Borderlands 3: Noul videoclip arată abilitățile lui Moze Artillery și Mech Lui

 Borderlands 3 Moze Gunner

După ce a dezlănțuit flirul tehnologic al lui Zane, băieții de la Gearbox Software îi oferă lui Moze Artileria modalitatea de a răspândi dragostea (și o mulțime de praf de pușcă) printre Borderlands 3 raiders în noul joc video focalizat pe abilități. din această letală Crypt Huntress.

După cum am putea ghici în timpul testului E3 de la Borderlands 3 dedicat lui Moze, Artileria nu va intra niciodată în luptă singură: pentru a o însoți în fiecare misiune pe care o vom găsi, de fapt, Bear un puternic cincisprezece tone biped mech care promite să facă tremurat de frică chiar și cel mai ieșit și-afară dintre criminalii Pandora.

Multe dintre abilitățile deblocate ale lui Moze în timpul aventurii vor fi dedicate către Ursul de Fier și puterea sa de foc incredibilă: puterile de acțiune care pot fi obținute progresând prin cele trei ramuri ale sale de specializări ( Shield of Penance Demomanor și Încărcătoarele Infinite ) va lua forma de grefe modulare pentru să fie aplicate în stații de lucru speciale așezate pe brațele mecanice ale ursului de fier.

Emulatoarele Moze vor fi, așadar, permise să să combine diferite abilități și specializări în funcție de stilul lor de joc, alegând poate să adopte o abordare mai de bază și mai „simetrică” prin echiparea a două exemplare ale aceleiași arme (sau abilități de atac) în grefele brațelor din Mech. [19659004] Ce părere aveți despre această formulă de joc? Crezi că aceasta va ajuta la conferirea de originalitate universului shooter deja bogat și nebun de la Borderlands 3 ?? Înainte de a auzi părerea ta despre aceasta, îți reamintim că mașina de ridicare a cutiei de viteze a Gearbox și 2K Games, recent introdusă în faza de aur, va fi disponibilă începând cu 13 septembrie pe PC, PS4 și Xbox One, cu lansarea programată pentru noiembrie și pe Google Stadia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *