Age Of Wonders: Ghidul Strategiei Planetfall pentru câștig

Aducând stilul fanteziei 4X în spațiu, Age Of Wonders: Planetfall prezintă suficiente schimbări față de jocurile anterioare, încât jucătorii care revin și începători ar putea avea nevoie de puțin ajutor pentru a intra în groapa planetei de cucerire.

Începeți doar să vă ridicați la putere? Ghidul nostru de mai jos vă arată cum să explorați, extindeți, exploatați și exterminați la orice nivel de dificultate.

Chiar dacă sunteți un veteran de gen, merită să parcurgeți sfaturile de mai jos, astfel încât să știți exact cu ce structuri și unități să începeți pentru cel mai mare avantaj în jocul timpuriu. Să începem!

Construiți structuri de fericire devreme

Înainte de a aduna o armată uriașă, trebuie să vă asigurați că cetățenii dvs. se mulțumesc pentru a nu începe o rebeliune acasă. [19659003] Iată prinderea: fericirea populației scade automat într-un ritm rapid în mod implicit. Face acest lucru până când construiți o structură care inversează tendința și crește fericirea.

Nu doriți să fiți prinși într-o situație în care producțiile de plombe și revolte izbucnesc la fel cum aveți nevoie de armate noi pentru a vă apăra de fracțiuni inamice puternice. granițele voastre.

În unele misiuni și scenarii, veți începe automat cu un Templu de recreere gata de construit . Ar trebui să o construiți pe prima rundă, dacă este posibil. În alte situații, va trebui să cercetați Facilități de frontieră mai întâi în arborele de cercetare al societății .

Acestea sunt cele trei opțiuni principale pentru creșterea fericirii într-o colonie și unde să cercetăm. ei:

 • Cupă de agrement (Facilități de frontieră)
 • Grădini botanice (Condiționare de mediu)
 • Virtual Entertainment Plaza (Colonist Care)

După pomparea unei structuri care crește fericirea , următoarea dvs. comandă de afaceri înainte de a actualiza ceva este să produceți rapid mai multe unități de nivel scăzut astfel încât să puteți reînnoi armata principală, să vă apărați capitalul și să cercetați resurse nedorite.

Nu părăsiți orașele Nedefinit

Aceasta este o idee proastă. Nu faceți acest lucru.

În Planetfall există tentația constantă de a-ți împacheta cel mai puternic erou plin de unități și de a te plimba pe planetă lăsând o urmă de distrugere în urma ta.

La începutul jocului, se pare că poți supraîncărca cu ușurință totul, așa că vei dori să aduni cât mai mult teritoriu. Absolut nu face asta chiar dacă se pare că nu există armate inamice suficient de aproape pentru a vă amenința structurile.

Alte facțiuni vor profita de faptul că armatele voastre cele mai puternice nu sunt acasă, iar dvs. va pierde rapid mai mult teritoriu decât ai câștigat.

În primele runde, o singură unitate dintr-un oraș va ține alte facțiuni departe . În timp ce începeți să atingeți viraje la jumătatea dublei, totuși, trebuie să plasați stive pline cu eroi atașați deoarece invadatorii vor începe să încerce să vă ia coloniile.

În timp ce vă apărați și vă modernizați capitalul, Nu uitați să construiți colonizatori în lista de producție de unități astfel încât să puteți obține noi orașe pentru venituri suplimentare de energie și mai multe unități militare.

Trimiteți un cercetaș pentru a ridica resurse nedorite

În timp ce multe dintre nodurile resurselor, cache-urile și diversele structuri sunt apărate de armatele NPC, puteți găsi resurse nedefinite răspândite în colțurile îndepărtate ale oricărei hărți.

Pentru a obține o margine timpurie, trimite o singură unitate cu puncte mari de mișcare pentru a explora și ridica orice este nesupravegheat.

Unele facțiuni au la dispoziție o operațiune strategică timpurie pentru a chema o unitate, care îți eliberează capitalul pentru a construi o structură de fericire și alte armate. [1 9659004] Kir'ko, de exemplu, poate invoca un Whisper of Discord cercetând Whispers and Visions pe ramura Psynumbra a arborelui militar. Dvarul poate disloca Trencărele cercetând Drudges în ramura de sus a arborelui militar.

Dacă aceasta nu este o opțiune în scenariul actual sau joci o facțiune fără o convocare timpurie, imediat produce o unitate scout ieftină cu mișcare mare sau cu zbor cum ar fi Shrike (Amazoane), Inspector (Adunare) sau OWL (Vanguard).

Împreună cu trimiterea unui scout consumabil, există o schimbare a modului în care joci, care este absolut critic atunci când stabiliți marginea față de alți jucători și mergeți mai departe în cursa armelor: setați-vă întotdeauna cercetarea și producția de unități la INCEP. înainte de a începe explorarea .

Puteți obține creșterea producției și a cercetării prin preluarea nodurilor de resurse sau găsirea de cache-uri, care vă vor completa efectiv producția sau cercetarea în același rând gratuit.

Dacă setați Producția ta la sfârșitul turei, în schimb, te jefuiești de capacitatea de a obține o completare instantanee și de a te efectiv pune în urmă în cursa de extindere.

Mențineți FPC FPC fericit

În timp ce aveți nevoie de un flux constant de energie, cercetare și producție pentru a continua să pompeze unități de nivel superior, influența poate deveni de fapt cea mai importantă resursă de gestionat.

Fiecare hartă prezintă una sau mai multe dintre următoarele fracțiuni NPC care funcționează independent. al altor jucători AI:

 • Autonom
 • Creștere
 • Paragon
 • Psi-Fish
 • Spacers

Aceste facțiuni nu sunt pentru a cuceri harta, dar fac locații proprii și îți vor vinde unități și mod-uri pe măsură ce îți mărești relația completând căutări sau oferind tribute.

Iată de ce este important: poți cheltui influență pentru a cumpăra unități de nivel înalt fără a fi necesar cheltuiți orice energie sau așteptați mai multe rânduri s pentru ca creatura să fie produsă. Unitățile achiziționate cu influență apar imediat în capitalul tău fără timp de așteptare, ceea ce poate îndrepta soldul în orice luptă.

De exemplu, când ajungi la nivelul relației de prietenie cu Psi-Fish, Tier III unitatea Sirena de elită este disponibilă pentru doar 80 de influențe, care este mult mai ieftină și mai rapidă decât producerea unei unități echivalente într-una din coloniile voastre.

Planul pentru calea victoriei timpurie

În timp ce misiunile de campanie au condiții de victorie specifice bazate pe povestea, hărțile randomizate sunt în schimb câștigate prin cucerirea, unificarea sau distrugerea totală (denumită eufemistic „purificare”).

Dacă mergeți pentru oricare dintre ultimele două opțiuni, trebuie să planificați înainte, deoarece ambele opțiuni trebuie mai întâi cercetate.

Protocolul de unificare poate fi cercetat din timp prin deblocarea Dawn Of A New Union în partea de sus a ramurii Doctrine a arborelui de cercetare al Societății. Cu toate acestea, este nevoie de mai mult timp pentru a implementa decât opțiunea de distrugere și vine cu aceste restricții majore:

 • Reputația virtuală necesară: Aceasta înseamnă că nu puteți lua resurse și structuri de la alți jucători și trebuie să forțați alianțe și să cheltuiți influență complimentează alte facțiuni
 • Nu poate fi în război cu jucători sau fracțiuni NPC
 • Aveți nevoie de 3 locuințe sub control de alianță

Pentru a parcurge acest traseu, trebuie să vă jucați defensiv și să vă extindeți doar acolo unde sunt armate ostile care nu aparțin unei facțiuni.

Cercetarea Purificarea planetară durează mult mai mult pentru a fi inițiată, întrucât se găsește la sfârșitul arborelui de cercetare militară, deși nu are restricții și este mult mai ușor de implementat.

Dacă doriți să parcurgeți această rută, rețineți că toate resursele sunt colectate cu 30% în timpul recuperării de 10 rânduri pentru purificare, așa că planificați în consecință, deoarece nu veți putea construi cât mai multe unități în timp ce toate celelalte facțiuni dau masă să te anihileze înainte de a putea șterge viața de pe planetă.

Aveți alte sfaturi pentru ca jucătorii noi să se ridice și să funcționeze rapid? Vă rugăm să ne cunoaștem strategia preferată în comentariile de mai jos și rămâneți la curent cu ghidurile noastre complete privind navigarea în arborele de cercetare și alegerea celor mai bune abilități de eroi Planetfall care vor veni în scurt timp.

Asigurați-vă că verificați recenzia noastră despre Age of Wonders: Planetfall pentru a vedea de ce am spus că „propulsează triumfător seria într-un viitor științific”.

! Funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *