Bethesda: Programul Gamescom 2019, Doom Eternal in Front Line

 Doom Eternal va primi două extinderi cu un singur jucător după lansare

Bethesda are plăcerea de a-și prezenta programul complet pentru Gamescom 2019, noua ediție a târgului german care își va deschide ușile. pe 19 august. Printre noutățile acestui an, vizitatorii vor avea ocazia să experimenteze DOOMUL etern Eternal.

Pe 19 august, Gamescom va deschide din nou ușile și, bineînțeles, Bethesda Softworks nu va rata programarea. Anul acesta, împreună cu partenerul hardware ASUS Republic of Gamers de la Boostboxx, vizitatorii vor fi primiți în Sala 8, C020 – B021.

Testul etern DOOM cu ocazia Anului DOOM

Vino și sărbători cu noi Anul DOOM, a 25-a aniversare a serialului revoluționar ID Software. În acest an, standul va fi dedicat 100% DOOM Eternal. Pentru prima dată în Germania, vizitatorii vor avea ocazia să încerce jocul înainte de lansarea oficială la nivel mondial, programată pentru 22 noiembrie.

Vino să ne vezi la Sala 8 din Divertisment și Testul DOOM Etern zona în persoană. Veți avea chiar ocazia să „jucați DOOM și să faceți ceva bun”, deoarece 0,666mq de pădure vor fi plantate în DOOM WOOD pentru fiecare vizitator care va juca demo-ul la standul nostru. Pentru cei care se mulțumesc să acționeze ca spectatori, standul oferă o platformă specială ridicată din care puteți viziona confortabil alți vizitatori în timp ce joacă Eternal DOOM.

În plus, anul acesta standul oferă:

  • Noi va transmite în direct de la standul nostru în fiecare zi de la stația noastră MainStream de pe canalul Bethesda Twitch.
  • Standul are și o altă locație pentru streaming direct din spațiul expozițional.
  • Deveniți DOOM Slayer: poza cu casca Edition Edition a colecționarului în fața unei teme infernale exclusive în timp ce ține BFG. O previzualizare absolută pentru Europa!
  • DOOM Eternal nu este niciodată suficient pentru tine? Vizitați prietenii noștri Xbox din Hall 8 sau Google Stadia din Hall 9 pentru a găsi alte locuri pentru a încerca jocul.
  • Ca și în anii precedenți, înmulțim activitățile noastre la Gamescom, iar întreaga comunitate este invitată să participe.

Începe cu debutul CAMP-ului Fallout CAMP programat pentru joi 22 august la Colonia Meltdown. Fanii Fallout vor putea testa spiritul lor de pionierat și vor întâlni alți supraviețuitori pentru a sărbători, a juca și a primi gadgeturi Fallout în acest eveniment unic.

Dar există mai multe! Cu toate acestea, DOOM (în plus, este anul DOOM!) Cu cel mai cunoscut Let Player din Germania, precum și megafanul „19459003] al DOOM Gronkh care va găzdui o întâlnire exclusivă vineri, 23 august de la De la 9:00 la 18:00 (GMT +2) în zona Red Bull la P8, chiar în spatele Sălii 8.

În sfârșit, programarea anuală a Gamescom cu taverna ESO va avea loc la Herbrand's Ehrenfeld în sâmbătă, 24 august. Sute de fani vor participa la cel mai mare eveniment comunitar din lume pentru Elder Scrolls Online, alături de dezvoltatorii ESO Matt Firor (director de studio), Rich Lambert (director de creație), Mike Finnigan (șef de temniță) și Rob Garrett (designer de dinamică șef al Joaca).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *