Borderlands 3 va suporta două moduri grafice pe PS4 Pro

Jurnal video Borderlands 3

Mulțumită unui nou interviu publicat de PlayStation Blog, descoperim acum informații noi despre mult așteptatul Borderlands 3, Software pentru cutii de viteze trăgătorul așteptat să fie lansat în septembrie.

Mai exact, acestea au fost împărtășite de Scott Velasquez, proprietarul de produse online și sociale al jocului, noi detalii pe Borderlands 3 Ediția PlayStation 4 Pro. Aceasta este cu siguranță o veste bună, deoarece s-a confirmat că jucătorii care vor cumpăra titlul de pe această platformă (dar se presupune că același tratament va fi rezervat și pentru Xbox One X) vor putea selecta două moduri grafice distincte în funcție de nevoile personale.

„Jucătorii vor putea alege între„ Rezolvare favor ' și ' Favorizați performanța „Pe PS4 Pro printr-o nouă setare numită Preferințe grafice. Atunci când selectăm Rezoluția favorizării, ne propunem cea mai înaltă rezoluție posibilă(poate fi o rezoluție dinamică, ed), limitând framerate-ul la 30 de cadre pe secundă În modul Performance Performance, creștem limita framerate la 60 de cadre pe secundă și randare 1080p ”.

Velasquez a mai adăugat că chiar și cei care folosesc TV Full HD va beneficia de puterea de calcul suplimentară a PS4 Pro, rezoluție oferind o claritate vizibil mai mare imaginii jocului.

Landurile de frontieră 3 va fi disponibil începând cu 13 septembrie 2019 pe PC, PlayStation 4 și Xbox One. Franța Gearbox a obținut recent 48 de milioane de exemplare distribuite la nivel mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *