Alan Wake, For Honor Free pe magazinul Epic Games din această săptămână

Atât Alan Wake cât și For Honor sunt momentan gratuite în magazinul Epic Games. Cele două titluri populare urmează oferirea gratuită de săptămâna trecută a Moonlighter și Acest Război al Miei .

Ambele jocuri gratuite vor fi disponibile cu 0 USD până la 9 august.

Cei interesați să înfigă titlurile de complimente pot să se înscrie sau să se conecteze la un cont Epic Games să găsească jocurile în partea de sus a prima pagină a magazinului și adăugați-le la biblioteca lor.

Toate jocurile gratuite descărcate în biblioteca unui utilizator rămân în acea bibliotecă pe toată durata contului.

Alan Wake

Deși inițial a fost lansat înapoi în 2010, Alan Wake a rămas relevant aproape 10 ani mai târziu. Titlul de groază psihologică a făcut liste copioase de jocuri obligatorii iar fanii au decis continuu faptul că jocul încă nu are o continuare.

Mulți jurnaliști de jocuri, creatori de conținut și jucători au prezentat Alan Wake drept unul dintre cele mai mari jocuri horror din toate timpurile punându-l alături de capse de gen, precum Resident Evil și Dealul tăcut .

Pentru exact 0 dolar, Alan Wake este o furtă nebună. Este prea rău că este American Nightmare DLC nu este inclus.

Pentru Onoare

Nu se poate nega că Pentru Onoare a avut unele probleme la lansare. Deși am numit-o „un nou genial joc de luptă hibrid” în revizuirea noastră oficială am fixat în mod special punctele de joc pentru conectivitatea serverului. Alții au bifat meniurile de echilibrare și setări nebuloase ale jocului.

Cu toate acestea, multe s-au schimbat de la lansarea jocului în 2017. De fapt, Pentru Honor este un joc mult mai bun astăzi .

Ca și în cazul lui Alan Wake, nu există niciun motiv pentru a nu naviga pentru Honor gratuit.

În timp ce ultimele două săptămâni au văzut că Epic cedează două jocuri, previzualizarea săptămânii viitoare arată în prezent un singur joc: GNOG un puzzle 3D. Nu știm dacă va mai fi adăugat un alt joc sau dacă Epic va reveni la modelul „un joc pe săptămână” folosit anterior.

! Funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *