Azilul Batman Arkham: recrutat pe Unreal Engine 4 un set de joc

Azilul Batman Arkham

In timp ce zvonuri despre noul Batman continuă să circule online, dezvoltatorul independent Zach Jaeger a dorit să onoreze munca depusă de autorii studioului Rocksteady prin recrearea setărilor pentru scena introductivă a Batman Arkham Asylum pe Unreal Engine 4.

Autorul acestui proiect a folosit instrumentele de dezvoltare cu mai multe fațete ale Unreal Engine 4, și software cum ar fi Blender, la formă coridoarele călătorite de Cavalerul Întunecat și de amarul său nemac Joker de la zero în momentele introductive ale aventurii lui Arkham, Azilul.

Pe lângă faptul că reprezintă perfect pasiunea infinită hrănită de mulți fani ai trilogiei de jocuri video Batman semnată de echipa Rocksteady, remake amator al lui Jaeger arată nivelul incredibil de detaliat accesibil de către un singur dezvoltator datorită ajutorului Unreal Engine 4.

Motorul grafic al Epic Games va fi cu siguranță unul dintre protagoniștii generației următoare de console, așa cum este reprezentat de cele mai recente actualizări care au ajutat la integrarea suportului pentru iluminare dinamica tehnologie prin Ray Tracing. În partea de sus a vești, veți găsi videoclipul explicativ ambalat de Jaeger pentru a ne oferi un gust al lucrării sale incredibile: pentru o comparație cu versiunea originală a blockbuster action-aventura din 2009, în partea de jos a articolului, puteți vedea videoclipul introductiv al Azilul Batman Arkham.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *