Apex Legends : un dezvoltator poate să fi dezvăluit Revenant, un nou erou din greșeală

În ultimele ore, un dezvoltator al Apex Legends

a publicat pe contul său de Twitter o serie de imagini care portretizează Gauntlet-ul lui Octane în diferite etape de dezvoltare și, printre capturi de ecran, unii utilizatori au observat un detaliu interesant.

Privind foarte atent la ecranele care arată de obicei echipa campionilor Arena, putem vedea imaginea aparentului Revenant, o legendă încă neanunțată, dar văzută deja într-una dintre numeroasele scurgeri care au dezvăluit abilități în ultimele săptămâni. apariția a numeroase personaje care apar cu anotimpurile care urmează. Judecând după aspectul său, acest personaj poate avea un fel de legătură cu Pathfinder, deoarece este un alt robot al cărui aspect este mult mai agresiv.

Din păcate, în acest moment, nu sunt cunoscute detalii despre abilitățile posibile ale acestei legende și este probabil că mai este puțin să aștepți până când cineva a descoperit ceva. Vă reamintim că până în prezent dezvoltatorii au introdus un singur personaj pe sezon și este puțin probabil ca Revenant să își facă debutul în timpul Sezonul 3 al Apex Legends

.

Articolul precedentDeath Stranding: Kojima finalizează editarea trailerului de lansare

Este fata noastră de PC, deci orice este în funcție de ea. Ea este, de asemenea, responsabilă pentru videoclipurile Play Jocului nebun, precum și că dă un picior în știri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *