Borderlands 3: Noul video gameplay ne arată primele 14 minute ale jocului

 Borderlands 3 va fi cel mai mare, cel mai ambițios și distractiv din serie, Promises Gearbox

Pe măsură ce ne apropiem din ce în ce mai aproape de lansarea sa, aici se întoarce Borderlands 3 pentru a se prezenta în acțiune cu un nou videoclip. a gameplay-ului fără tăieturi publicate în previzualizare de colegii IGN.com.

Noul videoclip, care, de obicei, îl puteți vedea în partea de sus a știrilor, ne arată primele făcute din campania principală. din Gearbox Software trăgător. Aceasta este o oportunitate excelentă de a arunca o privire asupra tuturor noilor caracteristici ale titlului, dar dacă doriți să rămâneți în afara spoilerelor până la lansarea programată în septembrie, vă sfătuim, evident, să terminați citirea articolului aici

Salutat de una dintre cele mai faimoase fețe ale francizei, suntem lansați imediat în fazele de tutorial din Borderlands 3, în care vom putea învăța comenzile de bază ale acestui nou capitol. Totuși, nu va fi prea mult să vă relaxați, deoarece primele trageri frenetice nu vor aștepta deloc și vor lăsa jucătorului șansa de a da frâu liber propriei sale sete de distrugere.

Lăsându-vă la vedere, amintim Voi, că Borderlands 3 va fi disponibil pe PC (prin Epic Games Store), PlayStation 4 și Xbox One începând cu 13 septembrie. Cei de la Gearbox s-au asigurat că jocul va fi mult mai extins în comparație cu cel de-al doilea capitol al seriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *