Bloodstained: Echipa concentrează resurse pentru a îmbunătăți versiunea de comutator cu limping

 Ritualul năzdrăvan al vieții nopții

Deși a fost în general salutat de critici și fanbaze, Ritualul Bloodstained of the Night a fost aspru criticat de proprietarii Nintendo Switch, care s-au găsit în mâinile unei versiuni excesiv de castrate a Metroidvania de la un punct de vedere tehnic și grafic.

Inti Creates nu este încă pregătit să publice patch-ul care va rezolva problemele care afectează actualul joc de construcție, dar a furnizat o nouă actualizare a lucrărilor în desfășurare. Aparent, echipa de dezvoltare a mutat recent cele mai multe resurse și forță de muncă la ediția Switch și a acceptat, de asemenea, sprijin suplimentar din partea WayForward și a echipei Unreal Engine . în pas cu celelalte versiuni ale jocului, se dovedește a fi mai complex decât se aștepta, dar este cel puțin reconfortant să știi că dezvoltatorii fac acum tot ce pot pentru a îmbunătăți situația cât mai curând posibil.

„Acesta este un proces lent și ne cerem scuze pentru întârziere” a declarat Jason Ryan, senior manager al 505 Games. „Când implementăm optimizări, dorim ca așteptarea să merite.

În așteptarea actualizărilor ulterioare, vă reamintim că Ritualul de sânge al nopții este acum disponibil pe PC, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch. Știați că echipa de dezvoltare a respectat o regulă specială pentru crearea șefilor de joc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *