Blair Witch: Noul trailer 4K Te însoțește în Scary Woods

Vrăjitoarea Blair

Echipa Blobber dezvoltatorii se pregătesc pentru un debut iminent de Blair Witch pe piața de jocuri video, dar în între timp, acestea oferă jucătorilor o altă oportunitate de a arunca o privire la titlu.

Casa de software a publicat de fapt o nouă Remorcă 4K dedicat producției de groază. Videoclipul ne duce să descoperim atmosfera tulburătoare în care ne vom regăsi acționând în Blair Witch. În special, filmul se concentrează pe pădure întunecată și misterioasă, gata să inspire frică în jucătorii care se trezesc pe ei. Pentru a vă pregăti pentru publicarea jocului și a atmosferelor sale, vă propunem noul trailer direct la deschiderea acestei știri: prin urmare, vă dorim o viziune bună!

În luna iulie, jocul echipei Bloober, casă de software deja cunoscută publicului pentru că a creat Straturi de frică , a revenit pentru a speria jucătorii cu o primă remorcă de joc pentru Blair Witch, ceea ce ne-a permis să aruncăm o privire asupra stilului și sistemului de luptă care va caracteriza titlul de groază. Vă reamintim că publicarea Vrăjitoarea Blair acum este iminent: de fapt, jocul va ateriza pe Xbox One și pe PC pe 30 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *