Call of Duty Modern Warfare: jocul încrucișat va fi împărțit în funcție de controalele utilizate

Call of Duty: Modern Warfare va avea asistență încrucișată, dar cuplările vor fi gestionate într-un mod destul de particular. Jocul va decide în practică lobby-urile în funcție de tipul de controale utilizate și, prin urmare, nu în funcție de platformă.

Jucătorii care utilizează mouse și tastatură vor fi așadar așezați în grupuri, inclusiv alți jucători folosind același tip de controler, în timp ce cei care preferă să folosească un console vor fi împerecheți cu alți jucători cu plăcuțe.

Acest lucru a fost confirmat de directorul jocului, Joe Cecot, cine a spus: „Vom face corelarea în funcție de dispozitivul de control, așa că dacă te joci cu tastatura, vei înfrunta alți jucători cu tastatura ”. De asemenea, Cecot a confirmat că nu va fi posibil să se modifice tipul de controale în timpul jocului, așa că, odată ales între mouse și tastatură și joypad, acesta va rămâne același pe toată durata meciului.

Ce credeți despre acest lucru caracteristică? Vi se pare corect sau credeți că limitează cumva?

Ieri a avut loc revelația multiplayer-ului Call of Duty Modern Warfare, timp în care a fost prezentat și primul trailer și sosirea Beta deschisă a fost dezvăluită .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *