Bloodstained: ajunge la Mod of Morrigan, Fighter of Darkstalkers

Bloodstached- Soseste Modul Morrigan

Sunteți fan al Darkstalkers și jucați versiunea pentru PC a Bloodstained: Ritual of the Night? Apoi, trebuie să aruncați o privire asupra acestui nou mod care are rolul de frumos Morrigan.

Modderul thor777 a publicat de fapt câteva fișiere care permit în câțiva pași simpli înlocuiți modelul lui Miriam cu cel al luptătorului cu părul verde și se joacă în pantofii ei. Spre deosebire de modurile mai complexe, aceasta se limitează pur și simplu la schimbarea personajului fără a adăuga animații, arme sau sunete unice. Singura particularitate constă în posibilitatea schimbării rochiei personajului 6 culori diferite și, în conformitate cu ceea ce a declarat autorul modului, vor veni în curând și alte opțiuni de personalizare.

Pentru a instala modificarea, care este compatibilă doar cu versiunea pentru PC a jocului, trebuie doar să descărcați tot ce aveți nevoie din pagina oficială NexusMods, creați un folder intitulat „~ mods” în calea „BloodstainRotNContentPaks” și lipiți fișierul Morrigan.pak în folderul nou creat. În acest moment, tot ce trebuie să faceți este să începeți jocul cu noul protagonist. De asemenea, vă invităm să citiți descrierea modului de pe site-ul oficial pentru a afla toate detaliile cu privire la orice incompatibilitate și evitarea problemelor de orice fel În cazul în care vreți vreodată să vă întoarceți la protagonistul inițial, eliminați pur și simplu fișierul pentru a restabili totul la normal.

Vă reamintim că, în ultimele zile, dezvoltatorii au anunțat că lucrează la versiunea Switch a Bloodstached, care suferă de numeroase probleme tehnice. Ați citit deja despre modul bizar în care s-a echilibrat dificultatea șefilor stăpâniți de sânge?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *