Batman și WB Montreal: au anulat un joc cu Damian Wayne? Concept Art Popping on the Net!

Revenim să vorbim despre relația dintre Warner Bros Montréal și caracterul lui Batman: de fapt, unele concepte legate de un presupus proiect anulat au apărut online.

Din paginile site-ului 4chan portal, un zvon răspândire în care casa de software ar fi funcționat pentru o anumită perioadă de timp la un nou joc Batman, cunoscut pe plan intern „Sabatul proiectului”, dar dezvoltarea ar fi fost întreruptă ulterior. În sprijinul revendicărilor sale, sursa anonimă a distribuit o serie de artă conceptuală, pe care le raportăm direct în partea de jos a acestei știri.

Utilizatorul a furnizat, de asemenea, câteva detalii despre complotul planificat pentru proiect. Noul joc ar fi marcat o schimbare de ritm cu ceea ce se vedea în titlurile anterioare legate de Dark Knight: protagonistul nu ar fi fost Bruce Wayne, ci tânărul Damian Wayne. Primul Batman ar fi fost oricum prezent, chiar dacă până acum foarte bătrân. Sabatul proiectului ar fi inclus și un versiunea mai adultă a lui Dick Grayson și mai multe dintre inamici istorici a universului Gotham City. Conform rapoartelor, jocul se va lăuda, de asemenea, cu implementarea unui sistem similar celui Sistemul Nemesis văzută în producțiile din Software Monolith.

Ca de obicei, vă invităm să vă amintiți că vorbim despre un zvon: în prezent, activitățile reale ale Warner Bros Montréal sunt învăluite în mister. Recent, a revenit să vorbim despre un posibilă întoarcere a lui Batman și diverse zvonuri par să se concentreze pe un proiect inspirat din saga Curții de bufnițe: că Gamescom poate fi oportunitatea potrivită de a afla ce lucrează la o echipă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *