15 cele mai bune căști pentru jocuri pentru Xbox One pe care ar trebui să le cumpărați (2019)

Jocurile pe Xbox One sunt o bucurie, iar audio este un aspect important al experienței respective. Fără un audio corespunzător, întregul joc devine lipsit de lumină și bland. Mai mult, când vine vorba de jocuri online și competitive, sunetul din joc îi permite jucătorilor să cunoască direcția inamicilor. De asemenea, ai nevoie de o modalitate de a comunica cu coechipierii tăi. Aveți nevoie de o cască care are o semnătură sonoră exactă și imersivă, un microfon de calitate și confortabil de purtat. Dacă aveți un Xbox One și sunteți în căutarea unei căști noi, atunci ați ajuns la locul potrivit. Indiferent dacă sunteți la buget sau căutați o pereche de căști de cea mai înaltă linie, v-am acoperit. Iată cele mai bune 15 căști de jocuri pentru Xbox One pe care le puteți cumpăra.

Cele mai bune căști pentru jocuri pentru Xbox One sub 100 USD

1. Razer Kraken Pro V2

Renunțarea la listă este una dintre cele mai bune căști de jocuri cu cablu accesibile pe care le puteți obține pentru Xbox One – Razer Kraken Pro V2. Kraken Pro V2 cu spatele închis are pachete cu drivere sonore de 50 mm care asigură o calitate decentă a audio cu înălțimi și mijloace bune împreună cu bas punchy. Căștile sunt dotate cu un microfon retractabil care se află în paharul urechii stângi, care funcționează destul de bine atunci când este folosit și poate fi ușor eliminat atunci când joci solo.

 Razer Kraken Pro V2

 Razer Kraken Pro V2

Calitatea de construire a Razer Kraken Pro V2 este destul de impresionantă dar dacă nu aveți grijă foarte bine de căști, materialul din piele închisă. pe bandă și căni de urechi tinde să se uzeze după aproximativ un an de utilizare. În afară de asta, căștile sunt destul de confortabile de purtat pe perioade lungi de timp. Razer oferă, de asemenea, două forme diferite de perne pentru urechi pentru Kraken Pro V2, împreună cu o pernă opțională de gel de răcire pe care o puteți obține dacă vă simțiți fierbinte în timp ce purtați căști timp de câteva ore împreună.

Tip conexiune: Analog 3,5 mm

Cumpărați de pe Amazon (89,99 USD)

2. HyperX Cloud Stinger

Dacă bugetul dvs. este limitat la doar 50 USD și căutați cea mai bună cască pentru jocuri pentru Xbox One la acest preț, atunci ar trebui să luați în considerare obținerea HyperX Cloud Stinger. Cu prețul de 48,99 dolari, căștile HyperX Cloud Stinger oferă drivere de 50 mm închise într-un șasiu ușor din plastic. În ceea ce privește calitatea sunetului, Cloud Stinger nu poate suna la fel de grozav ca Kraken, dar nici nu este pe jumătate rău. Căștile au un profil audio plat, cu înălțimi și midi bune, alături de bas adecvat.

 HyperX Cloud Stinger

 HyperX Cloud Stinger

Chiar dacă este fabricat din plastic, calitatea de construire a Cloud Stinger este destul de excelentă pentru preț, iar pernele de urechi pentru de memorie funcționează foarte bine cu un design ușor pentru a asigura confortul maxim pe orele lungi de utilizare. Spre deosebire de Razer Kraken Pro V2, microfonul de pe Cloud Stinger nu este retractabil și poate fi rotit doar atunci când nu este utilizat. Cu toate acestea, ceea ce este cu adevărat interesant în legătură cu această implementare este faptul că microfonul se mută automat imediat ce este mutat în poziția verticală.

Tipul de conexiune: Analogic 3,5 mm

Cumpărați de la Amazon (48,99 USD) [19659010] 3. Cască stereo oficială Microsoft Xbox One

În cazul în care sunteți cineva care preferă accesoriile pentru prima parte decât cele ale terților, atunci ar trebui să luați în considerare obținerea setului cască stereo oficial Microsoft Xbox One. Cu un preț de 56 de dolari, căștile oficiale Xbox One sunt destul de decente și le-aș recomanda oricui nu dorește căști cu un design de gamă de top. Căștile au drivere de 40 mm care sună destul de decent pentru a juca jocuri sau a discuta cu prietenii de pe Xbox One.

 Căștile stereo oficiale Xbox One

 Căști stereo oficiale Xbox One

Cântând doar 9 uncii, căștile stereo oficiale Xbox One Xbox One sunt una dintre cele mai confortabile perechi din lot și poate fi purtat timp îndelungat fără a vă face griji pentru vreun disconfort. La fel ca HyperX Cloud Stinger, microfonul de la cască stereo oficială Xbox One poate fi rabatat atunci când nu este utilizat, cu toate acestea, nu prezintă funcționalitatea auto-mută a primului. Calitatea vocală de la microfon este destul de acceptabilă și este perfectă pentru comunicații în joc sau chat vocal.

Tip conexiune: Analogic 3,5 mm / USB

Cumpărați de la Amazon (56,00 USD)

4. Corsair HS50

Corsair HS50, cea mai accesibilă cască de pe această listă, este de asemenea o opțiune excelentă pe care o puteți lua în considerare dacă nu v-a plăcut oricare dintre opțiunile bugetare menționate anterior. HS50 nu numai că oferă cea mai bună valoare pentru bani, sună destul de decent, datorită șoferilor de 50 mm și este destul de confortabil cu acoperirea cu bandă din piele închisă.

 Corsair HS50

 Corsair HS50

Căștile sunt dotate cu un microfon detașabil, ceea ce nu veți găsi în nicio altă cască din această gamă de prețuri, pe care îl puteți elimina atunci când nu aveți nevoie de ea și utilizați căștile ca o pereche normală de căști cu smartphone-ul. Acordată, calitatea sunetului nu se va potrivi cu niciunul dintre căștile menționate în această listă, dar la prețul Corsair HS50 este cu siguranță o achiziție excelentă.

Tip conexiune: Analog 3,5 mm

Cumpărați de la Amazon (47,59 USD)

5. Turtle Beach Ear Force XO One

Dacă se întâmplă să fii un fidel Turtle Beach, atunci Turtle Beach Ear Force XO One ar trebui să îți alegi. Căștile se găsesc la capătul compact al spectrului care au legături mai mici decât unele dintre celelalte căști de pe această listă, în timp ce mai au drivere de 50 mm. Datorită factorului de formă compact, căștile sunt destul de ușor de stocat și, de asemenea, dispun de un mecanism de pliere care vă va permite să le transportați ușor cu dvs. oriunde mergeți. Microfonul de pe Ear Force XO One este detașabil, care este o altă mare caracteristică care se adaugă factorului de portabilitate.

 Turtle Beach Ear Force XO One

 Turtle Beach Ear Force XO One

În ceea ce privește calitatea audio, Ear Force XO One cu siguranță nu te va arunca, dar nici nu sunt pe jumătate rău. Funcția de intensificare a bassului este un plus frumos, dacă sunteți cineva care se bucură de basul profund. În ceea ce privește microfonul, calitatea audio este destul de decentă, iar asistența de monitorizare a microfonului este o atingere frumoasă. Turtle Beach Ear Force XO One sunt cu siguranță o achiziție decentă, dar dacă sunteți de acord cu faptul că vă lăsați fidelitatea brandului deoparte un pic, puteți obține o afacere mai bună cu unele dintre celelalte căști din această listă.

Tip conexiune: Analog 3,5 mm

Cumpărați de pe Amazon (64,95 USD)

6. HyperX Cloud Alpha

Pasionații de sport care caută un set cu cască premium sub nota de 100 USD ar trebui să verifice HyperX Cloud Alpha – o cască de joc pe care ați putea să o vedeți pe o serie de fluxuri Twitch. Căștile dispun de un design de aluminiu durabil de înaltă calitate, alături de earcupuri de spumă de memorie remarcabil de confortabile perfecte pentru ore lungi de utilizare.

 HyperX Cloud Alpha

 HyperX Cloud Alpha

HyperX Cloud Alpha folosește tehnologia Dual Chamber a companiei, oferind maximuri clare și bass profund care se adaugă la o experiență de ascultare uimitoare. În plus, căștile au un cablu detașabil, ceea ce simt că ar trebui să fie o caracteristică standard în toate căștile cu fir. HyperX Cloud Alpha este o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unei căști de joc durabile pentru Xbox One, pe care le veți putea utiliza cu ușurință pentru o perioadă semnificativă de timp.

Tip conexiune: Analog 3,5 mm

Cumpărați de la Amazon (89,95 USD)

7. Sennheiser GSP 300

Sennheiser GSP 300 este o altă cască excelentă pentru jocuri cu fir din categoria sub $ 100. Căști cu spate închis are un design cu adevărat confortabil, cu umplutură suficientă pe bandă, împreună cu perne de ureche de memorie confortabile. Calitatea sunetului este de prim rang, așa cum vă așteptați de la orice căști care iese din starea Sennheiser și nu veți găsi nicio problemă cu căștile în acel aspect.

 Sennheiser GSP 300

 Sennheiser GSP 300

Microfonul de la GSP 300 este montat pe un braț cu braț destul de mare care poate fi ridicat atunci când nu este utilizat. Ridicarea microfonului din modul în care îl dezactivează instantaneu, ceea ce este o atingere frumoasă. Sennheiser GSP 300, de asemenea, dispune de control intuitiv al volumului de la urechea dreaptă, ceea ce face ca ajustarea în zbor să fie o briză. Singurul dezavantaj al Sennheiser GSP 300 este că este un pic prea mare și greoi, ceea ce înseamnă că nu va fi la fel de confortabil de purtat timp de ore lungi, spre deosebire de alte căști de pe această listă.

Tip conexiune: Analog 3,5 mm

Cumpărați de pe Amazon (88,95 USD)

8. Turtle Beach Elite Atlas

Turtle Beach Elite Atlas este o altă opțiune excelentă pe care o puteți lua în considerare pentru Xbox One. Perechea este una dintre cele mai frumoase căști cu aspect de preț și este surprinzător de bine construită, cu o bandă din metal elegantă și perne de ureche cu memorie magnetică schimbabile. Căștile dispun de drivere Nanoclear mari de 50 mm, care au fost proiectate special pentru jucătorii eSports și sunet sincer destul de grozav.

 Turtle Beach Elite Atlas

 Turtle Beach Elite Atlas

Turtle Beach Elite Atlas oferă, de asemenea, un microfon detașabil de anulare a zgomotului, cu suport pentru tehnologia TruSpeak a companiei pentru o mai bună recepție audio. Căștile sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru jucătorii care poartă ochelari, deoarece dispun de un sistem ProSpecs Glass Relief Relief care permite utilizatorilor să creeze un canal mic în caseta pentru ochelari.

Tip conexiune: Analog 3,5 mm

Cumpărați de pe Amazon (99,95 USD)

Cele mai bune căști pentru jocuri pentru Xbox One Peste 100 USD

9. SteelSeries Arctis 7

Probabil că este una dintre cele mai bune căști de joc pentru Xbox One, SteelSeries Arctis 7 este o cască cu spate închisă cu ureche, care are o opțiune de conectare wireless. Banda de pe Arctis 7 este una dintre cele mai bune calități ale acesteia și sunt un fan imens al benzii elastice care asigură întotdeauna o potrivire confortabilă fără ajustări necesare. Casetele de pe căști sunt respirabile și bine captusite, ceea ce o face una dintre cele mai bune opțiuni pentru orele lungi de utilizare.

 SteelSeries Arctis 7

 SteelSeries Arctis 7

Reproducerea audio, atât de la drivere, cât și de la microfon, este de prim rang și sunt sigur că nu veți întâmpina probleme pe acest front. Arctis 7 are un microfon ClearCast certificat Discord, care surprinde audio de calitate al studioului și dispune anularea zgomotului de fundal. Căștile utilizează o conexiune wireless de 2,4 GHz, care asigură un audio wireless stabil, fără pierderi, cu latență scăzută și fără interferențe. În ceea ce privește durata de viață a bateriei, Arctis 7 are o durată de până la 24 de ore cu o singură încărcare, ceea ce înseamnă că nu va trebui să încarcați des.

Tip de conexiune: USB / Wireless

Cumpărați de la Amazon (123,50 USD)

10. Razer Nari suprem

O altă cască de la Razer pentru a o face pe această listă, Razer Nari Ultimate este o achiziție convingătoare dacă sunteți în căutarea unei căști pentru jocuri care sună pur și simplu uimitor. Căștile dispun de un design cu bandă cu adevărat confortabil, cu lungime reglabilă lucru pe care Arctis 7 nu îl oferă. Urechea din spumă de memorie amortizează un super confortabil și puteți alege chiar să le înlocuiți cu perne infuzate cu gel, care vă vor menține capul rece în timp ce jucați.

 Razer Nari Ultimate

 Razer Nari Ultimate

Una dintre cele mai frumoase caracteristici pe care le obțineți cu Nari Ultimate este fidelizarea sa haptică, ceea ce înseamnă că căștile vibrează în timp cu audio. Acest lucru face într-adevăr căștile să iasă în evidență, deoarece literalmente puteți simți audio în joc. La fel ca Arctis 7, Razer Nari Ultimate folosește o conexiune wireless de 2,4 GHz, cu latență mică sau deloc și o conexiune stabilă. Singurul neajuns al Nari Ultimate este microfonul său, care este retractabil, dar nu funcționează la fel de bine ca cel de pe Arctis 7.

Tipul de conexiune: USB / Analogic 3,5 mm / Wireless [19659008] Cumpărați de pe Amazon (199,99 USD)

11. Plantronics RIG 800LX

Dacă calitatea și confortul audio sunt prioritățile dvs., atunci trebuie să luați în considerare și obținerea Plantronics RIG 800LX – o altă cască wireless excelentă pentru Xbox One care excelează cu adevărat în departamentul de calitate audio . Setul cu cască cu spate închis intermediar nu este construit la fel ca oricare dintre celelalte opțiuni premium, dar compensează în departamentul de calitate audio.

 Plantronics RIG 800LX

 Plantronics RIG 800LX

RIG 800LX funcționează bine atât cu Xbox One cât și cu PS4, așa că, în cazul în care aveți ambele console, puteți trece cu ușurință între ele fără să vă confruntați cu probleme. Conexiunea wireless este destul de solidă, oferind o gamă wireless decentă, latență scăzută și durată de viață excelentă a bateriei. Totuși, ceea ce face ca Plantronics RIG 800LX să iasă în evidență este designul său modular, care vă va permite să înlocuiți părți ale căștilor în cazul în care le spargeți accidental.

Tip de conexiune: USB / Wireless [19659008] Cumpărați de la BestBuy (149,99 USD)

12. Logitech G933 Artemis Spectrum

Pentru fanii Logitech, G933 Artemis Spectrum al companiei este o altă opțiune excelentă care oferă conectivitate wireless. Setul cu cască are o calitate excelentă, cu căști din ureche din material moale și amortizare substanțială. Cupele pentru urechi sunt destul de mari și acoperă perfect urechile, ceea ce ajută la îmbunătățirea izolării zgomotului . Puteți conecta căștile la Xbox One folosind opțiunea wireless de 2,4 GHz sau le puteți utiliza prin cablu conectându-le folosind portul analogic sau USB de 3,5 mm inclus.

 Logitech G933 Artemis Spectrum

 Logitech G933 Artemis Spectrum

Căștile au o capacitate de până la 12 ore de viață a bateriei, ceea ce nu este un lot întreg în comparație cu alte căști din această listă, dar este bine suficient pentru orice jucător casual. În plus, G933 Artemis Spectrum dispune de iluminare RGB complet personalizabilă, taxe personalizate retroiluminate și 3 taste G programabile pentru executarea comenzilor macro.

Tip de conexiune: Analogic 3,5 mm / USB / Wireless

Cumpărați de la Amazon (127,99 USD)

13. Astro A50

Dacă cheltuiești 300 de dolari pentru o pereche de căști pentru jocuri, atunci ar trebui să iei în considerare complet să obții Astro A50. Unul dintre cele mai premium casti din lot, Astro A50 oferă o ieșire audio echilibrată, o multitudine de opțiuni de conectare și este livrat cu o stație de încărcare rece, care găzduiește și încarcă căștile atunci când nu sunt utilizate .

 Astro A50

 Astro A50

Din punct de vedere al designului, Astro A50s sunt comparabile cu unele dintre celelalte căști premium din această listă, oferind o bandă confortabilă și perne moi, respirabile care vă va permite să folosiți căștile timp îndelungat. Microfonul de pe A50 este, de asemenea, destul de bun și este capabil să vă reproducă vocea destul de precis în timp ce filtrați zgomotul de fundal.

Tip conexiune: Cablu USB / Optical Audio

Cumpărați de la Amazon (284,95 USD)

14. Victrix Pro AF ANC

Victrix Pro AF ANC este o altă pereche excelentă pe care o puteți lua în considerare dacă căutați căști de jocuri Xbox One cu anularea zgomotului activ. Căștile au o mulțime de caracteristici inedite pe care nu le veți găsi în nicio altă căștă din această listă, inclusiv [eclipuridepieleînlocuibile cu guri de aerisire, o pălărie răsucită de corp vă va permite să vă așezați căștile pe umăr. când nu le utilizați și o telecomandă în linie care vă permite să controlați toate funcțiile căștilor cu ușurință.

 Victrix Pro AF ANC

 Victrix Pro AF ANC

Victrix Pro AF ANC are un design estetic foarte gamer, cu o schemă de culori negru și violet care arată fantastic. Tehnologia activă de anulare a zgomotului o face o pereche perfectă pentru pasionații de eSports, deoarece înecă 70% din zgomotul de fundal, permițându-vă să vă concentrați asupra jocului. Ca să fiu sincer, căștile Victrix Pro AF ANC nu sunt pentru Joe-ul mediu, dar pentru cei care se ocupă de jocuri cu adevărat în serios, Victrix Pro AF ANC este o achiziție excelentă.

Tip conexiune: Analog 3,5 mm

Cumpărați de la Amazon (299,99 USD)

15. LucidSound LS35X

Dacă performanța microfonului se situează în partea de sus a listei de priorități, atunci ar trebui să luați în considerare obținerea LucidSound LS35X pentru nevoile dvs. de jocuri Xbox One. Căștile s-ar putea să nu sune la fel de bine ca unele dintre celelalte opțiuni sau s-ar putea să nu fie construite la fel de bine, dar dispun de un sistem cu microfon dual, care funcționează excepțional de bine și face o treabă bună de a înregistra / transmite vocea.

 15. LucidSound LS35X

 15. LucidSound LS35X

Căștile sunt dotate cu o opțiune de conectare wireless, dar îl puteți folosi și cu conexiunea analogică de 3,5 mm sau cu o conexiune optică . Designul căștilor este remarcabil de confortabil și nu se fixează pe cap cu prea multă forță, ceea ce este excelent pentru ore lungi de utilizare. Cu toate acestea, din cauza potrivirii slabe, căștile nu fac o treabă excelentă în izolarea zgomotului de fundal, astfel încât acestea nu sunt o opțiune ideală pentru mediile de zgomot.

Tip de conexiune: Analogic 3,5 mm / Cablu optic / Wireless

Cumpărați de pe Amazon (147,99 USD)

VEZI ȘI: 15 Cele mai bune jocuri single-player pentru Xbox One și PS4 în 2019

Cele mai bune căști pentru jocuri Xbox One pentru a cumpăra

Ei bine, aceasta a fost lista noastră cu cele 15 cele mai bune căști pentru jocuri pentru Xbox One. Ne-am asigurat să includem seturi cu cască de gamă wireless și wireless, împreună cu căști de înaltă calitate și căști accesibile, deci există ceva pentru toată lumea. Dacă credeți că am pierdut o cască excelentă pentru Xbox One, informați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

! Funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '209002533014668'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *