Bucătărie Yokai și Soarta Împărăteștii care va fi prezentată la gamescom 2019

După
prezentarea inițială la evenimentul E3 din acest an, editor chinez
FriendTimes își va prezenta din nou cele două noi titluri viitoare,
Bucătărie Yokai și Soarta Împărăteasa. la gamescom 2019.

Situat într-un restaurant fantezist, plin de personaje capricioase, Yokai Kitchen este un RPG anime optimist, unde perfecționarea bucătăriei va necesita puțină magie, precum și pricepere. Treaba ta va fi să conduci restaurantul și să faci gusturi și mâncăruri unice cu ajutorul Foodimon-ului tău – mici criterii speciali care au cunoștințe și abilități pentru a produce ingrediente delicioase.

Yokai Bucătărie de artă

Mentine
un restaurant de succes va lua mai mult decât abilități în bucătărie
totuși – va trebui, de asemenea, să luptați cu rivalii, să rezolvați puzzle-uri și
captură o mulțime de foodimon pentru a descoperi mai delicios
Rețete.

Soarta Împărăteasei schimbă bucătăria înalte pentru povești despre dragoste și dramă în China antică. Cu o grafică 3D uimitoare și frumoase scene animate, acest RPG vă asigură că veți găsi calea de a fi regină / rege, în timp ce vă amestecați cu elita socială în mediul extravagant din epoca imperială.

Soarta Împărăteștii se concentrează mai mult pe dramatismul mai degrabă decât pe arta războiului, deci este sigur că trebuie să iei în considerare dacă ești după puțin romantism ca o schimbare de ritm față de tariful standard bazat pe acțiune RPG.

Așadar, dacă se întâmplă să participați la gamescom 2019 și doriți să aflați mai multe, atunci asigurați-vă că vă veți opri de Booth A-041 în Sala 10.1. În cazul în care nu veți fi acolo, nu vă temeți, puteți urma ambele jocuri pe canalele lor de social media oficiale pentru mai multe actualizări:

Bucătărie Yokai: Facebook & Stare de nervozitate
Soarta Imparateasa: Facebook & Stare de nervozitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *