Atingeți Tap Plaza: Trucuri Mall Tycoon: Sfaturi și ghid pentru extinderea și dezvoltarea afacerii

În articolul de astăzi, vom parcurge toate rubricile Tap Tap Plaza: sfaturi și trucuri de tip Mall pentru a vă ajuta să construiți un mall absolut uimitor, care vă va aduce o mulțime de profituri.

Dacă doriți să descoperiți mai multe despre joc și despre cum vă puteți îmbunătăți mai bine magazinele, angajații și afacerea în general, atunci veți dori cu siguranță să acordați accesul aici, deoarece am pregătit cel mai complet ghid al jocului pentru a explica tot ceea ce trebuie știu!

Deci, sunteți gata să aflați mai multe despre Atingeți Tap Plaza: sfaturi și trucuri Mall Tycoon? Atunci să nu pierdem încă o secundă și să ne scufundăm chiar în ele chiar aici mai jos!

Începeți jocul puternic

Când porniți în joc, veți dori să începeți foarte puternic, astfel încât veți câștiga foarte mulți bani rapid și să deschideți următorul mall mare pentru și mai multe profituri. Modul de a face acest lucru este prin deschiderea de noi etaje către clienți și servirea rapidă a acestora.

Prin creșterea prețului articolelor, adăugați, de asemenea, o valoare uriașă departamentului dvs., așadar, să începem să explicăm cele mai elementare lucruri, apoi să trecem la lucrurile mai avansate:

– Când abia începeți, veți avea un singur etaj și în curând veți putea să îl deschideți pe cel de-al doilea.

– La început, nu veți avea mulți clienți – va trebui să faceți diverse upgrade-uri pentru asta.

– Îți poți îmbunătăți podelele și chiar le poți ridica pentru a crește productivitatea și profitul.

– La început nu veți avea niciun personal angajat la casierie, așa că dacă aveți clienți, va trebui să-i serviți singuri, apăsând pe ei. Curând după ce angajați un nou membru al personalului, aceștia vor prelua.

– Puteți angaja mai mult decât doar casieri – vom intra în acest lucru mai jos!

– Puteți debloca clădiri noi în zone noi, ceea ce va face mai mulți bani!

– Jocul continuă să progreseze chiar dacă ești offline!

OK, acum acestea sunt cele mai elementare lucruri pe care va trebui să le știi și să le ții cont. Ultima este deosebit de bună, pentru că dacă nu aveți mult timp la îndemână, va fi totuși un joc pe care îl puteți juca și bucura!

Atingeți podelele! Să le inundăm cu clienții!

Ori de câte ori veți atinge la parter veți observa că clienții vor începe să se aglomereze mult, mult mai repede! Acesta este cel mai bun loc pentru a începe după părerea mea, pentru că, cu cât primiți mai mulți clienți, cu atât este mai bun pentru afacerea în general! Am dreptate?

Ei bine, vă sugerez să începeți cu parterul, deoarece de aici încep să vină toți clienții. Dacă apăsați pe podelele normale, nu veți primi mai mulți clienți acolo, ci în schimb veți accelera viteza de funcționare a casieriei.

După ce ați deblocat mai multe etaje și nu știți cu adevărat ce actualizări trebuie să faceți, cum să faceți mai mulți bani rapid, este ușor – tot ce trebuie să faceți este să mergeți la parter și să începeți să atingeți!

Clienții vor veni din ce în ce mai multe numere și veți putea să completați toate (sau cel puțin majoritatea) departamentelor dvs. și astfel să câștigați mai mulți bani.

Veniturile offline sunt uimitoare

Acum știu că este super să jucați jocul și toate, dar dacă aveți școală sau lucrați prea pe lateral, lucrurile s-ar putea obține un pic prea mult pentru un joc complet, care necesită mult timp dedicat acestuia.

Ei bine, în acest joc nu trebuie să vă faceți deloc griji, deoarece jocul vă va oferi câștiguri offline destul de uimitoare. Practic, dacă ați deschis câteva departamente și doriți să faceți bani fără oprire, zi și noapte, tot ce trebuie să faceți este să continuați să le investiți.

Etapele vă vor oferi recompense offline pe care le puteți colecta atunci când vă conectați înapoi la joc, iar dacă aveți un program ocupat, puteți face acest lucru chiar o dată pe zi sau de două ori. Doar un mic lucru de reținut în timp ce faceți acest lucru: încercați să urmăriți un anunț pentru a dubla câștigurile!

De fiecare dată când te conectezi la joc după ce ai fost deconectat o perioadă, vei vedea suma de bani pe care ai făcut-o. Puteți face clic pentru a o colecta sau, dacă alegeți să urmăriți un anunț, îl puteți dubla! Vă sugerez cu siguranță să vizionați un anunț pentru a-l dubla, deoarece va grăbi lucrurile mult mai mult.

Faceți jocuri în misiuni!

Dacă ai crezut că jocul nu are misiuni pentru tine, atunci cu siguranță te înșeli! Există diverse sarcini pe care le puteți face și primi recompense pentru completarea lor și le puteți vedea în mijlocul de jos al ecranului!

Acolo vei avea o singură misiune la început, dar destul de curând vei avea 3 simultan. Prin finalizarea misiunilor, veți primi pachete de experiență pe care le puteți utiliza pentru a angaja mai mult personal și chiar diverse personaje care vă ajută să vă îmbunătățiți statisticile generale și să vă crească viteze!

Cum să angajezi mai mult personal

Angajarea mai multor personal este bună, deoarece vă va ajuta să grăbiți lucrurile și să automatizați casieriile. Practic, acesta va fi primul personal pe care îl angajați. Odată ce ai obținut acest lucru, ești bun!

Dacă doriți să angajați mai mult personal, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă asigurați că ați îndeplinit suficient în misiunile de joc (așa cum am menționat în punctul precedent aici mai sus) și ați colectat 100 de pachete de experiență. După ce le-ați obținut, putem deschide apoi butonul Angajați din partea stângă jos a ecranului (pictograma care este ca o etichetă ID) și atinge butonul „Recrutare” din partea de jos a ecranului.

Asta te va duce la Boss 'Office unde poți cheltui cele 100 de pachete de experiență și să angajezi pe cineva nou! Cel pe care îl angajezi poate fi aleatoriu, deci ar putea fi un personaj pe care îl ai deja, unul nou sau un angajat care va avea grijă de un etaj adăugând diverse beneficii (cum ar fi Ronnie clovnul).

Vă sugerez să angajați cât mai mulți membri ai personalului și să încercați întotdeauna să îndepliniți mai multe misiuni! Ele sunt principala ta sursă de recrutare de noi membri!

Îmbunătățiți-vă personalul

Această sarcină este destul de ușoară, așa că dacă aveți o perioadă ușoară pentru a finaliza misiunile și a recruta noi membri, veți constata că actualizarea acestora nu este chiar atât de dificilă! Tot ce trebuie să faceți este să colectați multipli ai aceluiași membru, apoi să deschideți fila Angajați.

Acolo puteți apela la angajatul pe care doriți să îl actualizați și să utilizați pachetele de experiență împreună cu dublurile acestui personaj pentru a-l actualiza!

Actualizările oferă performanțe sporite, așa că este un lucru minunat să începi să lucrezi și la realizarea acestor upgrade-uri!

Faceți toate actualizările corecte

Dacă încă nu sunteți sigur în ce direcții trebuie să faceți upgrade-uri, vă voi anunța – nu este super dificil, așa că încercați să țineți cont de acesta și să îl folosiți în viitor și pentru următoarele mall-uri pe care le deschideți!

Există două tipuri principale de etaje:

– primul etaj, care este etajul de intrare al clienților – unde vedeți câți vin și se alătură mallului

– etajele departamentului, unde clienții dvs. vor veni și își vor cheltui banii oferindu-vă profit!

În opinia mea, calea corectă de a face aceste upgrade-uri este să acorde întotdeauna prioritate celei mai recente etaje de departament pe care le-ai deblocat. Vă vor oferi cel mai mare profit de bani pe achiziție, așa că, chiar dacă actualizările costă puțin mai mult, cu siguranță veți primi banii înapoi în curând!

Dacă alegeți să actualizați etajele inferioare, care sunt mai accesibile, nu vor fi atât de benefice în jocul final, deoarece vor avea nevoie de mai multe niveluri de upgrade pentru a vă oferi un venit decent. Așadar, dacă vă gândiți la asta, costul pe upgrade și rezultatul final nu se echilibrează atunci când le comparați pe cele două! Cu siguranță este mult mai bine să investești în ultimele etaje pe care le-ai deschis, decât în ​​cele vechi.

Acum, un alt lucru pe care trebuie să-l amintiți pentru a face upgrade în permanență este etajul de jos. Cu cât faceți mai multe upgrade-uri, cu atât mai mulți clienți vor inunda în mall. Este cu siguranță un upgrade mare, deoarece costul de la nivel la nivel va crește drastic.

Deci, calea de a parcurge acest lucru este: actualizați ultimul etaj mai întâi și, de fiecare dată când aveți bani în plus, cheltuiți-l pentru modernizarea primului etaj (vizitatori)!

Conectați-vă în fiecare zi pentru a solicita recompense gratuite!

În fiecare zi în care vă conectați pur și simplu la joc, veți putea solicita recompense gratuite! Pur și simplu îndreptați-vă în colțul din stânga sus al ecranului și puteți să apăsați pe meniul „Daily Reward” pentru a le vedea!

Este minunat să vă autentificați și să revendicați acestea chiar dacă nu jucați în mod deosebit, pentru că ar trebui să căutați să obțineți recompense în a șaptea zi cât mai repede! Recompensele din a 7-a zi sunt 500 de pachete de experiență, ceea ce înseamnă 5 invocări! Recompensele din ziua 6 sunt, de asemenea, minunate, deoarece este de 350 de diamante!

Așadar, asigurați-vă că vă autentificați pentru a le solicita, iar în timp ce sunteți la acesta, revendicați și recompensele offline și dublați-le!

Urmăriți un anunț pentru a obține Gems / Diamonds gratuite!

Dacă doriți să revendicați mai multe Gems gratuite, tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați către Magazin și să derulați până la capăt, până când veți vedea o mică animație distractivă cu o fată care ține un televizor. Atingeți asta și veți începe să vizionați un anunț scurt, care la final vă va răsplăti cu 20 de Gemuri!

Puteți face acest lucru la fiecare 4 ore, așa că dacă aveți nevoie de o altă scuză pentru a vă întoarce în joc, aici îl aveți!

Urmăriți anunțurile pentru a acumula creșteri duble ale veniturilor!

Dacă doriți să vă dublați veniturile pentru o perioadă destul de îndelungată, atunci acest lucru ar trebui să fie acolo pe lista „de făcut”. Tot ce trebuie să faceți este să faceți o dată pe zi, să apăsați pe pictograma „Ad Booster” din partea de sus a ecranului (sub suma totală de bani pe care ați făcut-o) și acolo puteți urmări câteva anunțuri pentru a vă dubla veniturile.

Acest lucru va dura câteva ore, așa că asigurați-vă că urmăriți mai multe anunțuri pentru a prelungi acest lucru cât mai mult timp! Este o modalitate excelentă de a câștiga mai mulți bani rapid și fără efort!

Cumpărați clădiri noi!

După ce ați ajuns la actualizările maxime posibile, puteți atinge pe pictograma hărții pentru a vă îndrepta către harta lumii și a cumpăra o clădire nouă! Această clădire va începe de la bun început (deci practic de la zero), dar veți obține toate vechile voastre, ceea ce va face în continuare bani!

Puteți comuta liber între clădiri, atingând butonul „Enter” după atingerea clădirii!

Acestea ar fi toate sfaturile și trucurile noastre Tap Tap: Mall Tycoon pe care le avem pentru tine chiar acum! Cunoașteți câteva sfaturi de joc mai utile? Distribuie-le cu noi, lăsându-le jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *