Atingeți pisici: lupta epic card: cum să construiți puntea perfectă

În articolul nostru de astăzi, vom împărtăși cu voi cum să construiți puntea perfectă în Tap Cats: Epic Card Battle, astfel încât să puteți avea și un pachet grozav de cărți pe care le puteți folosi împotriva tuturor dușmanilor dvs. și să le dați jos.

În primul rând, vom acoperi toate elementele de bază, de la explicarea ce sunt cărțile și modul în care le folosiți, până la cum puteți achiziționa mai multe și cum puteți forma corect o punte pentru orice situație. Așadar, dacă sunteți gata să învățați tot ceea ce trebuie să știți despre Tap Cats: Epic Card Battle, atunci permiteți-ne să ne scufundăm chiar în Ghidul Tap Cats: Epic Card Battle despre cum să construiți puntea perfectă, începând cu lucrurile cele mai de bază!

Tap Cats: Epic Card Battle – Ce sunt cărțile?

Cărțile sunt practic ceea ce jocul se învârte. Există mai multe tipuri de cărți, care vin în diferite rarități și fiecare dintre ele are o abilitate individuală. Fiecare carte are o pisică, care poate fi super bună sau … nu la fel de bună.

Deoarece toate cărțile au o abilitate unică, ar trebui să căutați să adăugați pe puntea dvs. cărțile care au o sinergie bună împreună citind toate abilitățile lor pentru a ști ce face fiecare dintre ele.

Raritatea cardurilor

Raritatea cărților este, de asemenea, un factor destul de important, deoarece cărțile pot avea una dintre cele 4 rarități: comun (verde), rar (albastru), epic (violet) și legendar (portocaliu). Cu cât este mai rară o carte, cu atât va avea mai multe abilități, poate fi îmbunătățit mai mult și statisticile sale vor fi mult mai bune.

echipe

Fiecare carte aparține unei echipe, care are o putere specială care se activează atunci când implementați patru sau mai multe cărți pentru pisici aparținând aceleiași echipe. În funcție de numărul de pisici desfășurate, Team Power poate activa mai multe bonusuri.

Actualizați cărțile

Tot ce trebuie să faceți pentru a actualiza o carte, accesați meniul Edit Deck și atingeți o carte la alegere. Apoi veți vedea că există o opțiune de upgrade care vă va permite să îmbunătățiți cardul. Cu cât este mai rară o carte, cu atât mai multe upgrade-uri pot avea.

Fuzionați cărțile

Pentru a face cărțile mai puternice, puteți opta, de asemenea, să fuzionați cărțile pentru a obține o versiune mai bună și modernizată a cardului respectiv. După ce ați atins limita de actualizare, fuzionarea va fi modalitatea de a face upgrade în continuare.

Pentru a fuziona o carte, veți avea nevoie de 2 cărți identice (același pisică, același nivel) și, odată ce ați obținut, puteți atinge butonul „Fuse”. Acest lucru vă va permite să faceți noi îmbunătățiri și îmbunătățiri!

Retrageți cărțile

După ce ai câteva cărți de care pur și simplu nu mai ai nevoie, poți opta pentru a le retrage. Când retrageți câteva cărți veți primi Tuna, care poate fi folosită pentru modernizarea celorlalte cărți! Cu cât este mai mare raritatea unui card, cu atât mai mult vă va oferi tonul când îl veți retrage.

Dacă retrageți un card care a fost actualizat folosind Tuna, veți obține, de asemenea, tonul pe care l-ați investit în acel card, precum și Tuna de la retragerea cardului.

Tap Cats: Epic Card Battle – Ce este puntea?

Un pachet este locul în care îți vei păstra toate cărțile, atât active, cât și inactive. Puntea va avea cărțile dvs. active în partea de sus (cele pe care le veți juca în modurile de luptă împotriva adversarilor) și cărțile inactive în partea de jos (cele care nu vor apărea în timp ce luptați).

Orice punte poate avea maximum 10 cărți active, deci asigurați-vă că cele pe care le alegeți sunt întotdeauna cele mai bune și au o sinergie puternică. Puteți schimba orice cărți pe care le doriți de pe cardurile dvs. active și inactive oricând doriți, îndreptându-vă către meniul Deck -> Edit Deck -> atingeți, țineți și trageți cardul pe care doriți să-l schimbați de pe punte pe cărți inactive sau cardul de la cele inactive pe cărțile de punte active.

Folosiți Filtru pentru a găsi cardurile pe care le doriți. În cele din urmă, veți colecta destul de multe cărți și, dacă doriți să le filtrați pentru a se potrivi doar cu anumite criterii, puteți face asta apăsând pe butonul Filtru (în mijlocul ecranului) și acolo puteți sorta cărțile în arata-ti doar anumite.

Tap Cats: Epic Card Battle – Găsește-ți eroul ideal

Eroul este practic principala pisică care vă va duce puntea spre victorie. Această pisică va apărea pe cardul dvs. în partea stângă, de fiecare dată când vă bateți cu cineva. Pentru a alege ce erou doriți să reprezentați pachetul dvs., accesați meniul Deck și apoi selectați fila Erou.

Acolo veți avea o listă de eroi, fiecare având propriile statistici și reputație. Îi puteți îmbunătăți jucând cărțile care aparțin echipei pe care Hero o „susține”. Acesta ar trebui să fie criteriile dvs. principale atunci când alegeți un erou, dar nu ar trebui să fie singurul.

Puteți vedea ce abilități va debloca un erou când atingeți reputația echipei din partea dreaptă, după ce ați selectat orice erou. Acolo veți vedea că eroii vor avea un nivel de îndemânare crescut cu atât mai mult îi actualizați.

Pentru a câștiga mai multă reputație cu anumite echipe, tot ce trebuie să faci este să joci cu cărțile echipei respective. Asta e tot! Așadar, dacă ai câteva cărți bune de care îți place îndemânarea echipei, asigură-te că le împerechezi cu un erou care, de asemenea, sportiv această abilitate!

Tap Cats: Epic Card Battle – Cum să construiți puntea perfectă?

Puntea perfectă ar trebui să aibă câteva lucruri, așa că dacă doriți să știți care ar trebui să fie, lăsați-mă să vă ajut puțin!

Fiecare pachet ar trebui să aibă cel puțin o abilitate bonus de echipă

Acest lucru este important pentru că va avea nevoie de doar 4 cărți, iar de la începutul jocului veți putea folosi acest lucru (pentru că veți avea cărțile implicite cu care vă permite jocul să începeți, cu care întâmpla pentru a debloca și o abilitate bonus). Asigurați-vă că, indiferent de modul în care schimbați puntea, aveți întotdeauna cel puțin 1 bonus de echipă, deoarece va face diferența.

În funcție de echipa, ar trebui să ai cel puțin 4 cărți pe un pachet care aparțin aceleiași echipe. Cu cât mai multe cărți (aparținând aceleiași echipe) ai pe o punte, cu atât mai bine, pentru că vei putea juca îndemânarea mai devreme!

În orice caz, mergeți pe punte -> Echipe pentru a verifica toate abilitățile echipelor, astfel încât să puteți ști care dintre ele face ce și să vă faceți o idee mai bună către locul unde doriți să vă conduceți.

– Joacă-te cu mai multe combosuri

Dacă doriți cu adevărat să faceți o punte bună, ar trebui să încercați să experimentați combosul echipei. Încercați să aveți mai multe puteri ale echipei, astfel încât să puteți beneficia de și mai multe bonusuri.

Vă sugerez să încercați diverse combos și să experimentați pentru a vedea care sunt cele mai bune pentru dvs. Îmi plac destul de multe, dar încă nu am reușit să le încerc pe toate, deoarece posibilitățile sunt atât de multe! Forțele naturii cu Mutant Mob pare un combo destul de drăguț după părerea mea – încercați și voi!

Pentru a debloca mai multe combosuri mai devreme, deoarece puteți avea 10 cărți în orice punte, încercați să aveți 4 cărți care aparțin unei echipe și alte 4 care aparțin alteia. În felul acesta va fi cel mai ușor. De asemenea, puteți parcurge acel kilometru suplimentar și face ca cele 2 cărți rămase să aparțină oricăreia dintre cele 2 echipe pentru care doriți să deblocați abilitățile!

– Testează-ți punțile în luptă

După ce ați format un pachet cu care sunteți mulțumit, asigurați-vă că mergeți înainte și încercați-l în luptă. Dacă funcționează bine, veți putea spune imediat. Dacă nu este bine, atunci puteți afla unde îl puteți îmbunătăți și lucra pentru îmbunătățirea acestuia.

– Îmbunătățiți-vă întotdeauna cardurile!

Desigur, nu aș actualiza personal cardurile mai slabe încă, dar dacă aveți multă tonă, o puteți face pentru că nu veți pierde cu adevărat nimic dacă veți retrage cartea / pisica respectivă. Doar asigurați-vă că actualizați cardurile pe care le veți utiliza cel mai întâi și, de asemenea, cărțile care sunt mai rar decât cele obișnuite (aș merge mai întâi pentru cele Epice / Legendare).

După ce nu mai doriți să utilizați o carte, asigurați-vă că o retrageți, astfel încât să puteți obține tot Tuna înapoi pentru actualizarea cardului (dacă ați făcut upgrade-uri) și, de asemenea, primiți tonul pentru retragerea acesteia.

Acestea ar fi toate lucrurile pe care trebuie să le știți pentru a face puntea perfectă pentru carduri în Tap Cats: Epic Card Battle! Nu uitați să aruncați o privire la ghidul nostru de joc chiar aici, de asemenea, puteți afla mai multe despre modul în care puteți lua pe dușmani mult mai ușor și să câștigați luptele dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *