Borderlands: IP-ul a atins 48 de milioane de copii distribuite!

Jocul Borderlands al anului

În timp ce comunitatea de jocuri așteaptă cu nerăbdare publicarea Borderlands 3, șefii de Ia doua au anunțat rezultatele obținute de celelalte capitole ale seriei.

Ei bine, cifrele sunt destul de remarcabile: în cursul unei întâlniri financiare recente, gigantul industriei de jocuri video a confirmat că, începând cu 30 iunie 2019, IP-ul ar putea conta pe cât mai multe 48 de milioane de exemplare distribuite în toată lumea. Succes mare în special pentru Landurile de frontieră 2. De fapt, jocul început pe piață în 2012 are doar aproximativ 22 milioane copii distribuite. Aceste numere au fost comentate de Strauss Zelnick, CEO al Take-Two: „Cred că creșterea vânzărilor reflectă faptul că licența Borderlands este mai puternică ca niciodată, în ciuda ultimei versiuni din opt ani.

Rezultate pozitive care par să confirme interesul publicului Landurile de frontieră 3, care se apropie de publicare. A treia tranșă a saga va ajunge într-adevăr pe 13 septembrie pe PC, Playstation 4 și Xbox One. Jucătorii care așteaptă cu nerăbdare să o poată vedea primele 14 minute de Borderlands 3 să arunc o primă privire asupra Cutie de viteze producție. De asemenea, știrile despre joc ar trebui să vină în curând, cu schimb de informații activate Borderlands 3 DLC la Gamescom și PAX West.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *