Cafeland: Cheats World Cheats: Sfaturi și ghid pentru a construi cea mai bună cafenea și a face mulți prieteni

În articolul nostru de astăzi, vom acoperi toate Cafeland-urile: sfaturi și trucuri World Kitchen pentru a vă ajuta să construiți cea mai frumoasă cafenea, dar și cea mai reușită.

Dacă v-ați gândit să gestionați o cafenea, cu tot ce vine însoțit de ea, dar și să vă distrați și să vă bucurați de un joc casual, atunci veți avea o explozie la acest joc, deoarece există prea multe lucruri pe care le puteți face în aceasta!

Deci de ce nu ne oprim și împărtășim tot ce avem despre joc? Prin urmare, fără alte detalii, aici sunt toater Cafeland: sfaturi și trucuri World Kitchen pentru a vă ajuta să construiți cea mai uimitoare cafenea din joc!

Mărește-ți spațiul pentru restaurant

Veți observa că de la bun început nu veți avea un loc mare, frumos, ci în schimb un restaurant cu o masă care arată cafenea care nu are nimic care să spună „unic” în el. Vom căuta să schimbăm asta și să facem ca locul să strălucească!

Puteți vedea lângă limitele restaurantului dvs. că există două săgeți orientate spre exterior. Dacă apăsați pe una dintre ele, veți vedea cerințele pentru a vă extinde restaurantul printr-o țiglă (o țiglă la dreapta și una la stânga).

Deoarece magazinul tău va începe la 6 × 6, trebuie să știi că, în cele din urmă, îl poți extinde pentru a umple întreg spațiul verde care se află lângă restaurant (este destul de mare, știu!). Oricum, puteți începe făcându-l 7 × 7, pentru că suficient de curând veți dori să adăugați mai multe decorațiuni și mese distractive, astfel încât să aveți nevoie de tot spațiul pe care îl puteți obține!

Pentru a vă extinde, va trebui să îndepliniți următoarele cerințe:

– să aibă nivelul necesar pentru aceasta

– au destule monede

– au card de expansiune

Nu vă faceți griji, cu timpul veți reuși să faceți cea mai mare cafenea din joc, dar va dura destul de mult, așa că nu vă stresați!

Păstrați cafeneaua fără pată!

După cum v-ați putea aștepta, vor apărea lucruri pe podea – clienții vărsând băuturile, aruncându-și mâncarea și lăsând amprente peste tot pe podea! Ei bine, nu ar trebui să fie o problemă, deoarece puteți curăța imediat totul cu un singur robinet!

Asigurați-vă că păstrați restaurantul (sau cafenea, oricum doriți să-l numiți) curat, deoarece unii clienți le place foarte mult, astfel încât pot să sfătuiască în plus și să vă ofere și câteva lucruri bune cu el!

Vă sugerez că, de fiecare dată când vedeți un splat pe pământ sau chiar amprente, să mergeți înainte și să le curățați imediat, deoarece acesta este modul de a menține afacerea în mișcare și de a menține clienții veniți unul câte unul! Este ușor, deci nu vă gândiți la faptul că trebuie să o faceți des.

Mai degrabă gândiți-vă la faptul că, de fiecare dată când curățați, veți câștiga niște monede în plus, așa că, practic, sunteți făcând-o pentru bani!

Cumpărați facilitățile necesare ASAP!

Unul dintre aceste elemente super necesare ar fi frigiderul! Vă sugerez să continuați la magazin -> Premium Boosters și, în a doua filă, selectați Frigiderul. Acest lucru vă va permite să stocați diverse feluri de mâncare pe care le-ați făcut în plus acolo, astfel încât veți economisi mult timp și bani.

Acest frigider este singura necesitate pe care o văd din timp, așa că asigurați-vă că veți cumpăra unul, deoarece va face o diferență mare. Uneori, atunci când doriți să gătiți mai multe feluri de mâncare, nu le puteți afișa pe toate în același timp (cu excepția cazului în care aveți suficiente contoare de afișare), astfel încât acesta este locul în care frigiderul intră în joc.

Frigiderul îți va permite să așezi acolo unele dintre felurile de mâncare pe care le-ai gătit și care nu ai încă spațiu pentru a fi servit încă!

La început, veți avea 1000 de sloturi pentru a stoca feluri de mâncare, dar nu vă faceți griji – acestea se termină destul de repede, așa că poate doriți să începeți să vă gândiți la actualizarea acestuia! Pentru a actualiza stocarea Frigiderului, trebuie doar să apăsați pe portocaliu „+” și vă va crește capacitatea Frigiderului până la 2000 pentru prețul de 25 Cash.

Atingeți clienții cu casete de dialog!

Aceasta este o caracteristică foarte importantă, deoarece vă va permite să aflați mai multe despre ceea ce lipsește locul dvs., ce le place clienților și unde vă puteți îmbunătăți. Practic, de fiecare dată când atingeți un client cu o casetă de dialog deasupra capului, veți primi fie un feedback pozitiv (dacă clientul are o față verde fericită), fie un feedback negativ (dacă clientul are o față roșie tristă).

Vă sugerez să citiți feedback-ul negativ, pentru că ei vă spun cam ce ar trebui să îmbunătățiți! Ascultați vocea clienților, deoarece vă vor spune tot ce trebuie să schimbați în cafenea și tot ceea ce poate fi considerat „improvizabil”.

De exemplu, veți vedea uneori că cineva va spune „Bună ziua, nu sunt suficiente mese și scaune!” – când se întâmplă asta, știți ce trebuie făcut! Cumpărați o masă suplimentară și adăugați mai multe scaune! Există și alte tipuri de recenzii negative, cum ar fi clienții care se plâng că nu ați stăpânit felul de mâncare și ce nu, sau chiar a mers până a spune „Pisica mea are un gust mai bun în decor”.

Acestea sunt toate lucrurile despre care nu ar trebui să înnebuniți, ci aflați ce vor mai mulți clienți și încercați să lucrați la îmbunătățirea acestora.

Asigurați-vă locul propriu – adăugați decorațiuni unice!

Aș putea spune că aceasta este de departe favorita mea dintre toate caracteristicile jocului. De vreme ce iubesc decorarea, mă pot gândi la nenumărate modalități de a schimba aspectul cafenelei! Singurele lucruri care stau între mine și cafeneaua de vis sunt aproximativ un milion de monede și numerar, dar să fim sinceri aici pentru o secundă!

Puteți face totul să funcționeze atâta timp cât aveți răbdare pentru a economisi bugetul necesar pentru a face acest lucru! Puteți începe încet, schimbând podelele și pereții implicite și adăugând ceva care vă place în loc.

După ce ați făcut acest lucru, puteți începe apoi să verificați decorațiunile. Clienților le plac diverse decorațiuni, deoarece face ca locul să pară unic și, desigur, atrage și mai mulți clienți!

Puteți adăuga decorațiuni din meniul Magazin. Acolo, veți vedea diferitele categorii pe care le puteți alege: Echipamente de cafea, podea, perete, mobilier, decorațiuni (decorațiuni reale), amuzante și booster premium.

Cele pe care ar trebui să le începeți prin adăugare sunt noi Pereți și Pardoseli și, la scurt timp după ce ați terminat cu cele, începeți să adăugați noi mese, scaune și câteva articole „Distractive” actuale (cățelușul pentru 45 de bani este cel mai bun!).

Un alt lucru de reținut aici: adăugați noi stații de servire (Walnut Servery, de exemplu), astfel încât să puteți stoca mai multe feluri de mâncare pentru Grabz și să câștigați bani mai repede!

Începe să stăpânești rețetele

Calea către inima unui client fericit este prin stomacul lor, așa că ar trebui să începeți cu siguranță să stăpâniți rețetele pe care le serviți. Pentru a stăpâni o rețetă, va trebui să o gătiți de mai multe ori, încă o dată, până când veți vedea textul „Stăpânit” dedesubt.

Numărul de ori în care trebuie să gătiți acea rețetă depinde de rețetă, dar puteți vedea progresul dvs. oricând doriți să gătiți ceva nou (apăsând pe aragazul de gătit) și să verificați sub imaginea fiecărei bucate. Acolo, veți vedea ceva de genul „3/7” sau „0/5” sau cam așa ceva. Numărul este de câte ori trebuie să gătești rețeta respectivă pentru a o stăpâni!

Începeți să stăpâniți Sandwich-ul Bagel, deoarece este cel mai rapid și mai ușor de făcut, apoi treceți la Honey Pancakes! Dupa ce le-ai stapanit pe acestea, incepe sa lucrezi la Chocolate Chip Cookies pentru ca sunt o investitie foarte buna!

Și acum, deoarece vorbim aici despre investiții bune și rele, iată un mic sfat:

– Verificați întotdeauna prețul total pentru a face un lot din acel aliment specific (prețul mai mare afișat pe un fundal portocaliu)

– Prețul de vânzare pentru acel produs alimentar este afișat în cutia gri de sub cea portocalie, așa că încercați să numărați care dintre felurile de mâncare va fi cel mai mult în valoare de banii dvs. pentru a găti mai întâi!

– Acesta este cel mai sigur mod de a câștiga foarte mult profit, pentru că banii pe care îi puneți la gătit și banii pe care îi primiți pentru mâncare ar trebui să meargă mână în mână! Este mult mai bine să faceți o investiție de 70 de monede pentru o farfurie care costă 11 monede pe porție (Gătitul cu ciocolată), decât să plătiți 85 de monede pentru o farfurie care costă 9 pe porție (sandvișurile cu șuncă).

Așadar, luați în considerare acest lucru foarte bine când luați decizia cu privire la ce să gătiți în continuare!

Finalizați misiunile și sarcinile pentru a vă ridica mai repede!

În partea stângă a ecranului veți vedea un blocnot care, atunci când apăsați pe el, va deschide o grămadă de meniuri noi. În partea stângă veți vedea câteva file cu mai multe sarcini, fiecare urmând un anumit obiectiv.

Vă sugerez să le verificați pe toate, astfel încât să puteți ști ce vă cere jocul, deoarece aceste misiuni de aici vă vor oferi o mulțime de EXP în comparație cu ceea ce obțineți în mod normal doar din vânzarea întâmplătoare a mâncărurilor.

Puteți merge rapid să efectuați sarcina dorită apăsând pe butonul verde „redare” de lângă fiecare sarcină care o are. Încercați să completați cât mai multe misiuni aici, astfel încât să vă puteți ridica rapid și să obțineți o mulțime de recompense utile pentru a vă ajuta să creșteți în continuare!

Adăugați mai mulți prieteni

Dacă sunteți mândrul proprietar al unui cont Facebook, ar trebui să conectați acest joc la contul dvs. de Facebook pentru a putea adăuga alți prieteni de-ai voștri care joacă jocul! Dacă nu aveți, atunci nu vă faceți griji! Te-am acoperit!

Uneori, veți vedea unii clienți care intră în magazinul dvs. și au o casetă de dialog violet ciudat deasupra capului lor (mai mult ca o pictogramă violet lângă o casetă de dialog, dar poartă cu mine).

Acești clienți pot fi adăugați ca prieteni și puteți apoi să vizitați propriile magazine și să-i ajutați! Curios cum să faci asta? Ei bine, hai să te ajut!

– Ori de câte ori intră un client nou, cu pictograma violetă deasupra capului, atingeți-le și apoi apăsați butonul „Vizitați”. Acest lucru vă va duce la propriul magazin.

– După ce vizitați magazinul lor, veți vedea pe partea stângă a ecranului un buton „Adăugați un prieten”, care este de asemenea violet! Atingeți asta și veți adăuga acel client în lista de prieteni!

Puteți avea maximum 30 de prieteni în lista de prieteni și puteți vedea numărul dvs. curent apăsând pe meniul pliat din partea dreaptă a ecranului, apoi accesând butonul „Social”. Acolo îți poți vedea prietenii și, de asemenea, atingeți pentru a le vizita camerele!

Trimite un cadou în fiecare zi prietenilor tăi! Acest lucru va fi foarte util, deoarece vă pot trimite înapoi și îl puteți vedea în fila „Cutie poștală”. Pentru a trimite un cadou, pur și simplu atingeți pictograma cutiei de cadouri de lângă fiecare prieten! Puteți trimite maximum 5 cadouri pe zi, așa că asigurați-vă că le trimiteți!

Asigurați-vă că curățați și restaurantul prietenilor pentru a câștiga mai multe monede și recompense la întâmplare! Puteți face acest lucru de până la 5 ori pe locul unui prieten, așa că poate fi un lucru bun să aveți mulți prieteni și să îi ajutați în preajmă!

Când totul altceva eșuează, folosiți Sosuri!

Dacă doriți să terminați rapid gătirea unui anumit fel de mâncare, puteți să atingeți mâncarea care se gătește în prezent și apoi să atingeți opțiunea „Sos”. Asigurați-vă că nu vă pierdeți sosurile pentru mâncăruri de gătit scurte și economisiți-le pentru mai târziu în joc, când cele mai bune mâncăruri vor dura până la 8 ore sau mai mult pentru a găti!

De asemenea, dacă vă grăbiți și nu aveți mâncăruri care rulează în acest moment, puteți utiliza un sos pentru a grăbi rapid lucrurile, dar nu faceți din asta un obicei! Mai degrabă faceți vasele și păstrați-le în frigider!

Alătură-te unui club de cafenele!

În meniul pliant din partea dreaptă, veți vedea meniul „Cafe Club”. Mergeți acolo și dacă sunteți familiarizați cu breaslele, alianțele și ce nu în toate celelalte jocuri, ei bine, așa este un Cafe Club aici!

Cafe Club este un mod ușor de a găsi jucători noi, de a-i adăuga pe lista de prieteni și de a vizita cafenelele lor! De asemenea, au și alte beneficii, precum noile decorațiuni pentru adunarea de like-uri, completarea serviciilor de catering și nivelarea celebrităților, dar este mai bine să începeți doar să vă alăturați unuia!

Încercați să vă alăturați unul activ, pentru că este mai bine să aveți alți oameni care au cafenele bune acolo, astfel încât să vă puteți inspira!

Acestea ar fi toate Cafeland-ul nostru: sfaturi și trucuri World Kitchen pe care le avem pentru tine chiar acum! Cunoașteți alte sfaturi și strategii utile și misto de joc? Lasă-le jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *