Assassin’s Creed Kingdom va fi stabilit în China? Noi detalii de la CEO-ul Ubisoft

Un interviu acordat lui Gamersky de către Yves Guillemot reînvie zvonurile despre Assassin's Creed Kingdom, următorul capitol al serialului iconic Ubisoft, de acțiune-aventură-aventură pentru PC, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia și, probabil, PS5 și Xbox Scarlett.

Intervievat de jurnaliști asiatici pentru a discuta despre viitorul lui Assassin's Creed, Directorul Ubisoft a declarat că este mai mult decât deschis la posibilitatea de a seta unul dintre următoarele capitole majore ale seriei în China feudală, dar și în viitorul modern sau, de ce nu,

Datorită unei prime traduceri eronate din chineză a declarațiilor lui Guillemot, mai mulți utilizatori ai comunității au interpretat cuvintele șefului Ubisoft ca o așteptare privind setarea a Asasinului Crezului Regatului. După cum a raportat analistul Daniel Ahmad, aceste afirmații ar trebui însă considerate dorința simplă și „generică” a lui Guillemot de a crea un nou titlu de Assassin’s Creed în China, dar că nimic, în acest sens, nu a fost încă decisă de compania transalpine.

În ciuda vânzărilor slabe înregistrate de Assassin's Creed Chronicles: China, scena chineză pare să-l fascineze pe Guillemot la fel de mult ca potențialul randament economic derivat din bazin nelimitat de utilizatori superputerii asiatice care ar putea fi interesat de acest titlu. Până în prezent, prin urmare, cele mai „creditate” zvonuri cu privire la proiectul asasinic al Asasinului Creed Kingdom continuă să fie cele ale zvonurilor legate de stabilirea erei vikingilor și a asemănărilor sale cu God of War.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *