Borderlands 3: Creaturi și setări sunt afișate în videoclipuri și imagini

Landurile de frontieră 3

Gearbox a lansat o serie de capturi de ecran noi de la Borderlands 3, permițându-ne să aruncăm o privire mai atentă asupra setărilor și creaturilor din joc. Puteți viziona imaginile noi și videoclipul din partea de jos a paginii.

De când Borderlands 3 a intrat în faza de aur, Gearbox a revenit la diseminarea multor informații despre proiect, permițându-ne să vedem jocul în acțiune înainte de lansarea sa. Noile capturi de ecran din partea de jos a știrilor, în special, prezintă unele dintre setările care vor fi fundalul aventurii și unele dintre creaturi cu care va trebui să ne confruntăm între o misiune și alta.

Dacă, pe de altă parte, sunteți curioși să cunoașteți mai multe detalii despre personaje și abilitățile lor, în ultimele zile au fost publicate mai multe trailere dedicate protagoniștilor aventurii. Unul dintre acestea ne-a arătat abilitățile lui Moze Artileria și ale lui Mech, fără să uităm recent trailerul dedicat Amara la Sirena.

Reamintim că așteptatul shooter de looter Gearbox este programat pentru lansare pe 13 septembrie pe PlayStation 4, Xbox One și PC. În așteptarea ca titlul să își facă debutul pe piață, pentru a afla mai multe despre joc, vă referim la previzualizarea noastră a Borderlands 3, unde vorbim despre primele noastre impresii despre titlu.

Landurile de frontieră 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *