12 cele mai bune jocuri precum World of Warcraft to Play (2019)

World of Warcraft este unul dintre cele mai bune jocuri MMORPG de acolo. De fapt, World of Warcraft a jucat un rol crucial în modelarea genului MMORPG. Jocul are acum mai bine de un deceniu și o mulțime de imitatori au venit între timp, dar World of Warcraft nu și-a pierdut farmecul. Milioane de fani pasionați se autentifică zilnic pentru a accesa lumile deschise. Este un testament al execuției lui Blizzard, pe care nu mulți dezvoltatori au reușit să-l realizeze. Deși este greu să înlocuim WoW, există alte câteva jocuri care oferă aproape același concept. Așadar, dacă sunteți în căutarea unor alternative, atunci avem în vedere o listă excelentă de jocuri pe care le puteți juca în schimb –

Cele mai bune jocuri precum World of Warcraft pe care le puteți juca în 2019

1. lamă și suflet

Blade și Soul MMORPG

Blade and Soul este un titlu MMORPG gratuit care se joacă arată și se simte exact ca World of Warcraft, dacă nu mai bine. De fapt, stilul vizual și stilul de joc este atât de similar cu World of Warcraft, încât este popular cunoscut sub numele de versiunea coreeană a WoW. Jocul are două facțiuni jucătoare numite Cerulean Order și Crimson Legion, care luptă unul împotriva celuilalt.

De la o serie de căutări diferite la o lume deschisă masivă care așteaptă să fie explorată, Blade and Soul are totul. Dacă există un lucru care distinge Blade & Soul, atunci va trebui să fie faptul că este liber de jucat cum am menționat mai devreme. Da, există câteva elemente plătite în joc, dar acestea nu vor afecta jocul general. Puteți atinge linkul de mai jos pentru a afla mai multe despre joc.

Descarcă Blade and Soul (gratuit)

2. TERA

TERA

TERA este încă un titlu MMORPG gratuit de jucat de la Bluehole Studio Inc. Da, Bluehole este același studio care este responsabil pentru realizarea jocului Battle Royale extrem de popular numit PlayerUnknown's Battlegrounds. Sunt sigur că trebuie să fi auzit despre asta. Ei bine, TERA este un un joc frumos, care este foarte inspirat de WoW. Dar nu o pot numi o copie completă, deoarece TERA are propriul spin pe gen.

TERA are peste 80 de zone care sunt proiectate meticulos cu imagini superbe. Este unul dintre acele jocuri care te vor face cu adevărat să te simți ca și cum te afli într-o lume virtuală. Trebuie să alegi între 12 clase de joacă și 7 curse să exploreze lumea deschisă și temnițele sale. De asemenea, are un mod PvP, care este printre cele mai bune din lumea MMO.

Descărcați TERA (gratuit)

3. Cadru de război

Warframe

Warframe este un trăgător de la o a treia persoană care este unic și special în felul său. În timp ce rămâne fidel genului său de MMO, Warframe reușește ofera o experienta MMO ca niciodata vazuta.

Warframe vă permite controlează războinicii unei rase străvechi care sunt în război cu alte facțiuni. Jocul de acțiune axat pe cooperare face ca acesta să fie unul dintre un fel de titlu de acțiune din această listă. Există o mulțime de personaje diferite din care să alegeți și fiecare dintre ele are abilitățile lor unice. Da, Warframe poate să nu pară o alternativă perfectă pentru WoW, dar este un joc minunat pe care îl joci dacă ești dispus să iei ceva timp de pe WoW.

Descărcați Warframe (gratuit)

4. Bătrânul derulează online

Bătrâni defilează online

Franciza Elder Scrolls nu are nevoie de introducere, nu? Adică, este o franciză care domina genul RPG de ani buni. Ei bine, Elder Scrolls Online nu este diferit. E o joc de fantezie care se inspiră din diverse lumi diferite. Elder Scrolls Online are loc pe continentul Tamriel, unde tu, ca jucător, vei putea alege să faci parte din una dintre cele trei facțiuni.

Nu puteți găsi Elder Scrolls Online pentru a fi o alternativă completă la World of Warcraft, dar sunt multe de explorat în lumea Elder Scrolls Onlineși este unul dintre cele mai bune jocuri multiplayer pentru a încerca. Jocul a primit inițial o mulțime de recenzii mixte, dar dezvoltatorii au făcut o treabă excelentă de a menține jocul actualizat cu conținut proaspăt.

Descărcați Elder Scrolls Online de pe Steam (59,99 USD)

5. Rift

Rift

Rift-ul este cu siguranță unul dintre cele mai interesante OMM-uri acolo și oferă o mulțime de caracteristici și instrumente care ar putea fi potențialul criminal al World of Warcraft peste câțiva ani. Cu toate acestea, este încă unul dintre cele mai mari MMO-uri de acolo, deoarece a luat toate aspectele pozitive ale jocurilor MMO și le-a amestecat într-un joc captivant care captivează pe oricine îl încearcă. Jocul are două facțiuni care se află într-un război constant unul împotriva celuilalt și trebuie să vă ajutați partea în câștigarea războiului. Este similar cu celelalte MMORPG-uri de aici, cu crearea de personaje și colectarea resurselor. În afară de asta, trebuie să căutați activ orice Rift din lume și să-i închideți înainte de a începe vrăjmașul din ele.

Descărcați Rift (gratuit)

6. Calea Exilului

Calea exilului

Path of Exile a ieșit din faza beta deschisă în octombrie 2013 și a devenit rapid un titlu popular MMORPG pe care toată lumea a dorit să îl joace. Este așezat în lumea întunecată a fanteziei din Wraeclastși este conceput pentru o economie puternică de articole online, un mod PvP competitiv și multe altele.

Îți pornești călătoria în Calea Exilului într-o lume necunoscută și încerci explorează zone mari care includ, dar nu se limitează la temnițe și peșteri infestate cu monștri. Obiectivul tău este să lupți împotriva monștrilor și a altor forțe întunecate pentru a colecta puncte de experiență. Puteți alege să faceți echipă cu alți jucători sau să mergeți solo într-o misiune necinstită. Jocul este complet liber să joace și nu trebuie să folosiți niciun ban pentru a obține un avantaj față de alți jucători.

Descarcă Path of Exile (gratuit)

7. Vârsta lui Conan

vârsta conanului

Dacă sunteți în căutarea unui joc MMORPG gratuit precum WoW, Age of Conan este perfect pentru dvs. Acest joc este inspirat de romanele cu același nume. Cu toate acestea, Age of Conan este un rival direct la World of Warcraft și oferă elemente de joc similare. Îți alegi clasa preferată cu trăsături și abilități unice, explorezi lumea vastă, completezi căutări, aduni resurse și îmbunătățești abilitățile și echipamentul personajului tău. Ești liber să-ți alegi propriul destin în acest joc uimitor. Duceți o viață de vrăjitor sau un asasin furios, totul depinde de gusturile voastre. Explorați legenda lui Conan în acest joc uimitor.

Descarcă Age of Conan (gratuit)

8. Guild Wars 2

Guild Wars 2

Guild Wars 2 nu este exact același lucru ca World of Warcraft, ci este pentru acei oameni care caută o experiență nouă cu unele elemente de joc noi și cu o poveste unică. Oferă nouă clase unice cu cinci curse diferite. Fiecare clasă aduce propriile abilități și trăsături unice la masă. opțiunile de personalizare pentru personajul dvs. sunt uimitoare ceea ce vă va permite să vă personalizați personajul complet în funcție de stilul dvs. Grafica este frumoasă, iar jocul arată uimitor pe ecranele mai mari. Dacă doriți un experiență MMO complet nouă atunci Guild Wars este cu siguranță un joc pentru tine.

Descărcați Guild Wars 2 (gratuit)

9. Neverwinter

Neverwinter

Dungeons & Dragons este o vastă lume de fantezie în care diferite creaturi de magie și care ar putea trăi. Există forțe întunecate și forțe bune care se ciocnesc în fiecare colț din această lume. Dacă vă amintiți de desenele animate de la școala veche sau de benzi desenate, trebuie să știți cât de uimitor și de imersiv lume de Dungeons & Dragons poate fi. Dacă jucați RPG-ul de masă, atunci veți iubi Neverwinter, deoarece acest joc vă va permite să experimentați acea lume uimitoare și să o explorați pe consola sau pe computer. Alege una dintre cursele furnizate și pornește într-o aventură magică în lumea Neverwinter. Acesta este cel mai apropiat de World of Warcraft pe care l-ați primi pe o consolă

Descărcați Neverwinter (gratuit)

10. Deșertul negru online

Black Desert Online

După o mulțime de fanfare după lansarea sa în Coreea, Black Desert Online și-a făcut drumul pe piața mondială foarte curând și a reușit să se livreze pe drum. Este unul dintre jocurile din listă profită din plin de genul MMO pentru a oferi un joc captivant de asemenea, se îmbunătățește de-a lungul timpului.

Ceea ce face ca Black Desert Online să iasă în evidență de celelalte jocuri este luptă de acțiune snappy și elemente intuitive de gestionare a proprietăților in joc. De la crearea de alianțe până la achiziționarea propriilor clădiri, Black Desert Online oferă totul. Naiba, chiar puteți prelua controlul asupra unui întreg oraș dacă sunteți suficient de capabili. În general, este un joc foarte bun, care credem că ar trebui să fie pe lista ta.

Descărcați Black Desert Online (4,99 €)

11. Skyforge

Skyforge

Skyforge este un joc minunat care vă permite joacă ca un războinic nemuritor într-o configurație științifică avansată din punct de vedere tehnologic. Pare grozav, nu-i așa? Adică, cine nu ar dori să joace un joc MMORPG într-o lume științifică? Spre deosebire de multe alte titluri MMORPG, în care matchmaking-ul este o problemă uriașă, Skyforge permite jucătorilor săi să schimbe clasa personajului lor oricând. Nu numai că elimină cârligul de potrivire, dar, de asemenea le permite jucătorilor să aibă o experiență diferită de fiecare dată când se conectează.

De asemenea, Skyforge are ceea ce el numește un „sistem Prestige” care determină nivelul de putere al jucătorului bazat pe statistici din joc. Jocul are multe de oferit și trebuie să joci cu adevărat jocul pentru a experimenta totul.

Descărcați Skyforge (gratuit)

12. Epoca Dragonului: Inchiziție

Inchiziția Epoca Dragonului

Dragon Age: Inquisition este unul dintre cele mai bune jocuri din serie în ceea ce privește jocul și povestea. lumea este condusă de demoni care ajung prin multiple încălcări în univers. Personajul dvs. are abilitatea de a sigila aceste încălcări și de a ajuta la combaterea demonilor. Treaba ta este să recrutezi prieteni noi, să creezi noi alianțe și să distrugi orice demoni care îți ies în cale. Sigilați toate încălcările care provoacă tulburări în populația lumii și ajutați să vă feriți lumea de siguranța împotriva stăpânirii răului. Alege o cursă unică pentru eroul tău, cu fiecare cursă care prezintă seturi unice de abilități și caracteristici. Cel mai bun dintre toate, faceți echipă cu prietenii dvs. din modul de cooperare online pentru a prelua forțele malefice împreună.

Descărcați Dragon Age: Inquisition (13,65 USD)

VEZI DE asemenea: 15 cele mai bune jocuri precum Overwatch You should be play

Cele mai bune jocuri precum World of Warcraft pe care le poți juca

Dacă sunteți deja obosit de World of Warcraft, atunci ar trebui să știți că există nenumărate alte jocuri acolo care vor umple golul lăsat de WoW. Jocurile menționate mai sus merită cu siguranță să încercați dacă sunteți în căutarea unor elemente similare de joc sau de joc. Există mai multe OMM-uri care ar putea să treacă neobservate, așa că nu ezitați să menționați jocurile preferate precum World of Warcraft în comentariile de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *