Apex Legends: Invitational Skip the TV Live, din respect pentru victime

Apex Legends: Sezonul 2 va introduce un nou accesoriu?

Apex Legends EXP Invitational, un eveniment care se încadrează în pre-sezonul competițional al EA și lupta royale a lui Respawn începe pe 11 august.

În ciuda acordurilor cu emițătorul de televiziune ABC și ESPN, turneul nu va fi transmis „Din respect pentru victimele și pentru toți cei care au fost loviți de tirurile recente „, Potrivit unui comunicat al Twitter Tija „Slasher” Breslau.

ABC a trimis un e-mail către un post de televiziune afiliat, care spunea că un alt program va fi transmis în slotul orar care a fost rezervat inițial pentru Apex Legends EXP Invitational.

Decizia vine la câteva zile după ce președintele american Donald Trump a arătat cu degetul spre jocurile video pentru filmările care au avut loc în El Paso, Texas și în Dayton, Ohio, care au ucis 31 de oameni.

Alți politicieni ai arii republicane au indicat jocurile video ca fiind motivul escaladării violenței care a sângerat țara în ultima săptămână și care, potrivit celor întâmplate la sediul Twitch din San Francisco, nu pare să fie destinat să iasă încă .

În plus față de eșecul aerian EXP Invitational din 11 august, Slasher a mai declarat că un alt program dedicat (care ar fi trebuit să fie difuzat pe ESPN2) nu va mai fi difuzat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *