Călătorie debutează și pe mobil: disponibil astăzi pe iOS

 Journy

Un lucru surprinzător, de vreme ce nu au fost primite anunțuri, Călătorie tocmai a fost publicată în App Store unde este acum disponibilă pentru 4,99 euro. Acesta este debutul titlului thatgamecompany pe dispozitivele mobile după ce a ajuns cu doar două luni în urmă pe computer.

Călătoria este disponibilă de fapt exclusiv pe Epic Games pe PC din iunie trecută, când a fost scoasă la vânzare la un preț special datorită reducerilor de pe platformă.

Acum ajunge și la magazinul Apple publicat de Annapurna Interactive și, iar pentru a lucra, necesită actualizarea la versiunea iOS 12.2 sau mai târziu și 1,1 GB spațiu liber pentru a face descărcarea.

Recent, Sky a ajuns și pe dispozitive mobile, un nou titlu al aceluiași autor al aceluiași Călătorie și de Flower, care ar trebui apoi să fie lansate și în viitor pe console. Acum va fi interesant să vedeți răspunsul publicului la Călătorie și Sky, acum, când ambele sunt disponibile în App Store. Este de fapt un tip de joc destul de controversat, care, însă, ar putea găsi teren fertil pe mobil.

Ce crezi? Ați apreciat Jenova Chen titluri deja pe console la momentul lansării? Crezi că se pot descurca bine chiar și pe dispozitive mobile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *