Bugha, campioana Fortnite, primește o vizită de la Swats în timpul unui live on Twitch

Tânărul de 16 ani Bugha, Campion mondial Fortnite responsabil de modul Solo, a primit o vizită de la Swats in timpul Fortnite transmisă în direct la TIC nervos. Jucătorul pro a fost victima încă a unui caz de „lovitură”. Din fericire, de această dată totul a decurs bine.

Pentru cei neinițiați, „lovitura” este o glumă de prost gust care constă în semnalarea unei alarme false către forțele armate, indicând ca țintă locuința tipului ghinionist. Uneori, acest fel de glumă avea un sfârșit tragic ca în Kansas, unde un bărbat a murit în timpul unui meci Call of Duty.

Din păcate, acest fel de glumă continuă să persiste chiar și în comunitatea streamer. Doar recent, Fortnite lume campion Bugha a fost victima unui alt episod de lovire, din fericire, fără consecințe grave.

După cum puteți vedea în cele două videoclipuri raportate în partea de jos a știrii, episodul a avut loc în timpul unei emisiuni live Fortnite pe Twitch. La un moment dat, Bugha a trebuit să părăsească stația pentru a se apropia de ușa sa, unde o echipă din Swat îl aștepta. Din fericire, unul dintre agenți a cunoscut-o pe Bugha și a sesizat imediat că trebuie să fie o glumă sau o alarmă falsă, evitând intervenția bruscă a forțelor armate.

Totul e bine cand se termina cu bine. Chiar dacă acest lucru nu înseamnă că lovitura rămâne o glumă extrem de periculoasă care trebuie evitată prin toate mijloacele posibile. Puteți arunca o privire la clipuri video twitch aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *