Bubble Cloud: Trucuri cu bule învârtite: sfaturi și ghid de strategie pentru a obține toate stelele

Bine ați venit în regatul norilor, unde bulele plutesc liber! Bubble Cloud: Spinning Bubbles este un joc simplu de puzzle, fără a face, unde se potrivesc bule de aceeași culoare pentru a le deschide. Pop toate bule pentru a ajunge la miezul și a câștiga nivelul!

Ghidul nostru de bule: Spinning Bubbles Ghid va parcurge diferitele tehnici pentru a vă ajuta să obțineți toate cele trei stele pe niveluri.

Bubble Cloud: Spinning Bubbles este un joc simplu cu un joc ușor de ridicat, dar poate fi provocator în timpul nivelurilor ulterioare. Deci, să începem cu ale noastre Bubble Cloud: Spinning Bubbles trucuri, sfaturi și trucuri ghid de strategie pentru a obține toate stelele!

Învârteți roata pentru premii zilnice!

După ce ai terminat nivelul 12, vei debloca roata de premiere zilnică. După cum sugerează și numele, puteți roti această roată o dată în fiecare zi pentru a avea șansa de a câștiga power-ups.

Prize Wheel este singura modalitate de a câștiga puteri energetice fără a fi nevoie să plătiți bani reali, deoarece Bubble Cloud nu are monedă secundară. Este important să vă transformați zilnic în fiecare zi pentru a vă asigura că aveți o mulțime de spațiu pentru greșeli!

Folosiți pereții pentru a banca împușcături!

Norul cu bule poate să se învârtă și să se oprească într-o poziție care nu vă este defavorabilă, așa că uneori va trebui să vă faceți puțin complicat. Dacă o înclinați drept, puteți împușca focuri de pe perete pentru a trage bule către zone greu accesibile din norul cu bule.

Pentru a vă ajuta cu precizia de a efectua acest lucru, pornirea cu laser vă va arăta o traiectorie completă a locului în care se va termina fotografia dvs.

Rotiți norul cu bule!

Norul cu bule are propria fizică de care se poate profita cu fotografii bine plasate. Dacă există o bucată de nor deosebit de lungă agățată într-o parte, lovind-o cu o bulă o va face să se rotească rapid și puteți obține o lovitură mai bună pentru următoarea dvs. bulă.

Cu cât lovitura este mai departe de miezul central, cu atât mai mult se va roti pe nor. Dacă o lovitură bancară nu va ajuta, atunci poate învârti norul cu bule!

Ștergeți toate bulele pentru mai multe puncte!

Pentru a câștiga toate cele trei stele la un nivel, trebuie să ieșiți din calea voastră și să deschideți fiecare bulă din cloud.

Acest lucru este un pic mai greu decât pare, deoarece la fiecare zecime sau mai multe bule lansate, jocul va arunca mai multe bule la întâmplare în jurul norului, așa că va trebui să fii mai rapid decât jocul.

Puteți spune cât de aproape sunteți, uitându-vă la bara de progres din partea de sus – aceasta va crește și va scădea, în funcție de dacă se adaugă sau nu bule.

Cheia aici este să vă concentrați și să continuați să încercați! Lucrul bun despre Bubble Cloud este că nu aveți o limită de mișcare – puteți păstra bulele flinging atâta timp cât vă puteți ține. Acest lucru înseamnă că, cu suficientă răbdare, veți putea să stabiliți trei stele la orice nivel.

Scopul legăturilor slabe!

O bulă trebuie să fie conectată la miezul central pentru a fi atașată, indiferent dacă aceasta este printr-o altă bulă sau este atașată direct la miez. Dacă o bulă nu are un punct de ancorare, aceasta se va deconecta și va apărea singură.

Dacă vedeți o legătură de conectare subțire care deține un grup mare de bule, încercați să vizați asta! Dacă puteți reuși să-l deschideți, întregul cluster va cădea. Este o modalitate excelentă de a scoate rapid grupuri mari de bule!

Totul este pentru Bubble Cloud: Spinning Bubbles! Dacă aveți alte sfaturi sau trucuri de distribuit, informați-ne în comentariile de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *