Call of Duty: Modern Glider FOV Slider și Framerate Deblocat pe computer

Vorbim încă o dată despre noul Call of Duty: Modern Warfare, ale cărui setări grafice pe PC ar trebui să satisfacă toți cei mai pretențioși jucători. shooter va implementa suport HDR capacitatea de de a personaliza controalele și numeroase opțiuni mouse . Există, de asemenea, framerate deblocat care vă va permite să aveți o cantitate foarte mare de cadre pe secundă dacă aveți hardware-ul adecvat și un glisor FOV .

] O veste bună și pentru ceea ce privește optimizarea a acestei versiuni a jocului, deoarece echipa Beenox va avea grijă de ea, același care a adus cel mai recent episod al seriei, Call of Duty Black Ops 4 la computer. știai, primul cod COD care a fost aterizat pe Battle.net este considerat unul dintre cele mai bune jocuri optimizate ale anului trecut, care nu poate face bine decât pentru Modern Warfare.

În așteptarea unor detalii suplimentare despre potențialul versiunii PC a jocului. , vă reamintim că data lansării sale este stabilită pentru 25 octombrie 2019 pe PlayStation 4, Xbox One și PC (doar pe Battle.net).

În ultimele ore, asistența pentru mouse-ul și tastatura Modern Warfare de pe console a fost de asemenea a anunțat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *