15 cele mai bune jocuri single player pentru PS4 și Xbox One (2019)

După cum știm cu toții, consolele sunt o modalitate excelentă de a reda toate titlurile moderne. Desigur, membrii glorioși ai cursei PC Master nu vor fi de acord, dar o mulțime de oameni preferă să joace jocuri pe console pe PC-uri din mai multe motive diferite. Consolele, de exemplu, sunt ușor accesibile și nu trebuie să cheltuiți bani mari pe un computer pentru a juca un titlu AAA. Două dintre cele mai cunoscute console disponibile acum sunt Xbox One (One X & One S) și PS4 (și PS4 Slim și PS4 Pro). Există o concurență sănătoasă între ambele console, cu unele exclusivitate pe ambele capete și multe jocuri comune ambelor. Așadar, dacă sunteți în căutarea celor mai bune jocuri pentru un singur jucător pentru oricare dintre cele două console, nu vă faceți griji, vă avem acoperit. Iată o listă cu cele mai bune 15 jocuri single player pentru Xbox One și PS4.

Jocuri single-player pentru Xbox One și PS4 în 2019

1. Dumnezeul războiului

Bine, așa că acesta este un neîncrezător. God of War a fost, fără doar și poate, unul dintre cele mai bune jocuri care au ieșit în 2018. Cory Barlog l-a bătut literalmente în parc cu acesta. Totul de la poveste până la jocul său este de primă clasă. În ciuda faptului că este un joc Go of War, acesta se simte mult diferit datorită relatării sale.

Acesta este și primul Dumnezeu al războiului în care veți vedea o altă latură a lui Kratos. Da, el este tot atât de feroce precum a fost în jocurile anterioare, dar există o notă emoțională în acest titlu particular, care lipsea mai degrabă în vechile jocuri. Asta nu înseamnă că ar trebui să sări peste cele vechi. De fapt, ar trebui să joci toate jocurile anterioare ale Dumnezeului Războiului înainte de a-ți înfunda degetele de la picioare.

Disponibilitate: PS4

Cumpără God of War de la Amazon (24,88 USD)

2. Răscumpărarea morților roșii 2

Red Dead Redemption 2! Ei bine, acesta este unul dintre acele titluri care a fost nevoie pentru a ieși pentru totdeauna. A meritat hype-ul? Absolut. Eu personal am așteptat ani de zile după ce am jucat Red Dead Redemption original și trebuie să spun că mi-a plăcut fiecare bucată din acest joc. Puteți citi recenzia mea despre joc chiar aici.

Cu Red Dead Redemption 2, Rockstar Games a povestit o poveste frumoasă care a condus la evenimentele jocului original. Vei juca un cowboy din vest și vei vedea cum supraviețuiește unui război rece alături de colegii săi. Pe lângă povestea în sine, jocul are multe de oferit. Este un titlu obișnuit în lumea deschisă de la Rockstar Games, așa că, dacă ați jucat vreodată oricare dintre titlurile Rockstar Games înainte, veți ști la ce să vă așteptați.

Disponibilitate: PS4 și Xbox One

Cumpărați Red Dead Redemption 2 de la Amazon (38,99 USD)

3. Ultimul dintre noi remasterizat

Versiunea remasterizată de The Last Of Us ia cel mai bun joc de pe PS3 și îl face mult mai bine. De la 720p 30fps, acum rulează pe 1080p 60fps pe PS4. Acest lucru face ca jocul să fie mult mai lin și mai bun. În plus, jocul introduce și modul de focalizare care vă permite să schimbați filtrele și iluminarea. Jocul include și prequelul DLC al jocului. Dar pentru cei care nu au jucat jocul, The Last Of Us este un Sony Exclusive și un joc uimitor bazat pe povești, cu o grafică frumoasă.

Scena este setată într-un scenariu post-apocaliptic cu două personaje – un adult și un copil. Jocul are o narațiune bine scrisă, în care, cu fiecare moment care trece, se dezvăluie ceva nou despre personaje. Cele două personaje se numesc Joel și Ellie și, pe măsură ce joci jocul, relația lor se dezvoltă într-una tată-fiică. Jocul are părțile sale emoționale, dar sunt implicate și multe ucideri. Este într-adevăr satisfăcător să-ți ucizi pe dușmani.

Disponibilitate: PS4

Cumpără ultimul dintre noi remasterizat de pe Amazon (19,99 USD)

4. Marvel’s Spider-Man

Spider-Man-ul Marvel a făcut un splash masiv spre sfârșitul anului 2018 și a fost o lansare helluva. Jocul a fost bine primit pe tot globul, datorită gameplay-ului său și poveștii pline de inimă. Oamenii care au jucat jocul vă vor spune că este diferit de orice joc Spider-Man pe care l-ați putut juca în trecut. Nu este neapărat un lucru rău.

Jocul vă permite să vă plimbați pe clădiri și să-i loviți pe dușmani cu putere în luptă, care se pare că a fost puternic inspirat de unele dintre jocurile Batman pe care le-am jucat în trecut. Nu o să stric povestea oferind prea mult. Dar pot spune cu încredere că este unul dintre cele mai bune jocuri care vor apărea în 2018 și trebuie să îl ridici dacă nu ai făcut-o deja.

Disponibilitate: PS4

Cumpărați Marvel's Spider-Man de pe Amazon (32,81 USD)

5. Necartat 4: sfârșitul hoțului

Uncharted 4: The Thief's End, după cum sugerează și numele, este ultimul titlu din popularul franciză Uncharted. Vei fi alături de Nathan Drake, protagonistul jocului, în aventura sa finală cu colegii săi. Acesta este unul dintre cele care te obligă să joci toate titlurile anterioare pentru a înțelege pe deplin ce se întâmplă.

Dacă ați jucat titlurile anterioare Neclasate (care ar trebui, ar trebui), atunci vă veți simți acasă cu acesta. Modul general de joc / stil de joc rămâne același. Povestea jocului și elementele vizuale îl fac un joc perfect în aproape toate sensurile. De asemenea, ajungeți să completați pantofii tânărului Nathan Drake și să înțelegeți cum au fost vremurile sale timpurii. De asemenea, după ce ați terminat să jucați acesta, puteți să alegeți și „Neclasat: moștenirea pierdută”, o aventură autonomă Uncharted cu rol principal Chloe Frazer.

Disponibilitate: PS4

Cumpărați neîncărcați 4: un hoț în final de la Amazon (18,25 USD)

6. Viața este ciudată 2

Life is Strange este un joc de aventură episodic premiat și apreciat de critici, care povestește o poveste frumoasă. Este a doua intrare principală a seriei Life Is Strange. Jocul este despre doi frați Sean și Daniel Diaz, care sunt nevoiți să fugă de acasă după un tragic incident din Seattle. Jocul îți va spune totul despre ce s-a întâmplat în viața lor și despre modul în care duo se îndreaptă spre Mexic, în timp ce încearcă să ascundă o putere supranaturală bruscă și misterioasă.

Aș dori să subliniez că prima parte principală a seriei, viața inițială este Strange, a fost și un joc minunat. Vă recomand să vă jucați de asemenea. Ambele titluri sunt ușor disponibile pe diferite platforme, așa că nu uitați să le verificați.

Disponibilitate: PS4 și Xbox One

Cumpără viața este ciudată de pe Amazon (16,80 USD)

7. Shadow of Tomb Raider

Tomb Raider, așa cum știm cu toții, este o franciză extrem de populară. Au fost multe așteptări din partea Shadow of the Tomb Raider și, inutil să spun, jocul a reușit să-mi câștige inima. De la imagini uimitoare la un joc plăcut, Shadow of the Tomb Raider primește o mulțime de lucruri.

Shadow of Tomb Raider arată și o altă latură a Lara Croft. Partea agresivă, pe care nimeni nu a văzut că vine. Nu este rău în niciun fel, dar pot spune că nu este un lucru la care te-ai fi așteptat, ceea ce face ca jocul să fie și mai bun. În cazul în care vă interesează, puteți citi recenzia mea despre joc aici înainte de a o ridica.

Disponibilitate: PS4 și Xbox One

Cumpără Shadow of the Tomb Raider de la Amazon (24,99 USD)

8. Orizont: Zorii Zorii

Orizont: Zero Dawn este un joc de rol de acțiune publicat de Sony Interactive Entertainment. Jocul povestește povestea lui Aloy, un vânător într-o lume copleșită de mașini. Ea este într-o misiune de a-și descoperi trecutul, așa că fii gata să întâlnești o mulțime de personaje noi și să descoperi o poveste plăcută.

Jocul a câștigat numeroase premii, iar criticii și-au lăudat lumea deschisă, povestea, imaginile, luptele și multe altele. Jocul oferă, de asemenea, un mediu mondial deschis, cu un ciclu zi-noapte și un sistem meteorologic dinamic. În general, este un joc foarte bun și merită absolut verificat.

Disponibilitate: PS4

Cumpărați Horizon: Zero Dawn de la Amazon (18,28 USD)

9. Metal Gear Solid V: Phantom Pain

Metal Gear Solid V: Phantom Pain este, de asemenea, un joc apreciat critic, care merită ridicat. Jocul a fost lăudat pentru că prezintă o varietate de mecanici și sisteme interconectate care permit un grad ridicat de libertate a jucătorilor. Puteți fie abordarea furtunii, fie puteți pune focuri în armă, alegerea este a voastră.

Povestea jocului urmărește liderul mercenar Snake, în timp ce se aventurează în Afganistanul ocupat de sovietici pentru a răzbuna oamenii care i-au distrus forțele. Povestea The Phantom Pain este setată în 1984, adică nouă ani după evenimentele din Ground Zeroes (prolog), care poate fi achiziționat un titlu autonom. Metal Gear Solid V: Phantom Pain include, de asemenea, două moduri multiplayer, care sunt foarte distractive pentru a juca.

Disponibilitate: PS3, PS4, Xbox 360 și Xbox One

Cumpără Metal Gear Solid V: The Phantom Pain de la Amazon (39,69 USD)

10. Doar cauza 4

Just Cause 4 de la Avalanche Studio este al patrulea joc din serie și continuarea lui Just Cause 3. 2015 este JC4 este un joc de acțiune-aventură pentru a treia persoană setat într-un mediu mondial deschis, în care joci ca protagonist Rico Rodriguez. Jocul este stabilit într-o țară sud-americană fictivă numită Solís, unde te ocupi de cea mai puternică armată privată din lume.

Just Cause 4, la fel ca celelalte jocuri Just Cause se referă la haos. Poți sări de pe un deal, să scoți costumul de aripi și să faci ravagii după bunul plac. În afară de asta, jocul are și o poveste îngrijită, care vă va ține agățat timp de ore lungi.

Disponibilitate: PS4

Cumpărați doar Cause 4 de la Amazon (29,97 USD)

11. Câmpul de luptă V

Battlefield V, cea mai recentă intrare în franciza Battlefield este unul dintre cele mai bune jocuri de trăgători din prima persoană din jur. Jocul are un mod de poveste scurt și crocant, iar jocurile EA par să fi pus mult accent pe realism. Jocul are imagini superbe și arată bine pe toate platformele.

De la arme până la personalizarea personajelor, Battlefield V se simte într-adevăr ca un joc plictisit. De asemenea, are mai multe moduri multiplayer noi, care sunt foarte distractive pentru a juca. Deci, dacă simțiți că modul single-player a fost prea scurt, atunci săriți în modul multiplayer și să ucideți cândva.

Disponibilitate: PS4, Xbox One

Cumpărați Battlefield V de la Amazon (27,89 USD)

12. Far Cry 5

Franciza Far Cry este încă o bijuterie Ubisoft, care este greu de ignorat când vine vorba de jocuri cu un singur jucător. De data aceasta, jocul este stabilit în Hope County, o regiune fictivă din Montana, Statele Unite. Povestea se învârte în jurul proiectului de la Eden’s Gate, un cult care guvernează țara sub pretextul unui lider pe nume Joseph Seed.

Joci ca șerif adjunct junior, care este prins în județul Hope și încearcă să scape și să elibereze județul de regula despotică a Semințelor. Pe lângă povestea în sine, Far Cry 5 are multe de oferit. Există o imensă hartă a lumii deschise, care așteaptă să fie explorată și pe care o poți omorî cândva în joc, făcând lucruri precum eliberarea avanposturilor, vânătoare, explorare și multe altele.

Disponibilitate: PS4, Xbox One

Cumpărați Far Cry 5 de la Amazon (29,88 USD)

13. Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V este un joc care a apărut în 2013 și aș spune că a îmbătrânit foarte bine. Este încă unul dintre cele mai bune titluri Rockstar Games de acolo și se pare că va fi acolo până va ajunge un nou titlu Grand Theft Auto.

Jocul vă permite să jucați prin poveștile a trei protagoniști numiți Michael, Trevor și Franklin. Nu o să vorbesc prea mult despre poveste, deoarece asta face jocul distractiv, dar pot spune că este la fel de plăcut ca toate celelalte titluri de Grand Theft Auto de acolo. Puteți explora și face ravagii într-o imensă hartă a lumii deschise. Puteți petrece, de asemenea, ceva timp în GTA Online, ceea ce, sunt sigur că trebuie să fi auzit despre asta în trecut. Este unul dintre cele mai populare jocuri multiplayer de astăzi. Încearcă.

Disponibilitate: PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360

Cumpărați Grand Theft Auto V de la Amazon (17,22 USD)

14. Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil 7

Resident Evil 7 este un alt joc din seria de aventuri horror Resident Evil. Este nevoie de o abordare la prima persoană, iar acest nou unghi și setare ajută Biohazard să iasă în evidență unul dintre cele mai înspăimântătoare jocuri din această serie. Jocul are un cadru puternic, datorită plantației Dulvie. De asemenea, are o poveste decentă, despre care nu putem spune multe despre cauza spoilerelor.

Dar ceea ce vă putem spune este că, în afară de filmare, există puzzle-uri și labirinturi la care trebuie să parcurgeți și să găsiți soluții. Familia Baker contribuie la poveste și sunt unul dintre primii dușmani cu care te vei confrunta. Fiecare membru are o personalitate, ceea ce face ca uciderea acestora să fie și mai interesantă. Jocul se concentrează pe acțiuni tensionate și pe abilitatea ta de a te adapta la aceste situații și creează astfel un joc de groază uimitor.

Disponibilitate: PS4, Xbox One

Cumpărați Resident Evil 7: Biohazard de la Amazon (33,99 USD)

15. Assassin’s Creed Odyssey

Ubisoft’s Assassin’s Creed Odyssey este, de asemenea, unul dintre jocurile care mi-au plăcut cu adevărat să joc în 2018. Spre deosebire de jocurile anterioare din franciză, Odyssey aduce multe lucruri noi pe masă. Ubisoft a introdus un sistem de dialog, care oferă jocului un spin unic. Sistemul de dialog asemănător RPG-ului deschide o mulțime de oportunități pentru joc și sunt foarte încântat să văd ce ne găsește Ubisoft cu titlul următor.

La fel ca și celelalte titluri ale lui Assassin's Creed, Odyssey are, de asemenea, o mulțime de misiuni de poveste, precum și misiuni secundare. Sincer, misiunile secundare nu sunt atât de plăcute pe cât mi-ar plăcea să le fie, dar sunt cruciale când vine vorba de joc. Cu cât vă ocupați mai multe misiuni, cu atât veți câștiga mai multă experiență, ceea ce face mai ușor să treceți prin misiunile de poveste.

Disponibilitate: PS4, Xbox One

Cumpărați Assassin's Creed Odyssey de la Amazon (29,98 USD)

VEZI ȘI: 18 Cele mai bune jocuri Open World pentru PC pe care le puteți juca

Cele mai bune jocuri single player pe care le poți juca pe PS4 și Xbox One

Acolo îl ai. Lista include unele dintre cele mai bune jocuri cu un singur jucător pe care le puteți juca pe console. Unele dintre titlurile menționate în listă au, de asemenea, un mod multiplayer, astfel încât să îi poți da o fotografie când ai terminat să joci prin campania cu un singur jucător. În cazul în care credeți că am ratat unele dintre titlurile dvs. preferate de un singur jucător, atunci asigurați-vă că aruncați un comentariu mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *