Adrenalina aduce la iOS un joc de arcade provocator și înalt

Adrenalina este un cursor arcade intens, rapid și accesibil, lansat la începutul acestui an pe Google Play. După ce a obținut un răspuns pozitiv din partea jucătorilor Android, echipa de la Compulsive Entertainment și-a adus acum jocul pe iOS.

Adrenalina este o mulțime de distracție rapidă, oferind controale ușor de învățat și un nivel de provocare care va încânta fanii genului. Există două moduri distincte pentru a vă insufla timpul, Campania fiind cea mai extinsă dintre cele două.

Acest lucru vă vede să progresați prin 9 piese unice, fiecare dintre ele având propriile sale provocări și pericole unice.

Pe măsură ce continuați să progresați, veți construi un pot frumos de bani pentru a cheltui apoi pe produse cosmetice superbe și upgrade-uri utile ale vehiculelor. Supercarile de mai târziu costă un ban destul de mare, dar progresia este surprinzător de rapidă, oferind deblocări obișnuite dacă joci bine.

De asemenea, vă ajută ca controalele să fie cât se poate de simple, necesitând doar să accelerați și să glisați la stânga și la dreapta. Nu există nici o modalitate ușoară de frânare, ceea ce este de fapt bine, deoarece Adrenalina este să mergi cât mai repede cât mai mult timp.

Dacă sunteți un fan al curselor de arcade, vă puteți bucura adrenalina. Așadar, consultați-l mai bine în App Store și Google Play, unde este liber să descărcați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *