute pentru a vă îmbunătăți abilitățile Mincraft, îmbunătățind astfel jocul dvs. Lucrul bun este că există sute de astfel de hărți disponibile pentru Minecraft. Totuși, asta înseamnă și că alegerea hărților cele mai bune sau a celor mai distractive poate fi o sarcină ușor grea. Acesta este motivul pentru care vă aducem cele 10 hărți minunate Minecraft, care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți jocul.

Notă: Pentru a rula unele dintre hărțile din această listă, poate fi necesar să schimbați versiunea Minecraft utilizând Editorul de profiluri. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de unele mod-uri specifice hărții care sunt listate pe paginile de descărcare respective.

Cool Minecraft Maps pentru a vă îmbunătăți jocul în 2019

1. SkyBlock

SkyBlock

Probabil una dintre cele mai populare hărți Minecraft create vreodată, SkyBlock este o încercare obligatorie pentru toți cei care iubesc o distracție provocare de supraviețuire. Conceptul din spatele hărții este destul de simplu, generați o insulă plutitoare cu resurse limitate la dispoziție și trebuie să completați o serie de provocări distractive folosind aceste resurse. Dacă credeți că harta nu reprezintă o provocare suficientă, oferă și un mod hardcore care îți va pune la încercare abilitățile. Redarea acestei hărți vă va îmbunătăți serios abilitățile Minecraft.

Descarca

2. Supraviețuirea cubului

Supraviețuirea cubului

După cum sugerează și numele, Cube Survival este o altă hartă de supraviețuire distractivă și provocatoare pe care ar trebui să o joci dacă nu ești în jocuri de supraviețuire. Harta este ceva mai complexă în comparație cu SkyBlock și prezintă 7 biomi cubi diferiți, fiecare conținând un piept ascuns umplut cu elemente și două blocuri obsidiene. Trebuie să găsiți aceste blocuri obsidiene construiește un portal către Iad și distruge Cartea celor condamnați, care este obiectivul principal. Puteți petrece atât timp cât doriți, până când simțiți că sunteți gata pentru provocarea finală. Aceasta este o hartă de supraviețuire finală, unde veți învăța abilități precum strategie, colectarea resurselor și multe altele.

Descarca

3. Orașul Vertoak

Vertoak City

Dacă hărțile de supraviețuire nu sunt de fapt lucrurile dvs. și sunteți mai interesat de o hartă care vă oferă libertatea de a face orice doriți, atunci ar trebui să consultați Vertoak City – o hartă de aventură / creație pentru Minecraft, care oferă jucătorilor o lume deschisă detaliată în care pot face aproape orice ei vor. Harta conține o tonă de conținut pe care o puteți explora în ritmul propriu și, deoarece nu există nicio regulă, puteți alege propria aventură. Fiecare clădire din oraș are camere complet mobilate pe care le puteți explora și încercați tot posibilul să localizați toate casetele ascunse, camerele secrete și multe altele. Crezi că ai ceea ce este nevoie pentru a explora tot ce are de oferit Vertoak City?

Descarca

4. Mine 4 Dead: Blockhawk jos

Al meu 4 mort

Mine 4 Dead: Blockhawk Down este un spin-y pe populară franciză Left 4 Dead. Harta aventurii vine cu o piele personalizată Left 4 Dead și, așa cum te-ai aștepta, are zombi. În hartă, te prăbușești într-un oraș plin de strigoi și trebuie să ajungi la o barcă de salvare. Harta acceptă atât un singur jucător, cât și un jucător multiplu pe toate cele trei niveluri detaliate, împreună cu evenimentul final. Harta oferă, de asemenea, puncte de control teleport pentru a reînvia membrii grupului mort, toate piei de personaje Left 4 Dead și camere sigure cu paturi în care vă puteți salva progresul.

Descarca

5. Școala Parkour

Școala Parkour

Știați că comunitatea Minecraft are câteva hărți de parcourile frumoase de oferit? În caz că nu, ar trebui să aruncați totul și să descărcați imediat harta Parkour School. Harta parkour de nivel începător servește pentru a învăța jucătorilor noi toate trucurile parkour le pot face pe Minecraft și este cu siguranță o mulțime de distracții. Harta Școlii Parkour oferă un sistem de puncte de control care vă va ajuta să vă salvați progresul. De asemenea, oferă suport multiplayer, zone tematice și multe altele. După ce obțineți blocajul parkour, puteți încerca să consultați câteva hărți parkour mai avansate, cum ar fi denumit în mod corespunzător Advanced Parkour.

Descarca

6. Picătoarea Star Wars

Dropper Star Wars

Pentru toți fanii Star Wars de acolo, harta Star Wars Dropper este o încercare, deoarece oferă șase niveluri complex concepute care reprezintă primele șase episoade ale saga Star Wars. La fel ca în cazul majorității hărților dropper Minecraft obiectivul tău este să cobori la nivelul următor evitând blocurile, singura diferență fiind că trebuie să picurați în apă pentru a trece la nivelul următor în acest caz. Nu numai că harta Star Wars Dropper este distractivă, ci este un tratament vizual și sunt sigur că veți beneficia de atenția designerului asupra detaliilor dacă sunteți fan Star Wars.

Descarca

7. Regatul cerului

Regatul cerului

După cum știți, vanilia Minecraft nu oferă jucătorilor o experiență bazată pe narațiune, dar puteți descărca și reda întotdeauna o hartă care face acest lucru. Regatul cerului este o astfel de hartă care oferă jucătorilor o aventură condusă de o poveste captivantă. Jucătorii au ocazia să descopere o serie de secrete pe parcurs și să le folosească pentru a finaliza narațiunea. Povestea este transmisă sub formă de videoclipuri YouTube pe care le puteți asculta în timp ce redați harta. Cu siguranță este o experiență unică, una pe care nu ar trebui să o ratezi pentru nimic.

Descarca

8. Lumina Neagră

Lumină neagră

Dacă sunteți în căutarea o hartă groază pentru Minecraft, atunci ar trebui să consultați harta de aventură horror Black Light care a fost concepută pentru a vă arunca în evidență. Pe hartă, te vei regăsi într-un oraș abandonat, numit Feuredge, iar principalul tău obiectiv este să îl faci scăpați de oraș în viață. Sarcina poate părea simplă, dar, cu toată radioactivitatea, nu se spune ce ființe mutate s-ar putea întâlni la ieșirea ta.

Descarca

9. Team Fortress 2 din Minecraft

Team Fortress 2 din Minecraft

Căutați niște acțiuni multiplayer minunate în Minecraft? Încercați Team Fortress 2 din harta Minecraft – o hartă inspirată de Team Fortress pentru joc, care permite jucătorilor să se bucure de un joc distractiv de capturare a pavilionului. Harta se ambalează 8 clase diferite de jucători pe care îi puteți alege, fiecare cu propriile sale avantaje, reîncărcări instantanee, schimbări de clasă pe zbor și pachete de sănătate pentru a vă reface. Harta acceptă până la 24 de jucători într-un exemplu, așa că poți avea cu adevărat o explozie dacă ai și o grămadă de prieteni care joacă și Minecraft.

Descarca

10. Întoarcerea lui Herobrine

Herobrine întoarce

Următoarea populară hartă a conacului Herobrine pentru Minecraft, Herobrine's Return este o hartă minunată de aventură pentru jocul de care sunt sigur că te vei bucura. Pe hartă, te pierzi în pădure și Herobrine te găsește. Acum, trebuie să alergi înainte să te prindă din nou. Harta prezintă 8 lupte sef unice, evenimente scriptate pentru a vă menține ocupat, animații vraja personalizate de la NPC-uri și monștri personalizate. În plus, harta nu necesită nicio modificare pentru a rula, cu toate acestea, poate doriți să instalați un pachet de texturi recomandat dacă doriți cea mai bună experiență. De asemenea, puteți consulta Conacul lui Herobrine în cazul în care nu ați jucat deja harta respectivă.

Descarca

VEZI DE ASEMENEA: 20 de cele mai bune jocuri Chromebook pe care ar trebui să le încercați

Hărți cool Minecraft pentru a-ți îmbunătăți jocul

Vrei să adăugăm mai multe hărți pe listă? Harta ta preferată Minecraft nu este menționată nicăieri? Ne cerem scuze pentru că nu putem acoperi toate hărțile uimitoare de acolo, deoarece asta ar avea o veșnicie. De aceea, ne-am concentrat pe cele mai amuzante și mai frumoase hărți Minecraft, votate de comunitate. Totuși, dacă doriți să partajați harta preferată cu colegii dvs., nu ezitați să o menționați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *