Bubble Bobble 4 Friends: Taito anunță continuarea pentru Switch of the Great Classic

Bubble Bobble 4 Prieteni

În așteptarea ca Gamescom 2019 să își deschidă oficial ușile, liderii companiei Taito Corporation dezvăluie proiectul Bubble Bobble 4 Friends, noul capitol exclusiv pentru Nintendo Switch din această serie de platforme istorice cu arcade.

Capitolul 4 Friends of Bubble Bobble va fi încredințat de grija iubitoare Jocuri ININ și va marca reveni în stil minunat de Taito pe scena internațională a jocurilor video. În spatele proiectului Bubble Bobble 4 Friends, există, prin urmare, ambiția celor care sunt de a realiza o continuare demnă de clasic de neuitat din 1986, dar coborând totul într-un context modern prin adoptarea unui motor grafic tridimensional, dar cu un joc mecanic care va rămâne bidimensional. În urma parantezelor mobile din Bubble Bobble Neo și Bubble Bobble Double, seria va reveni astfel pentru a îmbrățișa un context mai aproape de originile sale de la cabinet și consola de acasă.

După cum sugerează și numele jocului în sine, elementul distinctiv al 4 Prieteni va fi reprezentat de posibilitatea de a face față provocărilor într-un inedit de cooperare mod pentru până la 4 utilizatori, fiecare selectabil dintr-o selecție de personaje vechi și noi ale seriei. videoclip anunț ne oferă câteva fragmente de joc legate de cooperarea care, probabil, va fi accesibilă numai local.

Marketingul occidental al Bubble Bobble 4 Friends este programat pentru 19 noiembrie anul acesta, strict exclusiv Nintendo Switch. Titlul poate fi achiziționat atât în ​​ediție fizică, cât și digitală, prin paginile eShop ale consolei hibride a companiei Kyoto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *