Calculatoarele Teamfight Tactics – cele mai bune versiuni TFT 9.14b

Primul sezon al Teamfight Tactics s-a încheiat, dar puteți juca în moduri casual și clasat. Cu un patch în curs de dezvoltare, cele mai bune calculatoare pentru TFT s-ar putea schimba dramatic în următoarele zile, dar pentru a vă limita până atunci, există unele construcții dominante pe care le puteți utiliza pentru a câștiga jocuri.

Teamfight Tactics Ghid de comps

Acest ghid va trece peste toate cele mai bune compoziții ale echipei din TFT, completat cu machiajul echipei și articole recomandate pentru a echipa pe anumite campioane ale fiecărei echipe.

Cele mai bune compsuri TFT

Pentru a avea cel mai mare succes în TFT, veți avea ai nevoie de echipe care au o mare cantitate de sinergie, de elementele optime echipate și de abilități decente care să sprijine restul campionilor tăi. Se pare că, deocamdată, există anumite combinații de origini și clase care funcționează foarte bine împreună.

 Comp-ul Gunslinger / Pirate, care a crescut în popularitate de la patch-ul 9.14b.

TFT best builds – Pirate / Gunslinger

 • Campioni: Tristana, Lucian, Gangplank, Graves, Pyke, Cho'Gath și Sejuani (Swap in Miss Fortune pentru Gangplank sau un grad 2 Graves)
 • Articole:
  • ] Tristana – Bled blestemat, Rageblade de Guinsoo și Red Buff
  • Lucian – Bled Bled, Hush și Sword Breaker

În ultimul patch pentru TFT, detalii despre care se găsesc în patch-ul nostru TFT. 9.15 ghid, există câteva actualizări semnificative ale modului de funcționare a articolelor și unele elemente au înregistrat îmbunătățiri ca urmare. Gunslinger / Pirate calculatoarele s-au descurcat destul de bine încă de la ultima patch.

Este nevoie de Tristana și Lucian echipând câteva articole incredibile, dar Sejuani și Cho'Gath ar trebui să poată proteja echipa ta. Blestemul blestemat este esențial și veți avea nevoie de două dintre ele, în timp ce Spadă Breaker este, de asemenea, un element minunat pentru Gunslingers . Din moment ce realizarea acestor articole este cheia pentru a reuși această construcție, iar celelalte, puteți utiliza foaia noastră de înșelăciune găsită în ghidul nostru TFT Cheat Fisa 9.15 pentru a vă ajuta cu jocurile dvs.

 Echipa de comp pentru Demoni și Yordles in TFT.

TFT construiește cel mai bine – Demon / Yordles

 • Campioni: Pyke, Evelynn, Kennen, Morgana, Aatrox, Lulu și Veigar (puneți în Swain dacă îl primiți) [19659009] Articole:
  • Pyke – Darkin
  • Kennen – Morellonomicon
  • Morgana – Locket of the Iron Solari x2, and Dragon’s Claw
  • Aatrox – Guardian Angel [19659012] O altă trăsătură de dezbatere pentru Teamfight Tactics după patch 9.14b sunt Demoni . Deoarece aprecierile din Morellonomicon au fost tamponate constant, acum este o parte deosebit de utilă a comp-ului, unde ai o combinație de Yordles / Vrăjitori și Demoni .

   Acest lucru se bazează pe demoni care ajung la rangul 2 cu articolul Darkin fiind echipat la Pyke și Morgana având un cuplu de Locket of Solari de fier echipat – un obiect care este foarte dificil de eliminat, dar, odată ce veți face asta, veți descoperi că mingea de zăpadă pentru dușmanii dvs. este destul de rapidă.

   Utilizați Brawlers ca Blitzcrank și Warwick în jocul timpuriu pentru a-ți dezvolta impulsul, apoi ai like-ul lui Darius și Garen pentru a-ți apăra echipa în timp ce îți treci pentru a-ți găsi compusul complet. Nu investiți prea mult în niciunul dintre acei patru campioni.

   Cele mai bune construcții TFT – Ninja / Elementaliști

   • Campioni: Kennen, Brand, Lissandra, Akali, Zen, Pyke, și Shen
   • Articole:
    • Akali – Locket of the Solari de fier x2, Dragon's Claw
    • Zen – Zeke's Herald x3

   O nouă echipă de comp care a văzut o oarecare popularitate este Ninja / Elementalists comp care folosește imensul tampon pe care Ninjas îl obțin când patru sunt pe câmpul de luptă, în același timp folosind Elementaliști pentru a-ți oferi un rezervor elementar pentru protejați-vă ninja.

   Este dificil să lucrați pe deplin, în special cu cerințele articolului fiind destul de abrupte, dar dacă stelele se aliniază corect, aceasta poate fi o combinație devastatoare. Opțional, puteți lipi Morellonomicon pe Kennen pentru o mai mare eficacitate dacă nu primiți doar elementele de care aveți nevoie. Acesta ar trebui să fie un compus ușor pentru a obține piesele potrivite.

    Acest compus Glacial / Brawler / Elemental se concentrează pe transformarea Volibear într-o centrală.

   TFT the best builds – Glacial / Brawler / Elementalists [19659034] Seria de ghiduri despre Teamfight Tactics

   Dacă informațiile pe care le urmărești sunt puțin mai specifice, de ce să nu te îndrepți către una dintre paginile noastre de ghid strategice Teamfight Tactics?

   TFT ghid – Prezentare generală a jocurilor TFT și a celor mai importante sfaturi pentru a-ți câștiga jocurile.

   Fisa de înșelăciune a articolului TFT 9.15 – O colecție a foii de înșelăciune a articolului și clasamentul articolelor.

   TFT 9.15 lista nivelului – Lista completă a nivelului campionilor cu toate abilitățile și statisticile.

   Campionii TFT 9.15 – Aflați despre ratele de scădere a campionilor și clasele și originile lor.

   Cum să play TFT – Bazele modului de a juca TFT și o explicație a interfeței cu utilizatorul. [1969059013] TFT gold – Sfaturi pentru a câștiga bani cât mai repede în TFT.

   TFT beta pass – Aflați totul despre beta-pass, campioni viitori și, în cele din urmă, totul despre

   Patch TFT 9.15 – Obține informații despre cele mai recente actualizări ale TFT.

   • Campioni: Rek'Sai, Cho'Gath, Lissandra, Blitzcrank, Volibeaar, Ashe, Brand, și Anivia sau Kennen.
   • Articole:
    • Volibear – Rapid Firecannon și Phantom Dancer (oricare altul este opțional, dar Rapid Firecannon este obligatoriu)

   O altă echipă decentă este Glacial / Brawler / Elementa l comp. Este nevoie de Volibear și, cu ajutorul Rapid Firecannon și Phantom Dancer îl transformă într-o mașină de perforare. Întrucât îndemânarea lui îi face atacurile să zboare între dușmani, el va face rău mai multor adversari simultan, așa că îl va face să facă ceea ce face cel mai bine. Volibear a fost nerfed recent, dar se pare că nu l-a afectat prea mult.

   Restul computerului este format din scuturi de carne. Sinergia trăsăturilor a lui Brawler îți crește sănătatea generală Brawler în timp ce Glacial ține dușmanul la îndemână, prin congelarea lor. Elementalistul îți va oferi un băiat frumos elementar, care sări la începutul luptei, dacă ai suficient, contribuind la menținerea vieții Volibear .

   Sfaturi diverse pentru calcule pentru construcții

   În ceea ce privește articolele, cele mai frecvente combinații sunt Locket of Solari de fier, Bled blestemat, Dansatorul fantomă, și Rapid Firecannon . Toate aceste patru elemente s-au dovedit a fi formidabile, indiferent de ce echipă ai face.

   Ionic Spark este, de asemenea, o opțiune bună pentru orice echipă în acest moment, așa că dacă se întâmplă să faci au un tijă și un mantou, faceți un Ionic Spark și bateți-l pe o unitate care supraviețuiește cel mai mult timp. Vei vedea rapid starea lor de sănătate.

   Alte elemente decente includ Bloodthirster pentru tancurile cu DPS ridicat, Lama de furie a lui Guinsoo și Lansa de Shojin pentru cei campioni care se concentrează pe DPS, și chiar mai multe cazuri de nișă, cum ar fi Varus cu Rabadon's Deathcap și Seraph's Embrace sau Akali cu Rabadon's Deathcap și Ecoul lui Luden .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *