Arme de semnătură Ghost Recon Breakpoint – cum să obții toate cele mai bune arme

Ei bine, se pare că există cinci arme de semnătură în Ghost Recon Breakpoint și toate sunt legate de misiunile principale. Avem acces la unele dintre cele mai bune arme în joc și împachetează un pumn destul de cărnos. Întrucât acestea sunt versiuni îmbunătățite în mod semnificativ de arme decente găsite pe grunturi normale, cu siguranță merită căutate. Desigur, veți dori să conectați cele mai puternice unelte și nu vă dau vina; la urma urmei, acestea sunt „semnături” dintr-un motiv.

Ghidul Reconstrucțiilor pentru ghidurile de semnătură Breakpoint

Al nostru Arme de semnătură Ghost Recon Breakpoint ghidul are locațiile și etapele modului de obținere a armelor de semnătură în joc. Ei sunt P90 de la Flycatcher. KSG12 de la Silverback. Zastrava M93, Thunder Sharp, si Miza argintului Tactic.

Acest ghid descrie detaliat pașii necesari pentru a obține arme de semnătură. Dacă sunteți în căutarea mai multor detalii despre armele în sine și cum să le utilizați în mod eficient, ghidul nostru de arme Ghost Recon Breakpoint are informațiile pe care le căutați.

Ghost Recon Breakpoint Silverback

KSG12 de la Silverback – See No Evil

KSG12 de la Silverback este o pușcă care împachetează un pumn serios în lista Arme de semnătură Ghost Recon Breakpoint. După finalizarea setului de misiuni începând cu „Legea lui Blake” și terminând cu „Un ochi pentru un A.I”, veți debloca o misiune numită „Vezi nici un rău”.

Începeți misiunea prin infiltrarea facilității de cercetare și vorbind cu unul dintre oamenii de știință. El vă va informa că Silverback este cineva care te găsește, decât să îl găsești. Îți va oferi un pic de informații care sugerează că l-a contactat pe comandantul Forpost Black Tiger din New Argyll. Conduceți acolo și incapacitați unul dintre comandanți. Poate doriți să scoateți unii dintre lupi în plus față de lunetiști și oricine poate apela la întăriri. Interoghezi un comandant împușcându-i în picior, nu în cap, apoi apucându-i și apăsând butonul pentru a interoga.

În cele din urmă, va divulga informații care sugerează că oamenii sunt duși în Muntele Good Hope. Îndreptați-vă spre Lake Lake în regiunea Muntele Good Hope și apropiați-vă de la sud-vestul râului. Va fi înghețat. Teoretic, puteți asalta locația și atrage suficient foc de inamic pentru a-l atrage pe Silverback din poziția sa, cu toate că este mult mai sigur să se infiltreze prin tunelul mare de la sud de intrarea principală – în dreapta în timp ce privești intrarea principală. Este păzit de un lunetist Wolves singur, deci scoate-l înainte să se aventureze în interior. Atunci va trebui să te strecori până vei găsi Silverback și vei putea să-l omori. Veți găsi Model de pistol cu ​​semnătură Silverback KSG12 pentru necazurile tale și poți să jefuiască piepturile din bază pentru a găsi un alt atașament și o pieptă de îndemânare, așa că nu este timpul ca acum să mergi să-l obții.

Arma de semnătură Ghost Recon Breakpoint

P90 de la Flycatcher – Hear No Evil

P90 de la Flycatcher este unul dintre cele mai utile Arme de semnătură Ghost Recon Breakpoint am obținut până acum. Jucați prin joc și, în cele din urmă, vă veți împărți în trei căi separate pentru a recupera unii oameni de știință pierduți. În timp ce o salvezi pe Paula în „Fără urmă” din ghearele Sentinel, vei afla despre Flycatcher, unul dintre „Lupii Alfa” al Walker-ului. După ce i-ai livrat în siguranță ieșirilor, vei debloca misiunea „Hear No Evil”.

Hear No Evil este o misiune pe care ți-aș recomanda să o faci numai după ce ai atins nivelul Gear 50. Aceasta înseamnă că media armelor și armurii tale ar trebui să totalizeze 50. Odată terminat, va trebui să te îndrepți în trei locații separate pentru a aduna Intel. Unul este o bază, în timp ce celelalte două sunt centre de cercetare pline de oameni de știință. După ce ați obținut toate cele trei bucăți de informații, îndreptați-vă spre zona de testare a săgeții. Aș recomanda foarte mult să faceți acest lucru luând drumul galben spre sud în jos spre bază și conducând cât de repede puteți ajunge în bază.

De acolo, va trebui să vă strecurați în jos pe axul scării și în hangarul principal. Luați-l încet și dacă sunteți localizat, asigurați-vă că aveți o armă care se încarcă rapid și excelează la distanță apropiată. Vor fi drone și lupi prezenți, așa că veți dori să vă asigurați că sunteți gata pentru o luptă. După ce ați eliberat toată lumea, aveți grijă la turela automatizată. Trageți computerul în centrul camerei pentru cheia de acces.

Îndreptați-vă înapoi în arbore și, dacă nu i-ați lămurit pe dușmani aici, faceți acest lucru înainte de a deschide ușa. În interior vor fi mai mulți lupi, câteva drone și o turelă automatizată. Unul dintre lupi este Flycatcher, care are intel. Omoară-l cu o lovitură de cap bine poziționată și răsfoiește-i intel-ul pentru a finaliza misiunea și a bifa Model de pistol cu ​​semnătură Flycatcher P90. Veți găsi, de asemenea, un cufăr în interior cu atașamentul găsit în această locație, deci asigurați-vă că îl ridicați înainte de a vă îndrepta.

Ghost Recon Breakpoint Zastava

Zastrava M93 – Vorbește fără rău

În același punct ca și celelalte, veți avea o linie de căutare care începe cu „Sub controlul lui Herzog” și se încheie cu „O scăpare grozavă”. Veți afla despre unul dintre lupii alfa – și anume Rosebud. Se pare că îi este însărcinat să-i vâneze pe cei care scapă de ghearele lui Sentinel, precum un hound care vâna o vulpe scapată.

În misiunea „Speak No Evil”, trebuie să vizitați mai multe locații pentru a aduna informații pe locul unde se află baza ei. Acestea includ o colonie de cercetare și un sat de pescari. Adună inteligența și, în cele din urmă, vi se va spune că doi supraviețuitori au scăpat. Unul este în apropiere pe dealuri. Nu-i provoca pe lupi în apropiere, deoarece au o unitate de dron cu ei care împachetează un pumn. Când o găsești, îți spune că prietena ei s-a dus la Lacul Bulkington.

Îndreptați-vă acolo într-un tocător și găsiți mica insulă din mijlocul lacului. Vorbeste cu femeia si iti va spune ca Rosebud se afla in baza de nord-vest a lacului. Zburați spre vârf și asigurați-vă că reconectați corect zona. Spre deosebire de celelalte misiuni ale acestui tip, baza este destul de mică și poate fi văzută în totalitate cu un singur dron de recon.

Sunt mai mulți lunetiști aici decât oriunde altundeva în comparație cu alte unități, ei sunt toți lupi, iar ținta dvs. vă poate răni grav cu o singură lovitură. A fi rănit grav înseamnă că poți folosi doar o pistolă, deci asigură-te că ești eficient cu împușcăturile. Din fericire, ea coboară cu o singură lovitură ca restul și are Model de pistol cu ​​semnătură Zastrava M93.

Ghost Recon Breakpoint Miza de argint tactică

Miza argintului Tactic și tunet ascuțit – Frate contra frate

Această misiune are loc în mai multe etape. Te-ai putea porni din punct de vedere tehnic imediat, dar este mai bine să omori cei trei lupi alfa așa cum este detaliat mai sus, mai întâi, pentru că obții un pic vital. De asemenea, vă ajută pentru că vă atinge nivelul de viteză cât mai aproape de 150, ceea ce va trebui să finalizați misiunea.

Va trebui să adunați intel de la comandanții din apropiere din zonă pentru a afla unde se află Walker, întrucât misiunea dvs. este să-l asasinați înainte de a-și adopta marele plan. El va fi în Howard Airfield, care se află la granița dintre țara Sinking și Cape North. Este un loc izolat, dar este doar accesibil prin goluri în pereți.

Ghost Recon Breakpoint tunet ascuțit

Cum să distrugi Behemoth-ul

Înainte de a putea accesa turnul comunicării în care se ascunde Walker, trebuie să distrugi poate cel mai mare drone din joc. Acest Behemoth are un nivel de viteză 150 și înconjurat de soldați al căror scop este să vă distragă suficient de mult pentru ca Behemoth să vă bombardeze cu un baraj de rachete. Sfatul meu este să scoateți în mod sigur restul lunetistilor și a soldaților de lansatoare de rachete, apoi să încercați să scoateți restul înainte de a avertiza drona. Dacă este avertizat, atârnați-vă întrucât nu pare să scape din compusul central.

După ce ai scos destule trupe inamice, este timpul să dai jos marele tanc. Vehiculele punctate în jurul lor sunt un hering roșu masiv, deoarece Behemoth poate doar să-l bombeleze cu rachete. Ceea ce vreți să faceți cu adevărat este să vă îndreptați spre clădirea care este aproape de lac în nord-estul bazei și înconjurată de iarbă. Hunker în jos pentru a se ascunde de rachete. Apoi, folosind arme explozive, cum ar fi lansatorul de rachete, veți dori să vă tăiați placa de armură înainte de a trage la electricele expuse cu cele mai bune arme pe care le aveți. Orice cu bonusuri de daună împotriva dronelor va funcționa, atâta timp cât acestea sunt la un nivel suficient de ridicat.

Continuați să trageți asupra ei prin goluri și luați timp pentru a vă întoarce mai departe în interior când rachetele sunt lansate în clădire. Probabil va trebui să vă vindecați, așa că mergeți departe în interior și folosiți medkit-ul pentru a vă readuce sănătatea la maxim. Clătiți și repetați pentru a distruge Behemoth. Îndreptați-vă spre turnul de comunicații pentru a începe întâlnirea cu Walker.

Cum să-l omoare pe Walker

Dacă te lupți să-l ucizi pe Walker din cauza Lupilor săi și a faptului că are drone de blindaj de protecție care trebuie să ucidă mai întâi, există o modalitate de a brânza această luptă. De îndată ce veți obține controlul asupra personajului dvs., vă deplasați în stânga și în sus. Aruncă o mulțime de mine pe scări, undeva aproape de vârf. Apoi, așteptați ca Lupii să ajungă în fund. Aveți o armă cu multă muniție pe clip, precum un LMG și pur și simplu descărcați pe ele. Ar trebui să le scoți înainte să ajungă la mine.

Pe de altă parte, Walker va face unul dintre cele două lucruri. Fie va urca scările și va declanșa minele, fie va rămâne blocat undeva. Dacă se îndreaptă la etaj, minele vor detona, ucigând toate dronele, înainte ca o altă mină sau focul tău LMG să-l ucidă pe Walker însuși. Dacă se blochează, uită-te să vezi dacă poți scoate drona. Având în vedere că nu s-au refăcut, împușcarea dronei în jos va însemna că puteți doar să obțineți o lovitură de cap obraznică asupra lui.

În experiența mea, el a fost prins în spatele raftului din stânga scărilor când privești în jos. Aceasta a fost o poziție primordială pentru a scoate drona, înainte de a deschide un glonț în cupola lui Walker. Vei debloca ambele Miza argintului Tactic pușcă de asalt și Tunet ascuțit vulturul deșert pentru eforturile tale. Dacă aveți misiunea „Checkmate” în mers, este doar un caz de utilizare a computerului pentru a finaliza ultima etapă a misiunii.

Legături de ghid al punctului de pornire Ghost Recon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *