Apex Legends: Bloodhound devine un gladiator în cadrul evenimentului Iron Crown

Legendele Apex 2

Debutul oficial al Coroana de fier, evenimentul foarte așteptat al timpului limitat al Apex Legends, datorită căruia va fi posibil pentru prima dată să intri în joc în modul Solo, se află la puțin peste 24 de ore. Pentru a sărbători sosirea evenimentului, Respawn tocmai a lansat un scurt videoclip cu noua piele sanguina.

Prin urmare, în timpul Coroanei de Fier, va fi posibilă deblocarea noului legendar Centurion costum pentru vânătorul de tehnologie, ceea ce îl va transforma într-un fel de gladiator. La fel ca și Piele de eveniment a evenimentului, încă nu știm detalii precise despre cum să obținem acest conținut. Este puțin probabil să fie toate legate de provocări care trebuie finalizate în timpul evenimentului, iar unele dintre acestea ar trebui să fie disponibile exclusiv în magazinul de jocuri și pot fi achiziționate prin intermediul Moneda Apex.

Așteptând să descoperiți toate celelalte conținuturi exclusive care sosesc cu evenimentul, vă reamintim că modurile Iron Crown și Solo vor fi disponibile începând de mâine după-amiaza târziu, 13 august 2019, până la 27 august următor.

Înainte de a vă părăsi videoclipul introductiv al pielii Bloodhound, vă invităm să aruncați o privire asupra noului Funko Pop de Apex Legends.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *