20 cele mai bune jocuri Open World pentru computer pe care le poți juca (2019)

Dacă ar fi să aleg un gen preferat de jocuri video, atunci va trebui să fie jocurile din lumea deschisă. Sunt sigur că nu sunt singurul care îi place să se piardă în imensitatea lumii pe care o lume deschisă trebuie să o ofere. Spun asta pentru că genul jocurilor open world a explodat de-a lungul anilor. De la galaxii simulate la pământuri pustii post-apocaliptice, există o mulțime de jocuri acolo care așteaptă să fie explorate. 2019 este un an minunat pentru cei care caută să-și înfige degetele de la picioare și să obțină un gust al jocurilor din lumea deschisă. Există atât de multe jocuri open world uimitoare în momentul de față, iar multe altele urmează să debuteze pe tot parcursul anului 2019. Ei bine, am petrecut o perioadă neînsemnată de timp jucând o grămadă de jocuri pentru a vă oferi o listă cu cele mai bune 20 de jocuri open world. puteți juca în 2019.

Cele mai bune jocuri Open World pentru PC în 2019

1. Răscumpărarea morților roșii 2

Când vine vorba de jocuri mondiale deschise, Red Dead Redemption 2 este standardul de aur pe care majoritatea celorlalte jocuri aspiră să îl depășească. Jocul spune povestea Arthur Morgan, un pistolier care a supraviețuit în Vestul Sălbatic cândva în 1899. Personajul tău face parte dintr-o gașcă, iar jocul începe cu tine și gașca ta încercând să scape de „Blackwater”, după o agitație. Ceea ce urmează este o poveste cu o proporție epică care va dura nenumărate ore până la final.

REDEMPȚIA RED DE 2

Este unul dintre cei mai lungi pe care i-am jucat și totuși am rămas dorind mai mult când a terminat. Vorbind despre joc, acesta prezintă eulume incredibil de detaliată și expansivă. De la țărmul apei negre până la Horseshoe Overlook la munții frumoși, totul este rafinat, parcă pictat manual. Am jucat jocul în 4K și fiecare mic detaliu al lumii tocmai ieșea din ecran. Este cea mai bună experiență cinematografică pe care am avut-o când am jucat un joc.

Un alt lucru grozav în acest joc este că vă dorește să luați parte la lucruri mici, cum ar fi să vorbiți cu străini, să vă îngrijiți personajul, să accesorizați calul și multe altele. De exemplu, dacă nu ai grijă de personajul tău, el va crește barbă, obține un pic dolofan care te va forța să îți formezi personajul. Deși poate părea fără rost pe hârtie, atunci când joci jocul, aceste mici nuanțe ies în evidență și fac ca jocul să se simtă mai real. Dacă doriți să jucați un joc open world, există șanse mari ca acesta să fie cel mai bun pe piață chiar acum.

Cumpără Red Dead Redemption 2 (39,99 USD)

2. Minecraft

Dacă nu „cel mai”, cel puțin unul dintre cele mai faimoase jocuri de până acum, Minecraft este un joc despre care toată lumea a auzit. Prezentarea unui simplu Stil grafic pe 8 biți, Minecraft are de fapt mult mai mult. Aceasta dezlănțuie creativitatea minții unuia ca nimeni altcineva. Ceea ce diferențiază acest joc de mulțime este cât de simplu, dar captivant este acest joc.

Minecraft

Obiectivul este să construiți continuu lumea din jurul vostru și luptați împotriva dușmanilor monstruoși. În timp ce majoritatea jocurilor din lumea deschisă se concentrează pe conceptul de a interacționa pur și simplu cu lumea din jurul tău, Minecraft îți permite mai degrabă să construiești lumea din jurul tău, după bunul plac. Funcții aleatorii ca niște râuri, peșteri, cascade și râuri săzute în această lume. Turmele de animale prietenoase, blocante, pasc fericite aici și acolo: porci, oi, vaci și pui, toate oferă produse utile atunci când sunt sacrificate și chiar pot fi păstrate și crescute.

Descărcați Minecraft (26,95 USD)

3. Vrăjitorul 3

Witcher 3 este un produs al dezvoltării superbe a Projekt RED și a finanțării EA. Este, de asemenea unul dintre cele mai intense open-world făcute vreodată. Witcher 3 este la fel de dens și de adânc ca celelalte două jocuri din serie în ceea ce privește mecanica RPG, iar mediul deschis-copleșitor de masiv, deodată, a făcut ca această adâncime să fie mai intimidantă, iar pe termen lung, mai plină de satisfacții.

Vrăjitorul 3

Ești un Vrăjitor, un războinic care a fost instruit să lupte încă din copilărie, supus mutațiilor și încercărilor care te-au transformat. Interacționezi cu lumea din jurul tău, explorând căutări și vânătoare, rezolvând misiuni laterale și pierzându-te în nenumăratele ore de joc. Witcher 3 este un joc care ia totul de la jocurile pe care le iubești de la The Witcher 2: Assassin of Kings, Skyrim, The Legend of Zelda de la Ocarina Timpului până la Prințesa Crepusculă și Redemption Red Dead. Witcher 3 este cel mai premiat joc din toate timpurile și, după părerea mea, unul dintre cele mai bune jocuri pentru a pune în flagrant stilul open-world.

Descarcă Witcher 3 (39,99 USD)

4. Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V, cea mai recentă adăugare la franciza GTA, este al patrulea joc cu cele mai vândute din toate timpurile. Bijuteria coroanei Rockstar Games, întreaga serie Grand Theft Auto a fost acreditată pe scară largă pentru povestea sa superbă, cu un joc interactiv open world. Iar GTA V a fost cel mai bun produs al lor, conducând nu doar unul, ci trei jucători diferiți și povestea lor încrucișată.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V este un comentariu inteligent, ticăloș, și un comentariu destul de relevant asupra Americii contemporane, după criza economică. Cu cât joci mai mult timp, cu atât îți dai seama care este o creație mare și intens detaliată a lui Los Santos și cât de mult este ambalat în județul Blaine din jur.

Puteți petrece, în mod literal, ore și ore jucând jocul fără a face nici măcar nicio misiune (sau misiuni laterale) și totuși să vă bucurați, cu nivelul de interactivitate pe care lumea deschisă l-a pus pe acest joc. Adăugați la acesta multiplayer masiv online joc și nu veți dori niciodată să părăsiți acest joc. O, și cum poți uita de modele uimitoare pentru acest joc frumos care îți va duce experiența la înălțimi noi. Grand Theft Auto este, în multe privințe, pachetul complet pentru a satisface aproape toate dorințele dvs. de joc.

Descărcați Grand Theft Auto V (29,99 USD)

5. The Elder Scrolls V: Skyrim

Seria Elder Scrolls a fost în topul scenei RPG de foarte mult timp, și pe bună dreptate, jocul oferind un echilibru perfect între narațiune, poveste și joc. În comparație cu Scrollurile bătrâne moștenite, în Skyrim, nu mai există salturi de lună între vârfurile de deal, cu o abilitate maximă de acrobație sau atletism. The Elder Scrolls V împerechează o serie de abilități și scoate în totalitate atribute precum Endurance și Intelligence.

Skyrim

În timp ce Skyrim nu are cea mai bună narațiune a niciunui RPG, cea mai bună luptă, cel mai bun sistem magic sau chiar cea mai bună grafică, dar are una dintre cele mai mari, mai bogate și complet imersive lumi ai văzut vreodată Mediul deschis al acestui joc este cu adevărat ceva ce trebuie experimentat de prima mână. Puteți efectua o căutare, omorâți un dragon, smulgeți erori de torțe din aer, mormăiți pe aripi fluture sau pur și simplu rătăciți în timp ce ascultați una dintre cele mai bune coloane sonore ale jocului. Cu enormitatea lumii și cu cantitatea colosală de conținut conținută în ea, totul din jur pare să aibă o semnificație proprie.

Descărcați The Elder Scrolls V: Skyrim (39,99 USD)

6. Metal Gear Solid 5: Phantom Pain

Konami ar putea fi studioul din spatele său, dar Metal Gear Solid este adevărata muncă grea și creieră a lui Hideo Kojima, unul dintre cei mai talentați designeri de jocuri din generația noastră. Metal Gear este unul dintre cele mai vândute și mai iubite jocuri din toate timpurile, mai ales în genul acțiune-aventură. Jocul este un amestec perfect de strategie împreună cu un joc intensiv.

Metal Gear Solid V

Povestea se învârte în jurul protagonistului jocului – Solid Snake. Metal Gear Solid V poate fi cel mai bine descris în cuvintele dezvoltatorului – „Excelență tactică de spionaj”. Deși totul în joc este ceva pe care îl poți relaționa și cu generațiile anterioare, jocul open world al The Phantom Pain captivează într-adevăr atenția utilizatorului asupra elementului principal. În timp ce jocul gratuit este încă oarecum limitat în acest joc, abilitatea de a vă apropia de dușmani și de a rezolva misiunile dvs. cu varietatea de opțiuni este modul Metal de a reduce decalajul dintre jocurile mondiale liniare și deschise. Metal Gear Solid V este cu adevărat copleșitor în ceea ce privește libertatea pe care o oferă lumea deschisă și numărul de concepte pe care le așteptați să le înțelegeți.

Descărcați Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (19.99 USD)

7. Forza Orizont 4

Forza Horizon 3 era deja un mare joc de curse open-world. Cu toate acestea, Forza Horizon 4 este un titlu și mai bun, deoarece are nevoie de tot ce a fost bun despre Forza Horizon 3 și îl face mai bun. Aceasta este în prezent ultima intrare din seria „Forza” și este stabilit în țara Marii Britanii.

La fel ca și celelalte jocuri din serie, Forza Horizon 4 este aproape alerga cu semenii tăi, trage cascadorii și bucură-te doar de drumul deschis, într-adevăr. Ca jucător, vei avea ocazia să cumperi case în joc care deblochează articole noi, mașini și jocuri de joc. Jocul dispune și de caracteristici un sistem meteorologic dinamic care înfățișează și ea schimbarea anotimpurilor. Dezvoltatorii au anunțat, de asemenea, planuri pentru două capitole de conținut descărcabile pentru joc, așa că nu este niciodată prea târziu să ridici acest titlu.

Descărcați Forza Horizon 4 (59,99 USD)

8. Batman: Arkham Knight

Seria Batman: Arkham a ridicat cu adevărat barele pentru jocurile de acțiune cu supereroi și este o serie care a scos într-adevăr senzația de a prelua controlul asupra cruciatului. În timp ce au existat o mulțime de jocuri superbe cu Batman, Batman: Arkham Knight este probabil cel mai bun din lotul care le-a oferit utilizatorilor un amestec complet de o poveste minunată, un joc impresionant și un un mediu cu adevărat interactiv (și distructibil) deschis la nivel mondial.

Batman Arkham Knight

În versiunea Knight, principalul tău dușman este, așa cum sugerează titlul, The Arkham Knight. Tu confruntați-vă cu numeroasele capre și dușmani șefi din oraș până în cele din urmă învinge Cavalerul și întâlnește celălalt dușman al lui Batman – sperietor. Batman: Arkham Knight este, de asemenea, singurul joc din întreaga serie permiteți jucătorilor să folosească chiar Batmobile și să exploreze orașul. În timp ce harta este relativ mai mică în comparație cu celelalte jocuri din această listă, jocul de ansamblu combinat cu povestea și fundalul de a-ți putea trăi fantezia de a fi Batman este ceea ce face ca acest joc să fie recomandat.

Descărcați Batman: Arkham Knight (19,99 USD)

9. Far Cry 5

Far Cry de Ubisoft este, de asemenea, o franciză care nu are nevoie de introducere, nu? Dacă credeți că Far Cary 3 și 4 sunt titluri nebunești, apoi așteptați până când jucați Far Cry 5. Jocul are loc în Județul Hope, o regiune fictivă din Montana, Statele Unite. Povestea principală ea însăși se învârte în jurul Proiectul la Eden's Gate, cult care stăpânește pământul sub masca conducătorului său carismatic numit Joseph Seed.

La fel ca orice alt joc Far Cry, obiectivul tău este să întâlnești oameni noi și să progresezi prin poveste. Totuși, este doar opțional. Poti ieși afară și explorează lumea care are o mulțime de experiențe de oferit de la sine. Din vânătoare la pescuit, Far Cry 5 este un joc frumos proiectat care va te ții ocupat mult timp. Un nou joc Far Cry numit Far Cry: New Dawn este pe cale să elibereze (la momentul scrierii acestui lucru), așa că asigurați-vă că apucați Far Cry 5, punându-vă mâna pe noul titlu.

Descărcați Far Cry 5 (59,99 USD)

10. Doar cauza 4

De atunci Doar cauza 2 a ridicat bara de titluri haotic de divertisment, a fost un drum ascendent pentru franciză. Asemenea celorlalte titluri din serie, Just Cause 4 se bazează și pe conceptul de a provoca haos peste tot. Principalul protagonist al jocului, Rico, este la fel de grozav ca înainte. De fapt, el ia iconic Just Cause acțiune pentru a înnebuni înălțimi noi.

doar cauza 4 captură de ecran

Ca întotdeauna, Just Cause 4 include totul de la Wingsuit la un set de arme exotice. De asemenea, veți putea să vă bucurați de o locație vastă în lumea largă, care se întinde pe tot cuprinsul 1024 kilometri pătrați. Din rural pajiști către orașe pline de viață, Just Cause 4 merge mult pentru asta.

Descarcă Just Cause 4 (29,99 USD)

11. Urmăriți câinii 2

Watch Dogs a fost un joc care a fost iubit de toată lumea, dar jocul general a avut dezbaterile sale. Sequelul, Watch Dogs 2, poate fi considerat un expansiv forma proiectului inițial cu un gameplay îmbunătățit și funcții noi, care majoritatea oamenilor, inclusiv eu, consideră un pas în direcția corectă. Prin extinderea mult a ceea ce a reușit primul joc și extinderea sa și amestecând jocuri de acțiune, furt și puzzle cu drone cu telecomandă la îndemână, Watch Dogs 2 impresionează prin proiecte de misiune deschisă, cu mai multe modalități de a-ți atinge obiectivul și câteva jucării grozave. pentru a le găsi cu.

WatchDogs 2

Schița principală a acestui joc este că faci parte dintr-un grup de hackeri DedSecși îți faci războiul împotriva gigantilor tehnologici care fură datele cetățenilor nevinovați și le încalcă confidențialitatea (probabil ce face grupul anonim în viața reală?). Watch Dogs 2 este la fel de mult un joc furtiv, cât poate fi un joc de acțiune, dar mai mult decât atât, lumea deschisă oferă nenumărate oportunități pentru a interacționa cu inamicii.

Dacă te-ai plictisit vreodată de misiuni (ceea ce ar putea fi greu, având în vedere că povestea este superbă), lumea deschisă permite roam gratuit cu gadgeturi la îndemână să te ții distrat ore întregi. Dându-ți senzația de a fi un hacker, s-ar putea să simți că joci GTA cu trucuri activate pe tot parcursul.

Descărcați Watch Dogs 2 (11,99 USD)

12. Pământul Mijlociu: Umbra Războiului

Middle Earth: Shadow of War este continuarea jocului extrem de popular Middle Earth: Shadow of Mordor. Bazat pe populara fantezie epică Lordul inelelor de J.R.R. Tolkien, jocul te duce înapoi pe Pământul Mijlociu, care este terenul fantezist pe care se bazează cărțile. În acest joc, vei merge în spatele liniilor inamice și îți vei forța armata să domine Mordorul din interior.

Shadow of War

Jocul dispune de un sistem de nemesis îmbunătățit, în care nu numai dvs., ci și adversarii dvs. cresc în rang și vă provoacă să luptați în diferite părți ale jocului. Sistemul nemesis este destul de ingenios și nu se vede în niciun alt joc. Aceasta vă oferă o experiență unică, de care vă veți bucura. În joc vei forța un nou inel de putere pentru a înfrunta întreaga putere a Lordului Întunecat Sauron și a lui Ringwraiths în această nouă poveste epică despre Pământul Mijlociu. Dacă îl iubești pe lordul inelelor, acesta este un joc de joacă obligatoriu pentru tine.

Descărcați Pământul Mijlociu: Shadow of War (49,99 USD)

13. Assassin's Creed: Odyssey

În fiecare an, Ubisoft Games vine cu un joc nou în franciza Assassin’s Creed și ridică bara titlurilor lumii deschise. Cu toate acestea, studioul a confirmat că nu va exista niciun nou joc al lui Assassin's Creed în 2019. Dar, din fericire, Assassin’s Creed Odyssey este un titlu foarte bun, care este la fel de proaspăt ca și când a fost lansat.

Assassin’s Creed Odyssey, la fel ca și celelalte jocuri din franciză, are o poveste adictivă și acumularea de personaje să merg cu ea. Unul dintre punctele culminante ale jocului este că acesta introduce un nou sistem de dialog, ceea ce vă oferă o oportunitate de a explora storylines suplimentare și debloca misiuni laterale. În afară de asta, Assassin’s Creed Odyssey are multe mai multe de oferit, așa că nu uitați să le verificați.

Descărcați Assassin's Creed: Odyssey (49,99 USD)

14. Fallout: New Vegas

Da, Fallout 4 este aici și se formează cu ușurință pentru a fi unul dintre cei mai buni din serie, cu toate creditele fiind destinate în principal comunității modding. Acestea fiind spuse, Fallout: New Vegas este, în toate aspectele jocului, cel mai bun titlu al seriei pana acum. În 2008, Fallout 3 a fost lansat, care a fost considerat cel mai bun joc open-world din vremea sa. Doi ani mai târziu a venit succesorul său, New Vegas, iar standardele au fost ridicate atât de sus încât niciun alt joc al seriei nu le-ar putea egala.

Fallout New Vegas

Povestea centrală este că urmărești urmele omului care te-a împușcat, deoarece șerpuiește prin Mojave prin marile zone urbane, îți alimentează picături care variază de la rezolvarea problemei prizonierelor scăpate din oraș, până la infestarea cu ghoul un genial peste capătul de vârf.

Marele lucru despre lumea deschisă din New Vegas este faptul că există practic nu există limite la instinctele tale de explorare. Există aproape o cantitate copleșitoare de locuri pe care să le găsești și de fiecare dată când te întorci în jurul valorii de cineva va fi acolo dorind ajutorul tău. Tocmai când credeți că ați explorat fiecare zgomot și o zonă din zonă, vă veți da seama că există canalizări subterane pentru un sector curajos sau un alt sector nedescoperit anterior. Sunt momente în care literalmente am uitat de povestea și am fost prea înghesuit în explorarea pământurilor inerite, satisfacerea poftei interioare de aventură care se realizează la sondarea în întreaga lume. Dacă jocul în lumea deschisă a Fallout este ceva care vă atrage, atunci luați cuvântul pentru asta și jucați New Vegas – este într-adevăr cel mai bun din lot.

Descărcați Fallout: New Vegas (9,99 USD)

15. Sfinții Rândul IV

Vă amintiți cum m-am referit la Watch Dogs 2 ca GTA cu trucurile unui hacker? Ei bine, Saints Row este o versiune completă din această versiune mondială a Grand Theft Auto. Seria Sfântul Rând combină elemente de acțiune, aventură și joc de vehicule. Jucătorul poate călca în mod liber lumea deschisă virtuală pe jos sau prin utilizarea vehiculelor și poate folosi o serie de arme și lupte bazate pe mêlée, dar ceea ce îl diferențiază de celelalte jocuri din acest gen de sandbox este includerea unor superputeri nebune, care te lasă de neatins.

Sfinții Rândul IV

La fel ca Saints Row the Third, Saints Row IV este amplasat în orașul Steelport. Jocul începe cu un atac extraterestru pe Pământ, te duce printr-o infiltrare a unei baze teroriste pentru a găsi o rachetă nucleară. Racheta explodează, căzuți pe pământ și reușiți să vă prăbușiți prin tavanul biroului oval. La început, Saints Row 4 este la fel de mult joc de acțiune plin de parodie la a treia persoană ca predecesorii săi. Obiectivele dvs. variază pe măsură ce mai multe aspecte ale poveștii sunt deblocate, dar ceea ce îl menține pe jucător încurcat timp de ore nu este linia poveștii, ci mai degrabă comedie extrem de hilară a personajelor și a gameplay-ului.

Saints Row s-a născut din Grand Theft Auto, dar în timp ce cel de-al doilea se concentrează pe furnizarea unui film ca experiență, primul se concentrează mai mult pe cultura de joc nebun, stupid și literalmente nesensibil, pe care oamenii preferă să opteze de dragul divertismentului.

Descărcați Saints Row IV (3,74 USD)

16. Epoca Dragonului: Inchiziție

Unul dintre cele mai bune jocuri pe care le puteți achiziționa pe Origin, Dragon Age: Inquisition is unul dintre cele mai bune jocuri de rol făcute vreodată. În timp ce întreaga serie a Dragon Dragon este excelentă, Inquisition este o continuare fenomenală a predecesorilor săi și se ridică la faima care i-a fost acreditată chiar înainte de lansare. Seria Epoca Dragonului se concentrează pe continentul Thedas și spune povești cuprinzând mai multe națiuni și diverse perioade de timp.

Inchiziția Epoca Dragonului

În Dragon Age: Inquisition, ești Inchizitorul, însărcinat cu salvarea lumii de la sine. Pentru toate zonele sale mari, free-roaming, fiecare plină cu numeroase misiuni și obiective, Inquisition este în primul rând un joc de cuitând membrii partidului și forțând alianțe pentru a combate un rău monstruos. Este o lume uimitor de uriașă și densă și, în ciuda petrecerii de ore și ore în joc, te vei regăsi descoperind terenuri noi și netratate. În ciuda complotului său mai puțin decât convingător, ai fi obligat să te întorci înapoi pentru a explora și a lupta prin fiecare zgomot și străbătut din Epoca Dragonului: Inchiziție și te vei pierde în sălbăticia frumoasei atmosfere a epocii Dragonului.

Descărcați Dragon Age: Inquisition (19,99 USD)

17. Mad Max

Vă amintiți de filmele vechi ale lui Mad Max pe care le-am vizionat în timp ce creștem? A fost un vis devenit realitate când am reușit să preluăm controlul lui Max, conducând în Magnus Opus, în timp ce distrugem nemiloase inamicii în calea noastră, când în 2015, Avalanche Studios a lansat în sfârșit mult așteptatul joc video Mad Max. Jocul a devenit un hit instant, lansat alături de următoarea adăugare la serialul de filme Mad Max – Mad Max: Fury Road. La baza lui, Mad Max nu este despre asta supraviețuirea celor mai potrivite sau a celor mai puternice, dar în schimb, a celor mai nemiloase.

Mad Max

Mad Max se bazează pe conceptul de moarte a speranței. Mad Max este un joc post-apocaliptic de acțiune-aventură care pune accent pe lupta vehiculală, în care jucătorul este eponimul Mad Max. Pâna la 60% din joc se concentrează pe conducere, în care unele arme și instrumente, cum ar fi spargerile de flăcări și turbo, sunt montate direct pe Opțiunea Magnum, în timp ce altele, cum ar fi un cârlig de prindere și pușcă de lunetist, sunt utilizate în combinație cu vehiculul de către Chumbucket, asistentul lui Max sau Max însuși . Magnum Opus al lui Max, cu motorul său V8 și capacitatea puternică de ramming, poate distruge vehiculele și armele inamicului.

Mad Max se deschide cu Max blocând o motosirilă în craniul liderului bandei locale Scabrous Scrotus. Nu a reușit mai curând această fază decât mi-a fost furată mașina, lăsându-l în pace pentru a încerca să supraviețuiască în pustia aspră a unei lumi post-apocaliptice în care fiecare corp important de apă s-a uscat. Deși are o poveste de sine stătătoare, fără o legătură puternică cu niciunul dintre cele patru filme, jocul reușește să capteze atenția utilizatorului și să-l mențină încurcat timp de ore de joc, explorând terenurile inerite în căutarea apei și a altor mijloace de supraviețuire. În timp ce conceptul de pustiu ar putea reprezenta o reminiscență a seriei Fallout, îți ia timpul minim pentru a realiza rapid cât de diferită și unică este interacțiunea între lumea deschisă a acestui joc.

Descărcați Mad Max (4,99 USD)

18. S.T.A.L.K.E.R .: Shadow of Chernobyl

Cel mai vechi joc din această listă, S.T.A.L.K.E.R .: Shadow of Chernobyl încă reușește să ofere o concurență puternică majorității jocurilor din lumea deschisă din această generație. Ideea de a contopi mecanicii de tir în prima persoană cu o lume deschisă este una chinuitoare și este ceva care S.T.A.L.K.E.R. reușește să se desprindă în mod minunat. HĂRȚUITOR. are loc într-o zonă numită „Zona”, care este bazat pe zona de excludere din viața reală din Cernobâl, unde a avut loc tragicul dezastru din Cernobâl din 1986și parțial pe setările romanului și filmului sursă.

S.T.A.L.K.E.R .: Shadow of Chernobyl

Jocul începe cu personajul tău, cunoscut sub numele de Marked One care se prăbușește de pe un camion de moarte la periferia zonei. Vă întâlniți cu un bărbat pe nume Sidorovici, care vă predă primele sarcini și vă introduce ficțiunea mediului. Pe măsură ce călătoria va progresa, veți trece prin diferitele zone de sine stătătoare ale jocului care alcătuiesc împreună Zona, de la Cordon relativ placid la Depozitele Armatei rătăcite de război, Pripyat și, în sfârșit, Centrala nucleară de la Cernobâl. toate lucrurile sinistre par să emane.

Povestea acestui joc este completată experiențe antrenante și o răsucire strânsă și întoarce în joc. Și în timp ce mediul poate atrage liniar la început, renunțând la povestea principală și la căutările laterale vă permite într-adevăr să explorați elementele lumii deschise ale jocului. lupte excelente cu armele, o ambianță destul de nouă și o poveste intrigantă fac din Umbra Cernobilului o realizare fascinantă.

Descărcați S.T.A.L.K.E.R .: Shadow of Chernobyl (5,99 USD)

19. Fără cerul omului

Nu este cerul omului un joc de supraviețuire în acțiune-aventură în lume deschis de studioul indie Hello Games. Jocul a câștigat rapid popularitate datorită lui experiență mondială deschisă. Este greu să înțelegem ce are de oferit jocul, fără să-l jucăm, deoarece există o întreagă galaxie care așteaptă să fie explorată.

Fără Mans Sky

Niciun om al Sky nu are un mod de poveste vastă cu mai mult de 30 de ore de poveste. Dacă nu este lucrul tău, poți pur și simplu explorează galaxiile alături de prietenii tăi pentru a explora, schimba, lupta și supraviețui împreună. No Man’s Sky este, de asemenea, unul dintre acele jocuri care cresc în timp mulțumesc echipei de dezvoltare și toate upgrade-uri gratuite.

Descărcați Sky’s No Man’s (29,99 USD)

20. Elite: Periculos

Elite: Periculos este un joc pentru oricine a crescut căutând stelele, urmărind Star Trek sau unele variații ale acestora cu părinții lor și visat să fie astronaut și să exploreze cerul îndepărtatsau chiar galaxii. Este unul dintre cele mai fascinante și mai evocatoare lupte spațiale și jocuri sim simț făcute vreodată. A numi-o un joc deschis al lumii Star Trek ar fi înșelător, însă împărtășește conceptul general al condusului pentru a-și da seama ce ar putea fi acolo în nesfârșitul cosmos care așteaptă să fie descoperit.

Elita Periculos

Începând cu povestea de succes Elite din 1984 și continuând cu Frontier: Elite II și Elite III, au apărut foarte așteptate Elite: Periculoase în toamna lui 2014. Ușor unul dintre cele mai bune jocuri de explorator spațial, Elite: Dangerous este în prezent setat în anul 3303 și rulează în sincronizare cu UTC +1286 de ani, la aproximativ 45 de ani de la Frontier: First Encounters (Elite III), jocul anterior din serie. Elite: Dangerous păstrează premisa de bază a jocurilor anterioare – jucătorii încep cu o navă spațială și o sumă mică de bani și trebuie să își croiască propriul drum într-o galaxie deschisă, promovându-se fie legal, fie ilegal, prin tranzacționare, minerit, vânătoare de recompense, piraterie , și asasinat.

Elita are un o lume deschisă enormă care este practic întregul universși, în timp ce recentul joc indie lansat de No Man’s Sky, permite utilizatorilor să exploreze și universul, conceptul de Elite: Dangerous este complet diferit și în felul său fascinant.

Descarcă Elite: Dangerous (29,99 USD)

VEZI DE asemenea: 15 cele mai bune jocuri ca sufletele întunecate pentru a vă testa puterea în 2019

Explorați și interacționați cu cele mai bune jocuri deschise din lume pentru computer

Un joc open world este realizat în principal păstrând ideea de libertate în minte. Utilizatorii sunt eliberați din cătușele unei hărți mondiale liniare și sunt puse în această zonă cu care sunt liberi să exploreze și să interacționeze. Un joc open world necesită multă dezvoltare și, în timp ce unii reușesc să ajungă la fața locului, deseori dezvoltatorii ratează jocul general. Împărtășește cu noi jocul tău preferat din lumea deschisă și ce te-a făcut să te îndrăgostești de el în secțiunea de comentarii de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *