Call of Duty Modern Warfare Cross-Play: Nu este clar dacă progresul va fi menținut

Prezența jocului încrucișat pe Call of Duty Modern Warfare a fost oficială de ceva vreme, iar în ultimele zile, Activision a lămurit și operarea realizării meciului în care jucători vor fi împărțiți în grupuri în funcție de tipul de controale utilizate.

Cu toate acestea, există un aspect pe care Activision încă nu l-a clarificat, și anume cel legat de progresul al jucătorilor și de posibilitatea ca acestea vor fi menținute pe toate platformele cu un singur cont, cam ca în Fortnite și Dauntless, de exemplu.

Nici editorul, nici Infinity Ward, par a avea totuși idei clare despre asta. Joe Cecot, co-proiectant al jocului multiplayer, a spus că încă caută o soluție. Cei care au participat la dezvăluirile de săptămâna trecută au menționat, însă, prezența a două liste de prieteni, una legată de consolă și alta de contul Activision, care ar trebui să meargă mână în mână cu salvarea a platformelor încrucișate pentru care este posibil ca software-ul să lucreze de fapt la funcție, dar nu vrea să o anunțe din timp.

De asemenea, din cauza problemelor ar putea fi reprezentate politicile unor platforme, care nu se văd întotdeauna. o astfel de posibilitate de bună voie. Între timp, tot ce trebuie să facem este să așteptăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *