15 cele mai bune jocuri ca și sufletele întunecate trebuie să joci (2019)

franciza Dark Souls de la Bandai Namco este, fără îndoială, printre cele mai bune acțiuni RPG existente acolo. Toate jocurile din serie sunt minunate în sine și oferă jucătorilor o experiență de joc pe care nu o vor uita niciodată. Jocurile sunt atât de bune încât au un fan fidel destul de fidel după jucătorii din întreaga lume care joacă exclusiv titlurile Dark Souls. Nu multe jocuri oferă aceeași experiență și s-ar putea dovedi destul de dificil pentru fanii să vină peste jocuri precum Dark Souls care oferă o experiență similară.

Ei bine, poți să cumperi toate RPG-urile de acțiune în speranța că vei dori un joc la fel de mult cum îți place jocurile Dark Souls. Sau puteți utiliza lista și puteți economisi timp și bani. Am compilat o listă cu cele mai bune jocuri, cum ar fi Dark Souls, care oferă o experiență similară, dacă nu chiar aceeași, și ar putea să fie suficient de bună pentru a găsi o locuință în sistemul dvs. de jocuri de gală. Deci, fără prea multă atenție, să aruncăm o privire la cele mai bune 15 jocuri, cum ar fi Dark Souls, pe care ați putea dori să le încercați.

Jocuri ca sufletul închis ar trebui să joci în 2019

1. Witcher 3: Wild Hunt

Una dintre cele mai bune serii RPG ale acestei generații, The Witcher 3 oferă mult mai mult decât Dark Souls în termeni de poveste și de joc . Jocul se desfasoara intr-o tara fantastica unde sunteti The Witcher care lupta impotriva fortelor si monstrilor de rau folosind abilitati arcane magice si sabie lupta. Witcherul este o poveste despre regretatul singuratic, Geralt care se află într-o călătorie pentru a obține răspunsuri pentru evenimentele din viața sa. Acest joc oferă un stil de luptă asemănător cu Dark Souls cu dușmani puternici, care vă va tunde într-o secundă, dacă nu vă acordați atenție. Witcher 3 a câștigat mai multe premii pentru jocul și povestea sa uimitoare, deci este cu siguranta trebuie sa incercati.

Descărcați (39,99 dolari)

2. Elder Scrolls V: Skyrim

 Skyrim "width =" 640 "height =" 360 "date-leneș-data-leneș-data-lenes-src =" https://beebom.com/wp-content/uploads/ "Skyrim" este un joc pe care cu siguranță nu trebuie să-l jucați, Jocul oferă jucătorilor un echilibru perfect între narațiune, poveste și gameplay, împreună cu o lume complet imersivă pe care o puteți explora pentru ore aproape nesfârșite. Deoarece jocul este atât de popular, el oferă, de asemenea, accesul jucătorilor la o varietate de moduri diferite pe care le pot bucura odată ce au terminat cu linia principală a poveștii.Dacă nu ați mai jucat Skyrim înainte, vă sfătuiesc cu tărie să o luați cât mai repede și să începeți să ștergeți.În cazul în care ați jucat Skyrim, este timpul să revedeți jocul și (196590010) <em data-lazy-src=

 World of Warcraft

 Dacă sunteți în căutarea unei experiențe RPG excelente pe care o puteți împărtăși cu alte mii de oameni din întreaga lume, atunci ar trebui să descărcați World of Warcraft imediat . World of Warcraft, cum se știe deja unii dintre voi, este un joc de rol online (sau MMORPG), care oferă jucătorilor posibilitatea de a experimenta o aventură epică ca nici un altul. Încă de la înființarea sa în 2004, jocul a dominat genul MMORPG și se mândrește cu o bază loială de jucători care a rămas pe parcursul anilor. Blizzard și-a făcut, de asemenea, rolul în păstrarea jucătorilor prin oferirea de noi conținuturi atât de des, care păstrează jocul proaspăt pentru jucătorii veterani și atrage o tona de jucători noi. Dacă nu ați avut ocazia să jucați înainte World of Warcraft, acum este momentul potrivit pentru a începe. Jocul este gratuit pentru a juca pentru primele 20 de niveluri și necesită un abonament lunar dacă intenționați să jucați mai departe.</p data-lazy-src=

Sarea și Sanctuarul este ca un dragoste-copil al serialului Castlevania și Dark Souls . Dacă ați vrut să jucați Dark Souls, dar preferați setările 2D și gameplay-ul, atunci Salt and Sanctuary este jocul perfect pentru dvs., cu grafica 2D uimitoare și un stil de joc subțire similar cu cel al Dark Souls. Te duci în jurul valorii de a face drum prin Sanctuaries, care acționează ca puncte de control în timp ce colectarea Salt, care vă permite să vă upgrade abilitățile și abilitățile magice. Jocul este puternic inspirat de Dark Souls și vă permite să vă bucurați de aventura sumbră în toată gloria 2D.

Descărcați ($ 17.99)

6. Horizon Zero Dawn ” width=”640″ height=”360″ data-lazy- data-lazy- data-lazy-src=”http://freegamesapk.org/wp-content/uploads/2019/07/1563933612_730_15-cele-mai-bune-jocuri-ca-si-sufletele-intunecate-trebuie-sa-joci-2019.jpg” />

 Horizon Zero Dawn

 Jocul Guerilla 'PlayStation 4 exclusiv Horizon: Zero Dawn este un alt joc pentru oricine caută o acțiune RPG excepțională pentru consola lor. Jocul este o mare alternativa Dark Souls care ofera o lume imensa deschisa, insotita de o linie de poveste geniala si grafica fenomenala. Horizon: Zero Dawn are un cadru post-apocaliptic în care creaturi uriașe robotice conduc țara. Cu Horizon: Zero Dawn vei explora vasta lume deschisă, vei îmblânzi sau vei lua jos o varietate de monștri și te vei desprinde din orice situație dificilă - făcând să merite investiția pentru toți utilizatorii PS4.</p data-lazy-src=

 Umbra războiului din Pământul din mijloc

Pământul-mijlocie: Umbra războiului, continuarea popularului Pământ mijlociu: Umbra lui Mordor uimitor joc pe care ar trebui să încercați cu siguranță dacă sunteți în căutarea unor jocuri minunate, cum ar fi Dark Souls. Jocul, la fel ca și predecesorul său, este stabilit în lumea fantastică creată de J.R.R. Tolkien în franciza lui Lord of the Rings și ia jucători într-o aventură epică plină de magie și monștri. Jocul continuă setul narativ în Shadow of Mordor, iar jucătorii își continuă călătoria ca Talion – care încă mai păstrează spiritul domnului elf Celebrimbor. În timp ce jocul nu este diferit față de predecesorul său, acesta folosește noul motor Nemesis pentru a aduce povestea personajelor la viață – o adăugare binevenită.

Descărcați ($ 49.99)

8. DarkMaus

DarkMaus este ca o reîncarnare completă a Dark Souls. Singura captura este că implică șoareci, monștri răi, pisici și alți dușmani de șoareci în loc de monștrii obișnuiți și de animale. Modul de joc, totuși, este de primă importanță și se simte ca și cum ați juca Dark Souls. Începeți ca un mouse mic singur (Maus) și întâlniți fiare feroce (Citiți: Pisici) împreună cu calea voastră. Sistemul de luptă este foarte autentic și trebuie să reacționați repede pentru a supraviețui atacului vrăjmașilor voștri. Căutați răspunsurile care se află îngropate profund în această lume întunecată și dați seama de ce toată lumea a devenit feroce. Dacă vă place varietatea de stil de luptă, folosind diferite tactici și arme pentru a bate pe vrăjmașii voștri, atunci DarkMaus merită o încercare.

Descărcați (9.99 dolari)

9. Final Fantasy XV

 Final fantasy xv

 Final fantasy xv

Ultima adăugare la Final Fantasy franciza, Final Fantasy XV este un excelent joc de acțiune de rol care te-ar putea interesa. La fel ca și jocurile din franciza Dark Souls, Final Fantasy XV oferă jucătorilor o vastă lume deschisă, sistem de luptă bazat pe acțiune, magie elementală și alte caracteristici interesante, cum ar fi călătoriile de mașini și camping, pe care nu le veți găsi în niciun joc Dark Souls. Jocul duce jucatorii in lumea fictiva a lui Eos unde prelua controlul principalului protagonist Noctis Lucis Caelum care se afla intr-o calatorie in Eos. Jucătorii sunt însoțiți de cei trei însoțitori ai lui Noctis – Gladiolus, Ignis și Prompto – care îl ajută pe Noctis să treacă cu ușurință în situații dificile în linia de poveste. În cazul în care nu ați jucat niciodată un joc Final Fantasy, Final Fantasy XV ar trebui să fie un început bun, dar aș recomanda să verificați și alte jocuri în franciză.

Descărcați (49,99 dolari)

10. Fallout 4

 Fallout 4

 Fallout 4

Lumea post-apocaliptică a lui Fallout 4 este ceva ce merită să fie confruntat pentru orice jucător acolo. În joc jucați ca unul dintre puținii supraviețuitori ai lumii după un război nuclear total care se află în căutarea unui fiu dispărut. Jocul vă oferă libertatea de a vă sculpta propria cale și puteți alege să vă alăturați unei fracțiuni pentru a atinge puterea sau pur și simplu să călătoriți în pustietate de către singurul vostru în căutarea fiului dumneavoastră. Jocul are, de asemenea, un sistem de crafting destul de elaborat, care vă cere să colectați resurse și să efectuați mii de articole diferite care vă vor ajuta în căutarea dvs. Pentru toti fanii Dark Souls care nu au mai jucat Fallout 4 inainte, Fallout 4 nu este un joc pe care ar trebui sa-l ratezi.

Descărcați (29,99 dolari)

11. Hyper Light Drifter

Acest indie iubitor-copil al seriei Legend of Zelda și Diablo este un pic mai dificil decât jocul mediu Zelda sau Diablo. De fapt, este destul de greu ca toată lumea să o numească un joc asemănător Dark Souls. De fapt, este foarte greu până la punctul în care îți tragi părul, blestemând pe ecranul monitorului și, uneori, chiar dăunând sau distrugând hardware-ul. Timpul, răbdarea, precizia și planificarea sunt modalitatea de a merge în timpul luptei, în caz contrar șefii te vor mesteca și te scuipă dintr-o clipă. Șefii se pot simți chiar mai greu decât în ​​Dark Souls, deoarece în Hyper Light Drifter șefii sunt într-adevăr agresivi și întotdeauna pe tine. Trebuie să vă faceți timp și să vă atacați pentru a învinge pe acești nenorociți răi. Acesta este un film SF pentru stilul de joc Dark Souls. Dă-i un vârtej.

Descarcă (19,99 dolari)

12. NieR: Automata

 nier automata

 nier automata

NieR: Automata este un alt joc de acțiune de mare rol, care se află într-o lume post-apocaliptică. Cu toate acestea, în acest caz apocalipsa a fost cauzată de o invazie extraterestră care a dus la rasa umană care a abandonat planeta. Lumea în NieR: Automatele sunt depășite de forme de viață mecanice și sunteți parte dintr-o armată androidă creată de oameni, care a fost însărcinată cu recuperarea planetei și zdrobirea forțelor de viață mecanice. Jocul are o linie de poveste nituită, o tonă absolută de valoare de redare și mecanică de gameplay mare, care îl ajută să aterizeze pe această listă cu cele mai bune jocuri, cum ar fi Dark Souls.

Descărcați (59,99 dolari)

13. Divinitatea: Păcatul original 2 ” width=”640″ height=”360″ data-lazy- data-lazy- data-lazy-src=”http://freegamesapk.org/wp-content/uploads/2019/07/1563933614_523_15-cele-mai-bune-jocuri-ca-si-sufletele-intunecate-trebuie-sa-joci-2019.jpg” />

 Divinitatea Păcatul original 2

 Divinitatea: Sinul original 2

 Divinitatea: Păcatul original 2, asemănător cu predecesorul său Divinitate: Păcatul original, se numără printre cele mai bune RPG acolo. Jocul oferă jucătorilor un sistem de lupte excelent, un mecanic uimitor de progresie, un joc de partid fără cusur și o linie de poveste imersivă care vă va ține în continuare în cârlig pentru mult timp. Jocul este stabilit în lumea fantastică a Rivellon secole după prima Divinitate și se joacă la fel ca un RPG de masă. Jocul are chiar un mod de joc master, care vă va permite să alegeți un maestru al jocului printre prietenii dvs. și să-i lași să preia controlul asupra povestirii și să creeze o aventură în mișcare.</p data-lazy-src=

 hellblade senuas sacrifice

În timp ce jocul poate fi ceva mai în vârstă decât unele dintre jocurile menționate în această listă, Hellblade: Sacrificiul lui Senua merită încă un loc aici. Așa este bine un joc. Hellblade: Sacrificiul lui Senua te duce într-o călătorie epică în inima Viking unde joci ca Senua, un războinic Pict tulburat de traume și psihoză. Ceea ce este cu adevărat unic în ceea ce privește jocul este faptul că nu oferă jucătorilor nicio informație sub formă de tutoriale, în loc să se bazeze pe jucători pentru a descifra indiciile audio pentru a descoperi mecanica și pentru a progresa înainte. Deci, dacă căutați un joc la fel de provocator ca unul dintre titlurile Dark Souls, trebuie să verificați cu siguranță Hellblad: Sacrificiul lui Senua.

Descărcați ($ 29.99)

15. Dragon Age: Inchiziția

 Inchiziția Age of Dragon

 Dragon Age Inquisition

Dragon Age: Inchiziția este o altă mare acțiune RPG deschisă pe care o puteți încerca dacă căutați o alternativă pentru Dark Souls. În joc, începeți ca personajul care are puterea să sigileze diferite încălcări ale lumii. Încălcările au rolul de intrare a demonilor în lume și misiunea dvs. este de a soluționa tulburările civile provocate de acești monștri, în timp ce închideți încălcările pentru totdeauna. Dragon Age: Inchiziția include toate caracteristicile care alcătuiesc un mare RPG, inclusiv personalizarea personajelor, rase diferite, împreună cu arme, abilități și puteri unice. Jocul oferă, de asemenea, un mod de multiplayer co-op pe care îl puteți alătura prietenilor dvs. și puteți lua demonii împreună. [196590010] Descărcați (19,99 dolari)

VIZUALIZAȚI: 12 Cel mai bun joc de Batman pe care ar trebui să îl jucați în 2019

Cel mai bun joc ca Dark Souls

dintre cele mai bune jocuri ca Dark Souls puteți juca imediat. Jocurile menționate în această listă sunt disponibile pe mai multe platforme, deci sunt destul de sigur că veți găsi unul pe care îl veți dori, indiferent de sistemul pe care îl utilizați. În cazul în care ne-am pierdut un joc despre care credeți că ar fi trebuit să se înscrie pe această listă, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Funcția (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) retur; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, "script", "https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js"); fbq ("init", "209002533014668"); fbq ("track", "PageView");

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *