Boom Pilot Trucuri: Sfaturi & Strategie Ghid

Boom boom boom! Este timpul să aruncăm o privire asupra unor roboți defectuoși din Boom Pilot un shooter arcade de sus în jos, plin de acțiune simplă! Alege un avion cu abilități speciale, îmbunătăți statisticile și folosește o varietate de arme speciale pentru a arunca în aer armata robotului! Noile sfaturi și trucuri pentru pilotul Boom vă vor arăta cum să fii maestru al cerului.

Boom Pilot necesită un pic de dexteritate, așa că pregătește-te pentru o experiență retro provocatoare! (19459006] Păstrați o mână fermă și țese între gloanțe

Mișcarea în Boom Pilotul se face prin simpla glisare cu degetul în jurul valorii de a vă deplasa pe navă. Cu toate acestea, veți observa rapid că nava dvs. are un pic de impuls, astfel încât să alunece în jurul valorii, chiar și după ce ați terminat de mișcare degetul. Asigurați-vă că faceți tampoane stabile și ferme pentru a vă asigura că avionul dvs. nu alunecă. Acest lucru este important mai ales atunci când luptați cu șefii și trebuie să faceți mișcări atent pentru a obține gloanțe!

Du-te pentru combo

Când distrugi navele inamice în succesiune rapidă, vei începe un multiplicator combo . Acest lucru face ca fiecare navă succesivă pe care o distrugeți să fie în valoare de mai multe puncte și cu cât distrugeți cu atât mai mult va fi multiplicatorul! Mastering sistemul combo este cheia pentru obținerea de scoruri mari, ceea ce este ceea ce aveți nevoie pentru a obține toate cele trei stele la nivel. Încercați să vă mișcați repede de la dușman la dușman, astfel încât să nu renunțeți la combo!

Nu distrugeți monedele bonus!

Dacă reușești să supraviețuiești unui nivel fără să faci un singur hit, va câștiga un bonus de daune. Acest bonus vă va recompensa cu 250 de monede la sfârșitul nivelului, iar nivelul va fi marcat cu o autocolantă specială care semnifică faptul că ați terminat nivelul fără să faceți o lovitură!

Salvați-vă monedele

Există patru avioane pentru a cumpăra în hangar. Cu excepția Cargo-ului, avioanele costă 5.000 de monede pentru a le debloca. Aceste avioane au aceleași statistici ca și planul dvs. de pornire, dar fiecare dintre ele are o capacitate specială atașată acestuia. De exemplu, avionul Cargo are mai mult de la pick-up-uri de monede și avionul Space poate trage mai multe rachete.

5.000 de monede pot părea mult, însă veți ajunge destul de repede, cu condiția să nu cumpărați nimic în prealabil. De la cantitatea de monede pe care o obții în timpul nivelelor la cutiile libere, ar trebui să fii capabil să lovești 5.000 de monede de la începutul anului

Obțineți Ripley

În timp ce Cargo-ul este cu siguranță o alegere bună din cauza impulsului monedei, cealaltă navă pe care o recomandăm este Ripley. Abilitatea specială a lui Ripley este aceea că are o viteză mai mare de incendiu decât celelalte avioane, ceea ce înseamnă mai multe daune decât celelalte avioane. Odată ce ați făcut upgrade la defecte și critice pe ea, va face o mulțime de daune!

Upgrade-vă statisticile dvs.

Odată ce ați primit nava alese de dvs., este timpul pentru a actualiza statisticile navei . Daune mărește numărul pagubelor pe care le fac fotografiile dvs., în timp ce Critical crește șansa unei aterizări a unei lovituri critice. Când aterizați un hit critic, împușcarea va face daune masive bonus! În cele din urmă, viața este, în principiu, sănătatea ta și determină câte hituri poți să faci înainte să cobori. Ar trebui să aveți întotdeauna cel puțin două vieți pentru a vă asigura că nu obțineți o singură lovitură în timpul unui nivel

Asta-i totul pentru Pilotul Boom! Dacă aveți alte sfaturi sau trucuri de trimis, anunțați-ne în comentariile de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *