Aproximativ jumătate din echipa Metroid Prime 3 ar lucra la Metroid Prime 4

METROID PRIME 4

Conform informațiilor raportate pe profilurile LinkedIn ale angajaților din Studiourile retro, aproximativ jumătate din echipa care a lucrat la Metroid Prime 3 pe Wii va fi implicată în prezent în dezvoltarea Metroid Prime 4, noul capitol al seriei așteptat să fie lansat pe Nintendo Switch.

Au fost aproximativ 50 de membri ai principalului Echipa Metroid Prime 3, și, se pare, 27 dintre ei lucrează în prezent la dezvoltarea noului capitol care vine la Switch, cel puțin judecând după ceea ce este raportat în profilurile lor de LinkedIn ale dezvoltatorilor implicați.

Așa cum mulți fani își vor aminti, Nintendo a anunțat că dezvoltarea Metroid Prime 4 a repornit de la zero cu ajutorul Studiourile retro, echipa istorică din spatele capitolelor principale ale seriei.

În acest sens, trebuie menționat faptul că mulți dintre cei mai importanti creatori ai saga s-au separat Studiourile retro. Mark Pacini, designerul principal al celor trei capitole Metroid Prime, a părăsit casa software americană pentru a găsi Armature Studio. Alți membri importanți ai companiei, pe de altă parte, au continuat să lucreze cu Bluepoint Games, echipa din spatele remake-ului Shadow of the Colossus și colecțiile HD ale Uncharted și Metal Gear Solid.

De la dezvoltarea Metroid Prime 4 s-a repornit de la zero, probabil va trebui să aveți foarte răbdare înainte de a cunoaște detalii concrete despre fereastra de lansare a jocului. Între timp, până în iunie trecut, Retro Studios a continuat să recruteze personal nou în căutarea unui director de artă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *