Apex Legends are încă 40 de milioane de jucători activi pe lună

Deși numerele Apex Legends au scăzut rapid după lansare, jocul Respawn nu poate fi definit ca un flop comercial, având în vedere cel puțin numerele lansate de Electronic Arts în ultimul raport financiar al companiei. [19659003] Apex Legends este în prezent jucat de o medie de 8/10 milioane de jucători pe săptămână, pentru un număr apropiat de 40 de milioane de utilizatori activi lunar. CFO de Electronic Arts, Blake Jorgensen, a confirmat că Respawn lucrează la un conținut nou pentru joc, iar planul este să sprijine Apex cel puțin în următorii zece ani.

Battle Royale a autorilor Titanfall generează profituri și, prin urmare, continuă să rămână în viață, compania constată, de asemenea, că ” există alte studii în cadrul EA care pot sprijini Respawn în crearea de conținut nou „, făcând să înțeleg că studioul lui Vince Zampella s-ar putea bucura de ajutorul altor echipe interne ale editorului pentru a accelera starea de lucru și, probabil, să lanseze mai repede noile sezoane.

Jorgensen din caietul de sarcini citează DICE Los Angeles: ” Echipa DICE din Los Angeles are foarte multe. de experiență în genul shooter și poate contribui la creșterea Apex Legends dacă doresc.

Recent, un turneu Apex Legends a fost anunțat cu un fond de premii de 500.000 USD, o cifră foarte mare pentru un singur titlu, care pare să ateste sănătatea discretă a jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *