Actualizare tactică Teamfight 9.15B Fișă de înșelăciune

Chiar dacă Riot Games a decis să schimbe câteva variabile în codul lor, jocul principal și focalizarea elementării rămân aceleași. Creația Lineup are întotdeauna aceeași apariție, în timp ce elementele pot aduce un ușor impuls la compoziția actuală.

Dar, pentru a găsi echilibrul perfect între articole și Legende (clase), jucătorii au nevoie de îndrumări detaliate care îi vor ajuta în misiunea spre succes. Prin urmare, în conformitate cu articolul nostru anterior despre foaia de înșelare comparativ cu cele mai recente modificări, nu există atât de multe elemente de remarcat.

Cheat Sheet rămâne oarecum același, ca și Scarra a publicat-o pe Twitter. Mai jos puteți găsi ambele fișe de înșelare Origini – clase și articole, care vă vor ajuta să determinați o strategie bună, indiferent de nivelul dvs. actual de expertiză.

Teamfight Tactics Origini și clase

Mai jos puteți găsi punctul de plecare al ghidului, în care sunt explicate clar clasele și originile. Acest lucru vă va oferi o desemnare mai bună către crearea compoziției, de la unitățile mai slabe de pornire la jocul final.

Echipa Tactica Teamfight Fișă de înșelăciune

Chiar dacă unele dintre elemente s-au schimbat, importanța acestora rămâne aceeași.

Articolele prezentate mai sus rămân perpetue și probabil vor circula aceeași meta, cu un ușor set de modificări care nu înseamnă neapărat că vor necesita modificări semnificative.

Cu toate sinergiile și elementele prezentate mai sus, acum vă puteți orienta spre cea mai bună compoziție și elementare. Elementele de bază, cum ar fi sabia B.F., arcul Recurve, vesta de lanț, mantia de negatron și altele sunt combinate cel mai bine cu elementele înscrise sub masa din copac.

O cunoaștere comună care te poate ajuta să devii un maestru în Teamfight Tactics.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *