Alegeți dacă personajele trăiesc sau mor în urma morții

Deși s-ar putea să nu știm tot ce se întâmplă Stranding de moarte, știm de ceva timp că jocul este despre conexiuni. Într-adevăr, conceptul de bază al jocului este în numele protagonistului său: Sam Bridger.

Acum, într-o revelație recentă din partea lui Hideo Kojima, se pare că jucătorii vor trebui să încurajeze acele conexiuni ca nu cumva NPC-urile să moară.

Vorbind despre Stranding de moarte la Garage Museum of Contemporary Art din Moscova, Kojima a confirmat că acțiunile jucătorilor vor afecta lumea jocului, în special personajele sale.

Conform prezentării, a cărei traducere a fost postată pe site Stranding de moarte subdistribuit de către utilizator Keqpup, diverse căi de joc apar pe baza modului în care jucătorii reacționează la circumstanțe specifice. Kojima a spus:

Avem un personaj care trăiește adânc în subteran. El este bolnav și are nevoie de medicamente, iar Sam îl poate elibera. Deoarece acest lucru se întâmplă la începutul poveștii, aceasta este o necesitate. După finalizarea acestei căutări, jucătorul însuși alege următoarele acțiuni: puteți merge constant la bătrân și să purtați medicamente; poate livra alte articole; Puteți asculta poveștile lui din trecut.

Însă jucătorul avansează constant și se îndepărtează de personaj. Și sunt sigur că există jucători care uită de acest bătrân. Și atunci își vor aminti și se vor întoarce la ea. Din moment ce nu i-au transportat medicamente în tot acest timp, el va muri până în acest moment. Prin astfel de acțiuni, apare o legătură cu personajul.

Sperăm cu adevărat că semnificația legăturii dintre oameni cum se formează, cum se dezvoltă va fi dezvăluit și vă va fi interesant să-l jucați.

Hideo Kojima spune că jucătorii pot lăsa personajele să trăiască sau să moară în Death Stranding.

Desigur, aceasta pune întrebarea: voință Stranding de moarte au terminatii multiple? În timp ce răspunsul la asta este o speculație pură în acest moment, nu ar fi o surpriză imensă având în vedere lățimea jocului.

Mai mult, jocurile anterioare de la Hideo Kojima au permis jucătorilor să influențeze personaje de-a lungul poveștii, precum Quiet in Metal Gear Solid 5: Phantom Pain și The End in Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Cu toate acestea, merită să subliniem că Kojima a mai spus că nu este un fan al mai multor terminații. Vorbind despre The Game Makers (prin GamingBolt) în 2017, Kojima a spus:

Există tehnica de poveste cu mai multe terminații și aceasta este o tehnică de care nu mă interesează prea mult. Sper să fac jocuri video acolo unde este stabilit destinul jucătorului și contează cu adevărat modul în care jucătorul ia inițiativa. Folosindu-și puterea de voință, curajul și înțelepciunea, pentru a înainta povestea înainte.

Indiferent de ceea ce înseamnă să lași personajele să trăiască sau să moară Stranding de moarte, nu va trebui să așteptăm mult mai mult pentru a afla. Stranding de moarte urmează să fie lansat pe PlayStation 4 pe 8 noiembrie.

Sursă: Reddit. GamingBolt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *