12 cele mai bune alternative Fortnite pe care ar trebui să le joci (2019)

Foarte puține jocuri au condus inimile a milioane de pasionați de jocuri la fel de elegant ca Fortnite. Îmbrăcat cu o grafică de top și mai multe moduri de joc captivante, trăgătorul în a treia persoană este un deliciu absolut pentru a juca. Nu este de mirare, Epic Games a bătut un profit plin de 3 miliarde de dolari anul trecut – determinat în mare parte de succesul masiv al jocului Royale Battle. Dar, din nou, opusul magnum al lui Epic nu este invincibil și există destul de multe jocuri care îl pot răsturna pe multe fronturi. Așadar, dacă nu vă mai place să jucați acest joc de fotografiere la o a treia persoană sau doriți să intrați într-un joc mai mortal de moarte, am arătat cele mai bune alternative Fortnite pe care trebuie să le oferiți unei fotografii pentru a aduce puterea de foc mult dorită jocurilor dvs.

Cele mai bune alternative Fortnite pe care nu ar trebui să le ratezi în 2019

În timp ce aleg cele mai bune jocuri precum Fortnite, am căutat trei lucruri pivotante în minte: gameplay-ul nervos, mai multe moduri de joc și o gamă largă de arme. În plus, m-am asigurat și că un joc de luptă royale are o mulțime de personalizări și oferă recompense râvnite pentru performanțe superbe. Ca să nu mai vorbim, cei care au revoluționat jocurile de ultimă oră au găsit și un loc sigur în linie. Așadar, sunt extrem de agilități în ceea ce privește alegerile mele și cred că îți pot trece fără efort testul de acid. Vorbește destul? Să explorăm cele mai populare alternative la Fortnite în 2019!

Lista jocurilor similare cu Fortnite

1. PUBG

Fără a-mi reduce cuvintele, aș spune că PUBG aka PlayerUnknown’s Battlegrounds este mai intens decât Fortnite. Așadar, dacă sunteți mâncărime pentru a vă cufunda într-un mod royale de luptă plin de adrenalină, PUBG ar fi calea corectă de urmat. La fel ca Fortnite, se mândrește și cu un grafică de top și permite luptă royale între jucător și jucător pentru până la 100 de jucători. În funcție de starea ta de spirit, poți alege să pornești singurul, duo-ul sau echipa de la deathmatch (până la 4 jucători) pentru a savura jocurile sclipitoare în ritmul tău.

PUBG Și dacă veți reuși să îi decimați pe toți ceilalți, ați câștiga bătălia. Una dintre caracteristicile mele preferate din PUBG este opțiunea pentru concurează în patru terenuri de luptă diferite. Am găsit câmpurile de luptă ale PUBG un pic greu de stăpânit decât cele oferite în Fortnite. Pentru a afla deasupra secretelor fiecărui teren de luptă, trebuie să creați un plan ucigaș specific, asigurându-vă că rămâneți în fața rivalilor.

De asemenea, mi-au plăcut modurile arcade clasice și pline de acțiuni din PUBG, deoarece au o mulțime de trucuri până la mânecă. Și trebuie să fii cel mai bine pentru a trece peste provocări. Un alt lucru care separă PUBG de Fortnite este modul zombi palpitant asta vă poate scoate la maxim atât jucătorul, cât și strategul.

Prețuri: Sunt disponibile achiziții gratuite în aplicație

Disponibilitatea platformei: iOS, Android, macOS, Windows, Xbox și PS4

Vizita: website

2. Counter-Strike: Ofensivă globală

Următoarea linie a celor mai bune alternative de la Fortnite este „Counter-Strike: Global Offensive”. După ce am încercat să mă ocup de acest joc video cu shooter multiplayer la prima persoană plin de putere și să explorez fiecare truc cu care se laudă, pot spune că totul este acoperit pentru a fi un înlocuitor excelent al Fortnite în lista specială de jocuri.

Counter-Strike: Ofensivă globală

Vorbind despre joc, Counter-Strike: Global Offensive este puțin diferit de Fortnite. În acest joc, două echipe (teroriștii și contra-teroriștii) sunt dispuse între ele. Și ambele părți trebuie să încerce să-l elimine pe celălalt, în timp ce pot atinge și alte obiective. Dacă faceți parte din grupurile teroriste, veți avea sarcina de a planta bombe și, de asemenea, de a apăra ostaticii.

Dar dacă aparțineți unor grupări contra-teroriste, va trebui să vă plasați pentru a opri teroriștii să planteze bombe, să dezamăgească bombe și, de asemenea, să salveze ostaticii. În ceea ce privește modurile de joc, CS: GO are 9 moduri de joc inclusiv modul royal royale în comparație cu doar 3 moduri de joc din Fortnite. Așadar, dacă îți dorești moduri de joc mai interesante, pline de bătălii intense, încearcă CS: GO.

Prețuri: Sunt disponibile achiziții gratuite în aplicație

Disponibilitatea platformei: Windows, macOS, Linux, PlayStation și Xbox

Vizita: website

3. Supraveghere

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Fortnite este că acesta nu pare niciodată previzibil. Și în calitate de cineva care se bucură de lupte intens luate, v-ar plăcea să mergeți la Overwatch, deoarece acest trăgător în prima persoană a împachetat suficiente trucuri pentru a vă menține mereu pe margine. Așezat pe un pământ apropiat, trăgătorul de erou luptă bazată pe echipă, care cuprinde două echipe opuse cu șase jucători fiecare.

Overwatch

Singura caracteristică care face Overwatch mai atrăgătoare decât Fortnite este o listă bună mai mult de 30 de caractere care sunt cunoscute sub numele de eroi. Fiecare erou are un stil de joc unic, care este împărțit în trei roluri diferite. Ca jucător, trebuie să lucrați cu echipa dvs. pentru a asigura și a proteja punctele de control. O, da, trebuie să escortezi o sarcină utilă pe hartă într-un timp limitat.

În comparație cu cele trei moduri de joc Fortnite, Overwatch are șapte tipuri de moduri de joc, inclusiv Deathmatch și eliminare. Oricât de alegător ai fi, aceste moduri de joc te vor preda. Deși totul despre shooterul cu eroi este drăguț, este prea scump și nu este disponibil pentru Android și iOS. Mi-aș dori ca dezvoltatorul să ofere o versiune gratuită a acestei aplicații și să o facă disponibilă și pe dispozitivele mobile mai devreme decât mai târziu.

Prețuri: 19,99 USD pentru ediția standard, 39,99 USD pentru ediția legendară

Disponibilitatea platformei: PC, PlayStation și Xbox One, PS4

Vizita: website

4. Call of Duty: Black Ops 4

„Call of Duty: Black Ops 4” este o ființă absolută. Și dacă îți place să fii în gros și subțire lupte înalte de octan, trebuie să țineți acest shooter multiplayer în prima persoană pe radarul dvs. Atât în ​​ceea ce privește graficele atrăgătoare, cât și jocul care alimentează adrenalina, se pare că este un pretendent demn pentru a înlocui Fortnite pe dispozitivul tău.

Battle Royale Ops Black Call-of-Duty 4

De asemenea, în modul Royale de luptă al Black Ops 4 permite până la 100 de jucători pentru a lupta pentru supraviețuire. Deși modul său de luptă royale (cunoscut sub numele de Blackout) arată destul de similar cu cel oferit în Fortnite și PUBG, este un joc ceva mai rapid și în stil militar. Mai mult, vă permite, de asemenea, să aflați părți ale hărții, astfel încât să puteți trata cu ea în felul vostru.

În Blackout, este puțin mai ușor să obțineți tipul de arme pe care le căutați. În ceea ce privește calitatea armelor, trebuie să spun că acestea sunt mult superioare nu numai celor furnizate în Fortnite, ci și cel mai bine am încercat vreodată în genul FPS.

Prețuri: 39,99 USD (pentru ediția PC standard)

Disponibilitatea platformei: Windows, macOS, PS4 și Xbox One

Vizita: website

5. Legende apice

Un joc de bătălie fără vârstă, precum „Apex Legends”, merită să găsească un loc sigur în această linie a alternativelor de top Fortnite. (O, da, poate înlocui și PUBG pe dispozitivul dvs.) Pentru mine, cea mai bună parte a acestui joc este fuziunea elemente dintr-o serie de jocuri video, inclusiv popularul serial Titanfall al lui Respawn. Acesta este motivul pentru care, de câte ori ați jucat acest joc, nu ar părea niciodată să-și piardă farmecul.

Apex Legends

Spre deosebire de Fortnite, care stabilește o sută de jucători pentru o luptă de ultimă oră, aceasta gropi doar 60 de jucători pentru deathmatch pe o insulă îndepărtată, în echipe de trei. Și un jucător primește responsabilitatea de a controla locul unde aterizează echipa. După aterizarea în siguranță, fiecare echipă trebuie să vâneze arme și alte resurse valoroase pentru a lupta cu alte echipe și, de asemenea, pentru a supraviețui atacurilor mortale.

Treptat, zona de joc se micșorează ca mărime până când nu există o singură echipă pe insulă. Aproape ca Fortnite, Apex Legends oferă, de asemenea, mai multe bunătăți pentru a-ți spori armoriile și pentru a permite jucătorilor interacționează cu alții folosind chat-ul vocal.

Prețuri: Sunt disponibile achiziții gratuite în aplicație

Disponibilitatea platformei: Windows, PlayStation 4 și Xbox One

Vizita: website

6. Cadru de război

De fiecare dată când am pus mâna pe Warframe, am ieșit impresionat. Și nu văd niciun motiv pentru care acest joc nu poate fi la fel de bun pe gustul tău. Acest jucător de roluri de acțiune cooperativă și jucător de tragere la terță persoană excelează în multe aspecte, inclusiv gameplay-ul plin de acțiune și oferă, de asemenea, câteva personalizări frumoase pentru a susține ante-ul atunci când contează cel mai mult.

Battle Royale Warframe

Pentru a începe jocul, trebuie mai întâi personalizați-vă personajul profitând la maxim de unități de blindaj numit „Warframe” – cam în felul în care îți amplifici avatarul în Fortnite. Puteți alege dintre mai multe arme de top, cum ar fi armele laterale și armele pentru a vă împuternici personajul. Și după ce sunteți gata de luptă, veți avea sarcina întregi tone de misiuni de-a lungul planetelor și lunilor în sistemul solar.

La fel ca Fortnite, Warframe oferă și el recompense speciale când îndepliniți misiuni notabile. În plus, poți chiar să asumi provocări ale comunității pentru a-ți arăta superioritatea în calitate de jucător.

Prețuri: Sunt disponibile achiziții gratuite în aplicație

Disponibilitatea platformei: Windows, PS4, Nintendo Switch și Xbox One

Vizita: website

7. Far Cry 5

Doar în cazul în care biblioteca Furnite de arme și stilul de luptă nu pare să vă exciteze, vă recomand să luați „Far Cry 5”. Jocul shooter pentru prima persoană este cea de-a cincea tranșă a foarte popularului serial Far Cry. Pentru mine, ceea ce iese în evidență în acest joc este un joc palpitant care pune mai mult accent pe luptă și explorare.

Battle Royale Far-Cry-5

Ca jucător, trebuie să lupta împotriva soldaților inamici și a vieții sălbatice mortale. Vorbind despre arme, Far Cry 5 are o varietate de opțiuni astfel încât să ai întotdeauna ceva mai înspăimântător să creezi rău în tabăra inamicilor tăi. În calitate de cineva căruia îi place întotdeauna să aibă luxul multor arme, am găsit colecția ei mai atrăgătoare pentru gustul meu decât cea a Fortnite.

Mai mult, Far Cry 5 a primit și unele elemente adorabile ale jocurilor de rol precum mai multe căutări laterale uimitoare asta nu va lăsa niciodată plictiseala să se strecoare în jocuri. Cu un uimitor design în lumea deschisă, imagini vizuale și o coloană sonoră plăcută, ați primit bunurile care vă vor ține agățat timp de ore.

Prețuri: $ 59.99

Disponibilitatea platformei: Windows, PS4 și Xbox One

Vizita: website

8. H1Z1 Battle Royale

Când vine vorba de jocurile de luptă cu royale de luptă, „H1Z1 Battle Royale” este în evidență. La fel ca și omologul său cel mai popular „Fortnite” și PUBG, se lasă de asemenea 100 de jucători se luptă într-un ultim meci de moarte. Pe baza a ceea ce atrage gustul tău, poți porni singur bătălia sau să faci echipă cu cel mai bun prieten pentru a câștiga bătălia.

Battle Royale H1Z1-Battle-Royale

Spre deosebire de Fortnite, H1Z1 Battle Royale vă permite să joacă în grupuri de cinci jucători. Vorbind despre joc, este destul de similar. După ce jucătorii au aterizat pe o locație aleatorie deasupra hărții, trebuie să găsească o modalitate de a se apăra. Jucătorii au șansa să zgâria o varietate de articole, inclusiv arme, echipamenteși truse de prim ajutor pentru a rămâne în fața bătăliei. Mai bine, permite, de asemenea, jucătorilor să creeze instrumente improvizate precum armurarea corpului, astfel încât să se poată apăra într-un mod mai bun.

Prețuri: Liber

Disponibilitatea platformei: Windows și PS4

Vizita: website

9. Reguli de supraviețuire

Deci, nu mai găsești jocul Royale de luptă al Fortnite, care permite doar până la 100 de jucători să concureze între ei în deathmatch, interesant? Dacă răspunsul este da, nu puteți obține o alternativă mai bună decât „Reguli de supraviețuire” care permite până la 300 de jucători să concureze simultan. Jocul multiplayer online battle royale a obținut toate clopotele și fluierele pentru a fi alegerea ta preferată.

Battle Royale Reguli de Supraviețuire

Poti kickstart RoS în mai multe moduri ca solo și duo. În cazul în care aveți o încântare pentru a lupta în grupuri, aveți opțiunea de a juca meciul cu patru sau cinci jucători. În funcție de modurile pe care le joci, ultima persoană sau echipa care rămâne în viață până la sfârșit vor fi câștigătorul meciului.

Deși nu sunt la fel de impresionante ca cele oferite în Fortnite, s-au numit hărți redate ale RoS Insula Ghillie (120 de jucători, 4,8 km × 4,8 km) și Fiordul Fearless (300 de jucători, 8 km × 8 km) este demn de laudă. Nu mai vorbim de asta, are și moduri de joc frumoase precum Gold Mode și Diamond Mode, pe care ți-ar plăcea să le joci neobosit.

Prețuri: Liber

Disponibilitatea platformei: macOS, Windows, Android și iOS

Vizita: website

10. Cuțite afară

Mai simplu spus, „Cuțite afară” este un joc fin de luptă royale și merită să fie numit o alternativă notabilă pentru Fortnite. Acesta stabilește un sute de jucători într-o luptă aprigă iar cel care îi decimează pe toți ceilalți este declarat câștigătorul morții. Pentru un meci de grup, permite cinci jucători pentru a face echipă și a lupta împreună.

Cuțite Battle Royale

Grafic grafic, Knives Out este în evidență – dacă nu chiar de top ca Fortnite. Cât despre personalizare, mi s-a părut decent. Deși ar fi mai bine dacă ar fi existat mai multe arme. Cu toate acestea, nu cred că aceste lucruri sunt un compromis mare, deoarece jocul marchează destul de bine pe majoritatea fronturilor.

Prețuri: Sunt disponibile achiziții gratuite în aplicație

Disponibilitatea platformei: Windows, Android și iOS

Vizita: website

11. Ultimul Om în picioare

Dacă sunteți la vânătoare pentru un joc elegant de luptă royale pentru a înlocui Fortnite pe computerul Windows, „Last Man Standing” ar fi o opțiune excelentă. Cu un joc similar în care jucătorii trebuie să aterizeze pe un zonă de război imensă cu alți 99 de jucători pentru a lupta împotriva și a scăpa de arme și alte instrumente pentru a se apăra și a omorî pe alții, șansele sunt mari să vă placă să-l jucați pe computer.

Deathmatch Last Man Standing

Pe frontul armelor, Last Man Standing are un biblioteca decentă cu peste 30 de arme inclusiv arme, puști, SMG, puști de asalt, puști de lunetist, lansatoare de rachete etc. Deși armele nu sunt la fel de versatile ca cele găsite în Fortnite, ele sunt suficient de bune pentru a-ți trece testul acid. Mai mult, oferă și turnee lunare și sezoniere pentru ca jucătorii să își arate abilitățile și să câștige recompense râvnite.

Prețuri: Liber

Disponibilitatea platformei: ferestre

Vizita: website

12. Inelul de Elysium

Indiferent dacă ești nou în lupta cu jocurile royale sau ai stăpânit acest gen, vei plăcea „Inelul Elysiumului”. Deși gropi doar șaizeci de oameni (comparativ cu 100 din Fortnite) unul față de celălalt, jocul este incredibil de intens. Prinși într-o situație critică, jucătorii trebuie implicați-vă într-o luptă nervoasă pentru supraviețuire.

Inel de Elysium

Și, singura cale prin care pot dura până la sfârșit este prin uciderea altora și protejarea de atacurile brutale. La fel ca Fortnite, de asemenea oferă jucătorilor oportunități de a înfăptui resursele pivotale pentru a le spori șansele de supraviețuire. Deși grupa de arme a lui Ring of Elysium nu este nicăieri aproape de Fortnite, însă (în jur de 20 de ani) a ajuns suficient pentru a fi la curent cu facturarea dvs. datorită unor arme la îndemână, cum ar fi puști de asalt, puști de lunetist, arme submachine, arme de armă și arme de armă.

Pe partea de personalizare, oferă mai multe opțiuni pentru a arăta un aspect redutabil avatarului tău. Așadar, dacă ai chef să dai un aspect diferit personajului tău, nu te-ai simți dezamăgit.

Prețuri: Sunt disponibile achiziții gratuite în aplicație

Disponibilitatea platformei: ferestre

Vizita: website

VEZI ȘI: 33 Cele mai bune jocuri multiplayer pentru Android (gratuit și plătit)

Trăiește-ți noaptea jocului cu cele mai bune alternative Fortnite

Sperăm că timpul dvs. la jocurile de luptă royale ar trebui să devină mai interesant acum. Deși Fortnite rămâne cu capul și umerii deasupra majorității jocurilor Royale de luptă de pe platforme, PUBG a obținut toată puterea de foc pentru a-l răsturna pe mai multe fronturi. În plus, există destul de multe jocuri care au un joc mai intens și care oferă, de asemenea, mai multe moduri de joc. Deci, nu eșuează niciodată să le explorezi. Apropo, anunță-mi jocurile preferate precum Fortnite și lucrurile care le fac atât de atrăgătoare pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *