Call of Duty: Aliați moderni de război vizibili chiar și prin pereți

Într-un titlu multiplayer, cum ar fi noul Call of Duty Modern Warfare, este foarte important să știi întotdeauna unde sunt coechipierii tăi și, se pare, Infinity Ward a venit cu un sistem care le permite jucătorilor să nu-și piardă niciodată din vedere aliații. [19659003] Absența unui minimap în Modern Warfare va fi de fapt compensată de sosirea unei noi caracteristici, datorită căreia utilizatorii pot vedea conturul al jucătorilor prezenți în echipa lor atunci când se află în spatele unui zid. . Când aliații sunt în fața noastră și nu există niciun obstacol, putem vedea pur și simplu porecla pe cap. Aceasta este doar una dintre numeroasele funcții noi apărute în repornirea capitolului al patrulea, care va avea și un mod de 100 de jucători numit Războiul terestru.

Vă rugăm să rețineți că data lansării sale este stabilită pentru 25 octombrie 2019, pe următoarele platforme: PlayStation 4, Xbox One și PC (numai pe Battle.net). COD Modern Warfare va susține jocul încrucișat pentru prima dată în serie și această caracteristică va ține cont de sistemul de control folosit de jucători pentru a evita problemele în timpul confruntării.

Știați că modelul COD Modern Warfare de pe PC va fi

A avut o dactilografie – Se evidențiază numai atunci când prieteniile sunt împiedicate de pereți și geometrie. Când sunt la vedere, eticheta sa și micii indicatori de ui.

– Joel Emslie (@ArtPeasant) 2 august 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *