Apocalipsă: Aventura cinematografică se arată în 10 minute de joc de la Chinajoy

 Apocalipsă

Cu ochii încă pe imaginile PS4 distruse de fanul Zelda ca protest pentru anunțul Genshin Impact, revenim în mod ideal la tribunele ChinaJoy 2019 pentru a admira noul joc off-screen al Apocalipsei, Noua aventură cinematografică a Future Tech pentru PC și PS4.

Pentru a da formă acestei noi proprietăți intelectuale, autorii din Chengdu se vor baza pe experiența acumulată cu proiectul Mars Alive VR pentru a ne cufunda într-o context de joc care este dimensional opus.

Pe baza informațiilor slabe culese în timpul jocului video și evenimentului tehnologic chinez, povestea Apocalipsei se va concentra pe narațiune și va gravita în jurul exploatării unui grup de supraviețuitori din o catastrofă nespecificată.

Deși grafină și în afara oricărui context legat de complot, scenele de joc imortalizate în filmul off-film filmat în timpul ChinaJoy ne oferă posibilitatea de a observa câteva rămășițe ale unei aventuri în care, potrivit dezvoltatorilor Future Tech, fiecare acțiune sau alegere făcută de jucător se va reflecta asupra destinului al alter-ego-ului său .

Data lansării Apocalipsei nu a încă a fost anunțat: titlul, în orice caz, ar trebui să ajungă pe PC și PlayStation 4 între sfârșitul acestui an și prima jumătate a anului 2020, chiar dacă nu știm dacă va fi destinat doar pentru piață asiatică sau dacă, ca în cazul controversat al Genshin Impact, portarea este planificată în engleză și în marketingul său occidental.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *