A fost anunțată demo-ul Dragon Quest 11 S gratuit pentru Nintendo Switch

 DRAGON QUEST 11 S

În timpul Festivalului Dragon Quest de vară din Tokyo de la Tokyo, Square Enix a anunțat că va lansa o demo gratuită a Dragon Quest 11 S: Echoes of a Lost Era – Ediția finală. [19659004] Compania japoneză nu a dezvăluit data lansării, dar probabil că va anticipa lansarea jocului propriu stabilit pentru 27 septembrie. Cei care păstrează datele de salvare a demo-ului vor primi o Sămânță de îndemânare pentru a o folosi în aventura completă și cardul de erou premium „Cel Descins din Erdrick [S]” pentru versiunea Switch din Jocul de cărți gratuit pentru a juca Dragon Quest Rivals (nepublicat încă în Occident).

Surprizele nu s-au încheiat acolo, deoarece Square Enix a anunțat și că lumea Dragon Quest 10 va apărea în Dragon Quest 11 S și poate fi vizitat de jucători. Eirk va putea, de asemenea, să poarte ținuta „North Leather Style” din manga unică de Hiro Mashima, care va debuta pe 21 august în revista V-Jump. Poate fi răscumpărat în Japonia cu ajutorul unui cod a cărui metodă de distribuție nu a fost încă clarificată complet. În cele din urmă, a fost dezvăluit că în jocul final va exista o versiune îmbunătățită a „Căutării Draconiene” . Cu „Super Shypox” activat, toți membrii partidului vor fi loviți de vraja „Shypox” din .

Dragon Quest 11 S: Echoes of an era lost – Ediția finală a intrat recent în aur faza, deci totul este gata pentru lansarea din 27 septembrie. Față de celelalte ediții ale JRPG, versiunea Nintendo Switch se va lăuda cu povești suplimentare specifice personajelor, o coloană sonoră complet orchestrală, misiuni secundare în lumile precedentului Dragon Quest și posibilitatea de a comuta între grafică HD și 16 biți, și de la engleză la dublarea japoneză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *