Apex Legends Iron Crown: o nouă zonă a hărții și Family Heirloom pentru Bloodhound

Coroana de fier Apex Legends

Evenimentul Corona di Ferro Apex Legends tocmai și-a făcut debutul pe PC-uri și console și, spre deosebire de ceea ce s-ar fi așteptat, nu se limitează la propunerea doar a noului mod „Solo”.

Canionul Regilor a suferit din nou schimbări și a fost numită o nouă zonă Gauntlet-ul lui Octane a apărut acum. Aceasta este o zonă care reflectă nebunia personajului brazilian, în care puteți alege rampele și alte structuri foarte speciale. Spre deosebire de modul Solo, care va părăsi jocul la sfârșitul evenimentului, Gaanețetul lui Octane este o modificare permanentă a hărții.

Evident, nu există lipsă de loots pentru personalizarea personajelor și, spre deosebire de Legendary Hunt, de această dată Respawn a folosit o abordare care seamănă în unele privințe cu ceea ce s-a văzut în Rainbow Six Siege. De fapt, evenimentul are piepturi tematice care nu poate conține duplicate și poate fi achiziționat în diverse moduri care includ completarea provocărilor evenimentului și cumpărarea cu noua monedă a jocului: Coroană. În cazul în care nu cheltuiți toate coroanele pe care le-ați câștigat în aceste două săptămâni, știți că suma din portofelul dvs. va fi transformată în metale de creație.

Jucătorii care reușesc să achiziționeze toate cele 24 de articole din colecție vor avea ocazia să-și petreacă monedele Apex și să pună mâna pe Moștenirea familiei Bloodhound, care este un topor frumos. La fel ca Kunai al lui Wraith, acest obiect schimbă animația de atac la corp, dar nu o face mai puternică. La sfârșitul evenimentului, de asemenea, acest al doilea Cimelio va deveni o parte din posibilele picături ale cutiei de loot și va putea fi găsit cu certitudine într-o cutie la fiecare 400.

Dezvoltatorii au anunțat în sfârșit sosirea unui weekend de puncte duble de experiență. Începând cu 19:00 pe 16 august 2019 și terminând la 19:00 (GMT +2) pe 19 august, plasându-te în top 5 sau câștigând un meci vei primi dublu XP atât pentru nivel de profil, cât și pentru sezon. Nivelul trecerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *